uitstekend

mooi ontwerp, precies zoals ik had gehoopt. goed verpakt en een leuk briefje erbij

Geweldig 3D model

De zelf in elkaar te zetten puffin van Lovi besteld. Wat een geweldig 3D model! Snelle levering, goed verpakt.

Heel tevreden over alles.

Alles keurig ingepakt en goed verzorgd. Helemaal tevreden

Erg tevreden.

Mooie papegaaiduiker. Een paar leuke uurtjes gehad om hem/haar in elkaar te zetten.

Snelle levering , leuk produc

Perfect!

Enorm snel geleverd, mooi ingepakt en ook nog eens een persoonlijk tekstje. Voor herhaling vatbaar!

Superleuk cadeau en netjes ingepakt

Leuk cadeau, netjes ingepakt en een aardig briefje erbij van Wil. Volgende keer weer bij jullie cadeautjes kopen!

Fijne webshop en mooie spullen

Erg snelle afhandeling, voortdurend op de hoogte gehouden waar de zending zich bevindt. En… hele mooie spullen!

Prima shopervaring

Mooie collectie, leuk ingepakt en snel en netjes verzonden. Prima ervaring, aanbevolen!

Uitstekende service. Bestelling werd snel bezorgd met zelfs een persoonlijk briefje erbij.

Teleurstellend

Het staat niet op de site als dingen in India zijn geproduceerd.

Mooie webshop met mooie artikelen.

Echt eens iets anders dan gebruikelijke kado’s. Op verzoek pakken ze alles keurig in en het wordt keurig afgeleverd.

Snel geleverd, mooi verpakt.

De bestelling had ik snel in huis. Het product wat ik cadeau wilde geven was leuk ingepakt. De ontvanger was er heel blij mee! Verder vond ik de persoonlijke notitie op de pakbon erg sympathiek.

Uitstekende service!

Bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis. En…..het product was prima ingepakt!

Eerste kennismaking, super!

Mooie spullen, snelle levering en behulpzame reactie na telefonisch contact.

Direct reactie op mijn vraag over de betaling. Prima!

Zie hierboven

mooie spullen, goed advies, vriendelijk, snelle service.

Deense Dingen heeft fijne spullen en een overzichtelijke website. Er wordt goed meegedacht en het contact is vlot en persoonlijk. Heel prettig.

Originele en vaak artistieke cadeautjes om aan de mensen die ik liefheb te geven.

Ik winkel graag online bij Deense Dingen. Wel pittige prijzen bij veel dingen. Gelukkig zijn er voor mij ook betaalbare dingen. De ontvanger kan er de kwaliteit van afzien. Dat vind ik ook best een pre.

Eerste kennismaking meteen goed!

Door mijn dochter op deze site gewezen en terecht, top! Ben meteen geslaagd met een cadeautje voor het pasgeboren kind van mijn buurvrouw. Afhandeling order en verzending nog voor het weekend, helemaal goed! Kom hier zeker terug om gehele assortiment te bekijken.

Perfect.

Mooie dingen. Correcte levering. Levering kan misschien wat sneller.

Keurig verpakt en voldoet aan mijn verwachtingen.

Precies zoals ik verwacht had.

Leuke kussens van Marimekko,. Snel geleverd voor een goede prijs.

Fantastisch bedrijf!

Betrouwbaar, snel en artikelen leuk ingepakt!

Mooie plaids

Mooie plaids ontvangen. En sieradendoosjes. Duurde iets langer vanwege verhuizing, maar dat was prima en wist ik van tevoren.

Helemaal goed!

Helemaal goed!

Gerberastraat 8

2431XN Noorden

Over Deense dingen

Webshop Deense Dingen - dat is uniek, functioneel en duurzaam Scandinavisch design. Prachtige en bijzondere woon- en keukenaccessoires. Top kwaliteit, uitstekende service en snel in huis.