snelle afhandeling

zeer snelle en properen aflevering

geleverd zoals gezien op de site, prima verpakt.

graag nog de factuur. zodat deze op de juiste wijze ingeboekt kan worden.

Onderdeel ontbrak, wordt netjes nageleverd

Goed en duidelijk

Snelle levering en goed product

Een universele mini tractor stoelhoes gekocht, deze past goed door de verstelbare klitteband.

Goede service.

Zelfs bij een verkeerde bestelling wordt je super geholpen.

Superprofessioneel!

Superprofessioneel!

Snelle levering goed advies. top product

Uitstekende webshop. Doet wat het belooft.

Uitstekende webshop. Doet wat het belooft.

Super. Meer woorden zijn er niet voor nodig.

goede service

Hallo Grammer bedankt voor de service. heb een goede keuze gemaakt met mijn trekkerstoel Gr Sven vd Broek

Super service en stoel

De stoelschakelaar deed het niet bij de nieuwe stoel, de volgende dag direkt een monteur langsgekomen en t probleem verholpen. Dat noem ik service!

Overzichtelijk en betrouwbaar

Hallo Grammer, hier mijn reactie op jullie webwinkel. Overzichtelijk en betrouwbare website. Nieuw kussen besteld voor mijn oude stoel en volgende dag geleverd. Blij mee!!

makkelijk bestellen

prima ervaring met deze website. advertentie gezien van een grammer tractor stoel en makkelijk besteld. 2 dagen later geleverd. prima stoel blij mee

Snel en goed geregeld

Na wat zoeken kon ik op de site makkelijk bestellen en betalen. Wat een slechte ervaring was dat de bezorger het pakket onder de beplanting in de voortuin gezet had als mijn buren het mij niet verteld hadden zou het er nu misschien nog gestaan hebben.

Snelle service. Goed geholpen

Hallo Grammer. Bedankt voor de snelle service. Ik kan het land weer op <3 Groeten Dennis van Garen

No nonsense webshop

Telefonisch goed geholpen. Spullen volgende dag in huis. Volgende keer bestel ik hier weer. Prima no nonsense webshop

Top in orde

Eerst zelf verkeerde zitting besteld door de medewerkers super opgepakt Nieuw een dag later in huis en de andere retour

Altijd goed advies

Hallo Grammer. Hier mijn review. Ik heb jullie inmiddels al een aantal keren om advies gevraagd over mijn oude en nieuwe stoel. Altijd vriendelijk en goed advies. Bedankt!! Gr. Bert Pol

slecht

Na een veel te lange levertijd ook nog het verkeerde product geleverd.

eerlijke en betrouwbare webshop

al een paar keer eerder wat besteld hier in deze webshop. Zijn betrouwbaar en leveren tot nu toe altijd binnen een paar dagen of de volgende dag al

komen afspraak na

snel geleverd

Zeer goede en duidelijke webshop

Al diverse keren hier wat bestelt. Duidelijke website en stoelen zijn hier gewoon goedkoper dan ergens anders. Ook de kussens trowuens.

Goed en snelle afhandeling

Schrijnwerkersstraat 10

3334KH Zwijndrecht

Over Grammer.nl

Grammer.nl is een Nederlandse specialist in ergonomische stoelen en zitoplossingen voor zowel de professionele als particuliere markt. Het bedrijf biedt een breed assortiment van hoogwaardige stoelen, bureaustoelen en zitmeubelen, gericht op comfort, design en gezondheidsvoordelen. Grammer.nl richt zich op het verbeteren van de werk- en zitervaring met producten die de ergonomie bevorderen en het welzijn van de gebruiker ondersteunen.