Schilderij was beschadigd na telefonisch overleg direct nieuwe opgestuurd.

Uitstekende service

Nadat mijn wandpaneel helaas beschadigd was geleverd (waarschijnlijk tijdens het transport gebeurd) kreeg ik direct een nieuwe toegestuurd. Deze was gelukkig heel en hij hangt prachtig boven de bank! Bedankt voor de uitstekende service!

Mooi en netjes verzonden

Mooi en netjes verzonden prima service

Snelle levering en goed verpakt

Het pakket was snel binnen en was goed en veilig verpakt. Het schilderij is een aanwinst in mijn woonkamer!

Slechte ervaring, bestelling geplaatst op 22 december. Tot nu toe weinig mail contact gehad.

De bestelling staat op 3 januari dat hij geleverd zou worden vandaag dus. Maar dat gaat vast niet gebeuren want nog geen mail bevestiging gekregen. Dus afwachten maar.

Tevreden met het geleverde product

I

Problemen worden opgelost

Na een foutief toegestuurde bestelling word nu het goede toe gestuurd. Ik hoop dat het goed komt.

Snelle levering en mooi resultaat

Het product wat wij hadden besteld zou na 21 dagen pas worden bezorgen . Dit was uiteindelijk binnen 2-3 dagen bij ons in huis. Wij waren aangenaam verrast en erg blij met de snelle service.

Super mooie schilderijen

Twee mooie schilderijen gekocht melk meisje en een reeën kop met bloemen ben er super blij mee.

Prima geregeld

Netjes bezorgd, niet lange levertijd. Geen klachten.

Goed product! Redelijk snel geleverd!

Helemaal blij met het schilderij! Goed verpakt, en snelle levering. Ook de mevrouw van de klantenservice was ontzettend vriendelijk!

Geen ervaring

Alles goed aangekomen

Eetkamer Lampen die ik besteld had waren Beschadigd. Ik ben super goed en vriendelijk geholpen, ben heel erg tevreden hou zij het op hebben gelost!

Ben heel tevreden met het product

Het product werd in goede staat ontvangen

gewoon goed

heb een beschadigd canvas schilderij olifant ontvangen.er werd gelijk nieuwe gestuurd.tevens snelle reactie via de mail.complimenten!

Niets gekregen

Snel besteld en betaald, echt laat verzonden en na 10 dagen nog niets gekregen. Onvoldoende om te beoordelen.

Ondanks drukte rond Kerst nog aanvaardbare, snelle levering. Ook doorgegeven tijdstip correct nageleefd (service DPD eveneens prima). Onverwacht en competent antwoord op mijn vraag ivm vertraging door medewerkster van uw service-mail.

prima bezorgd

we hebben er even op moeten wachten maar uiteindelijk is het toch nog goed gekomen

Wat een mooi schilderij

Mooi schilderij, goed verpakt. Wel jammer dat DPD zonder het op wat voor te melden het pakket had afgegeven bij een ander adres. (Appartementencomplex met 100 voordeuren!)

Bestellen was makkelijk, de levering kon goed bijgehouden worden en was goed verpakt. De posters hangen perfect in de woonkamer. Ik zou zo weer bij jullie bestellen. Dank voor alles mvrgr Diane

Prachtig product, voldoet aan verwachtingen

Levering ging ook naar volle tevredenheid, was online goed te volgen. Ben zeer tevreden met deze aankoop

Kwetsbaar

Eerste levering beschadigd, dit werd met foto's gemeld. Snelle reactie. Stuurde een nieuw exemplaar, ook deze kwam ligt beschadigd aan, omdat bijna niet zien is hebben wij het geaccepteerd. Jullie moeten de hoeken zo moeten verpakken dat deze als de verpakking de grond raakt de hoeken niet de buitenkant van de verpakking raken. Vriendelijke groeten familie de Ruijter

Mooi schilderij en snelle levering

Veel keus uit mooie schilderijen. Veel goedkoper dan op andere sites! Snelle en nette levering. Zeer tevreden!

fijne aankoop en goede allround ervaring

goede ervaring, mooi product

Vlot en volgens afspraak heb ik mijn schilderijen gekregen

92 Hamelandroute

Aalten 7121JC