Foutjes kunnen gebeuren

Er was nogal wat misgegaan met wat ik besteld had en wat ik thuisbezorgd kreeg Het is wel netjes en snel opgelost

Keurig en snel geleverd

Stoel na twee dagen ontvangen. Keurig en snel, prima!

Prima website voor de stoel waar ik naar op zoek was

Duurde helaas lang, maar uiteindelijk naar tevredenheid opgelost.

Ruim 2 dagen na het bestellen kwam helaas het verkeerde onderdeel. Gebeld, het verkeerde onderdeel zou opgehaald worden en het goede onderdeel opnieuw verzonden. Helaas duurde dit nog weer een paar dagen, zodat ik in totaal 8 dagen op het onderdeel moest wachten. Na contact gehad te hebben met Grammer.nl bleken er bij de pakketdienst fouten zijn gemaakt, dit is denk ik Grammer.nl niet aan te rekenen. Ook het verkeerd opgestuurde onderdeel was vanuit de fabriek verstuurd met het verkeerde onderdeelnummer erop, vandaar deze fout. Uiteindelijk dus toch naar tevredenheid opgelost, maar helaas door diverse omstandigheden wel lang geduurd.

Goede prijs en kwaliteit verhouding.

Goed. Alleen bij de bezorging graag voortaan een mail sturen wanneer en hoe laat de bezorging plaats vind. Zo voorkom je dat niemand thuis is.

Heel goed geholpen

Wat ik kan zeggen is dat ik heel goed geholpen ben met het bestellen van een nieuwe stoel voor mijn JD 6810. Bedankt. Hele fijne stoel

Heel erg tevreden

Heel erg goed geholpen via de telefoon. Ik had een vraag welk kussen op mijn huidige stoel past. Meteen duidelijk en ook aangeschaft. Past inderaad en zit weer goed. Top

uitstekend

positief

Goede ervaring, snelle levering

Snel goed afgeleverd

Prima webshop

Heldere website - snelle keuze - prima prijs

Heldere website - snelle keuze - prima prijs

Bijzonder assortiment. Vlotte levering.

Bij Grammer vonden we zetelbekleding die we gezochten. De website is overzichtelijk en de opvolging goed. Jammer dat de correspondentie in spam belandde waardoor we wat onzeker waren.

Levering goed verpakt

Mijn bestelling is goed geleverd in een degelijke verpakking en voldoet aan de verwachting. Wel jammer dat er aan de telefoon gezegd werd dat de webshop bestellingen voor 15.00 uur nog dezelfde dag verzonden zouden worden maar ik moest toch nog 3 werkdagen wachten.

goed service

prima service

Goed advies gekregen en zeer snelle levering!

Goed advies gekregen en zeer snelle levering!

Het had wat voeten in aarde maar een mooi product binnen gekregen en zeer vriendelijke medewerkers

goede ondersteuning bij installeren van Grammer-stoel

bij het installeren van de aangekochte Grammer-stoel , merkte ik dat de stoel slechts gedeeltelijk marcheerde. Via de telefoon heeft de technische dienst mij stap voor stap geholpen voor het correct electrisch aansluiten van de kabels.

Voeg geregeld

Netjes geregeld snel geleverd

perfect

supereenvoudig om te bestellen en snelle levering

In een fluitje van een cent heb je het gewenste binnen handbereik. Goede opvolging van de levering.

voor de eerste maal goed bevallen

stoelhoezen pasten perfect

Snel

Snel geleverd en goed

Bestelde zitting voor mijn John Deere keurig p tijd geleverd.

Prima pasvorm en goed verpakt. Duidelijke uitleg op de site, waar het typenummer te vinden was en welke duiding aan de cijfers moest worden gegeven.

Online stoel besteld en snel geleverd gekregen. Voldoet ruim aan de verwachting.

Goed en snel

Schrijnwerkersstraat 10

3334KH Zwijndrecht

Over Grammer.nl

Grammer.nl is een Nederlandse specialist in ergonomische stoelen en zitoplossingen voor zowel de professionele als particuliere markt. Het bedrijf biedt een breed assortiment van hoogwaardige stoelen, bureaustoelen en zitmeubelen, gericht op comfort, design en gezondheidsvoordelen. Grammer.nl richt zich op het verbeteren van de werk- en zitervaring met producten die de ergonomie bevorderen en het welzijn van de gebruiker ondersteunen.