Goed product

Goeie omschrijving van wat je wil kopen

ozoo horloge

Prachtig mooie Oozoochorloge online gekocht. Keurig verpakt en ontvangen.

Mijn armband prikte

Mijn armband was niet goed afgewerkt en prikte Ik kon het zo terug sturen en werd zonder problemen vergoed.

Snelle verzending, mooie tassen, prima service²

Ik koop/ bestel al mijn tassen bij de Boer. Voor elk wat wils. Mooie collectie tassen

Keurig bericht gekregen dat het artikel weer binnen was in de webshop..klasse

Heel snel geleverd, netjes verpakt. En mooie kwaliteit. Ziet eruit zoals het op de website staat.

Primadeluxe

Prima en stijlvol

Producten cf beschrijving. Zeer ruim gesorteerde lederwaren van goede kwaliteit,

Snelle goede service

Bestelling werd snel bezorg en product was zoals omschreven en zoals het er op de foto uitzag.

Mooie tasjes!

Ik had 2 goudkleurige telefoontasjes besteld, eentje is meer champagnekleurig en is wat aan de kleine kant, maar wel mooi. Via de mail werd ik goed geïnformeerd over de verzending en de producten werden snel geleverd.

2 hele mooie strandtassen gekocht. Zijn echt mooi en perfecte kwaliteit Echt top

Snelle levering. Perfect!

Snelle levering. Perfect!

Netjes

Bestelde was snel in huis, product was niet helemaal als verwacht maar retourneren ging ook prima!

Goed betaalbaar product snelle levering

Ik kocht een tas als cadeau voor mijn dochter. Het is een mooie tas. Beide zijn we er blij mee. Makkelijk te bestellen snelle correcte levering. Dank je wel.

Besteld en volgende dag in huis goed geïnformeerd over de bestelling alles vlot verlopen.

Goede ervaring

Mijn eerste bestelling bij De Boer Lederwaren en Bijoux correct en snel ontvangen.

Colis pas arrivé

Mon colis a été retourné je ne sais pour quelle raison vu que toutes les coordonnées étaient bonnes. Mais j'ai été remboursé au moins

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle levering goede kwaliteit

Duidelijke website

Was op zoek ,heb t gevonden en ben er erg blij mee !

Op tijd verstuurd en heel netjes ingepakt.

Snelle levering en ben groot fan van Bear maar vond in de winkel nooit een geschikte make-uptas.

Fijne, snelle service en mooie kwaliteitsriem

Fijne, snelle service, de prachtige blauwe riem laat kwaliteit zien. Netjes verpakt, verzonden binnen een dag. Ruime keuze op de site, met een duidelijke maatvoering.

Snel besteld, snel geleverd

Mooie producten en snelle levering

Eigenlijk gewoon zoals je verwacht een bestelling te doen en te ontvangen.

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.