top!

mooi ingepakt

Mooie dingen, snelle en vriendelijke levering

Mooie dingen in de catalogus, directe verzending, mooi ingepakt, met vriendelijke, persoonlijke boodschap. Warm aanbevolen!

Super levering en nazorg

Na constateren van een onvolkomenheden aan het geleverde uitstekend behandeld

super snelle levering. Keurig ingepakt.

Een site met mooie producten uit scandinavie

Top !

Prachtige zaken. Prima service. Zeer snelle levering.

Goed, snel en persoonlijk

Prima, fijn dat je niet met een robot chat.

Prima service en snelle levertijd

goed bereikbaar en prettige bediening.

Prachtige dingen

Hele mooie spullen en heel mooi afgewerkt. Dit samen met de service maakt een tien! Ik kom nog wel eens terug hier hoor.

Uitstekend en zeer vriendelijk.

Heel behulpzaam en bereid tot volledige medewerking.

Snel en probleemloos

Snel en probleemloos

Prachtige artikelen en uitstekende service!

Deense dingen heeft prachtige, duurzame design artikelen die een smaakvolle toevoeging zijn op de inrichting van ons huis. De levering verliep zeer snel en de persoonlijke boodschap erbij zorgt voor een extra goede koopervaring. Deense Dingen doet wat het beloofd en meer, absoluut een aanrader!

schattig en makkelijk in elkaar te zetten

Ik heb het kleine groene elfje in elkaar gezet. Hij was iets kleiner dan ik had verwacht, maar is zo heel schattig. Om het kopje goed op het lijfje te krijgen had ik wel een druppeltje lijm nodig; het verbindingsstukken zat net te los.

zeer tevreden, mooie spullen.

goed afgeleverd en goed verpakt.

Helemaal blij met mijn flensted mobile

Prima verzorgd en snel

Elfen besteld, snel bezorgd en uitgedeeld

Mooi en snel geleverd

Mooie artikelen en mooi verpakt én een lief kaartje erbij. Goed ingepakt zodat het cadeautje niet beschadigt.

Supersite

Uitstekende site, met eenvoudige bestelprocedure voor zeer mooie en gezellige designproducten uit Scandinavie. Snelle en goed verzorgde leveringen. Prima chat mogelijkheid.

Alles verliep naar wens

Alles goed ontvangen . Zijn zeer correct

duurde wel te lang, maar geeft niks

Snelle afhandeling en mooie spullen

Mooie,leuke spullen.

Enorm mooie sortering Scandinavisch design!

Zoveel mooie hebbedingen! En een zeer goede service en bezorging. En een persoonlijk kaartje erbij. Top.

Teleurgesteld

De bezorging was snel, maar er bleek in een van de twee pakjes iets te ontbreken: het boompje.

Geslaagd !!

Voldoet volledig aan de verwachtingen. Was mooi en zorgzaam verpakt. Chapeau ! Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Gerberastraat 8

2431XN Noorden

Over Deense dingen

Webshop Deense Dingen - dat is uniek, functioneel en duurzaam Scandinavisch design. Prachtige en bijzondere woon- en keukenaccessoires. Top kwaliteit, uitstekende service en snel in huis.