maat

Als wij gaan fietsen en 1 of 2 nachtjes wegblijven stoppen wij onze spullen in deze boodschappentas en deze past precies in onze fietstas. Ook ideaal voor de dagelijkse boodschappen

Top levering, mooie koffer

Keurig te woord gestaan. Stipt op tijd geleverd en product voldoet aan de beschrijving.

Alles ziet er keurig uit

Zie boven

Snelle levering, goed verpakt

Mooie oorbellen

Fantastisch !

Mooie sieraden, vlotte levering en betaalbaar !

Niets op aan te merken.

Snelle levering, mooie producten

Heel blij met de ecozz draagtassen. Mooie collectie, jammer dat meisje met de parel uitverkocht is. Geleverd binnen 24u en dat van nederland naar belgie. Zeer makkelijk te bestellen, veel keuze. Goeie prijs/kwaliteit verhouding. Netjes verpakt.

Mooie sieraden

Goede service..snel geleverd.

Fijne tas, precies zoals afgebeeld

De tas is zoals afgebeeld in de webshop. Prijs en kwaliteit lijken goed.

Bijzonder klantvriendelijk

Mailcontact waarop zeer snel een antwoord kwam. Levering vlg de op de website vermelde termijn.

Snelle verzending prachtige producten

Mooi verpakt en supersnel op de mat. Erg blij mee.

Plaatsen van de bestelling ging heel makkelijk, de volgende dag werd het bezorgd en ben erg blij met de tas. Ik kan geen minpuntje verzinnen dus kan deze winkel absoluut aanraden.

Perfect. Snelle levering

Product goed verpakt en zeer snelle levering.

Ruime keuze, snelle levering, mooie tas. Prijs prima.

Uiteindelijk goed gekomen

Bestelling en bezorging portemonnee was snel en goed verzorgd. Helaas was de portemonnee beschadigd. Bij telefonisch contact een klantonvriendelijke man die na verzoek om een foto naar een oplossing zou gaan zoeken. Of wilde eerst overleg met de leverancier (Beardesign) Wat oplossing? Gewoon ruilen of geld terug!! Na een stevige mail vanuit mijn kant is het keurig vlgs wettelijke norm, opgelost...

Doen precies wat ze beloven. Artikel werd binnen 24 uur afgeleverd in een goede, degelijke (hergebruikte) verpakking. Het had niet sneller gekund.

Goed product en snelle levering

Duidelijke site makkelijk te bestellen producten en snel geleverd

Snelle bezorging

Geweldig wat een snelle bezorging. Boodschappen tassen zien er goed uit. Bedankt.

Snelle levering goed verpakt super blij mee bag2bag heuptas

Stipte levering en mooie sortering

Veel keuze en kleuren

Precies wat ik zocht!

Kwaliteitstas!

Jammer dat ik moet betalen voor retour

Het product was perfect in orde en de levering was heel snel! Dus daar zeer tevreden over. Wat ik minder vind, is dat er moet betaald worden voor retour... daar had ik niet op gelet.

Snelle bezorging

Snelle bezorging. Goede kwaliteit tas.

Heel goede service!

Artikelen werden heel snel en keurig verpakt bezorgd. Leren riem is mooi en voldoet goed.

Super snel en echt ok

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.