Mooi goede kwaliteit

Mooi

Precies zoals verwacht

Matte poster met stilleven, kleuren komen mooi over op de afbeelding. Erg positief over Zwevend effect tegen de muur omdat het op een houten frame is bevestigd. Wat wel jammer is ondanks de zorgvuldig aangebrachte kartonnen hoekjes bij levering is dat een klein beetje poster van de hoeken van het schilderij was verdwenen, dit hebben we met een zwarte edding stift zelf moeten bijwerken. Je blijft deze correctie helaas wel zien. Vlotte levertijd, goed op de hoogte gehouden met de track en trace code wanneer je de bezorger kunt verwachten.

Goede kwaliteit, duur in verhouding

Mooie lijsten voor op de babykamer. Echter zonder haakjes achter om op te hangen.

Service is top. De verpakking van het schilderij is uitstekend

Naar wens

Goed product, goede levering, goed verpakt.

Geen mening

goed geleverd, mooi behang.

Ik had in eerste instantie alleen geen bevestiging en leverdatum van mijn bestelling ontvangen.

Mooie kwaliteit voor een goede prijs!

Deco paneel besteld alles zat goed verpakt.

Goede en snelle service met erg mooi producten!

Bestellen ging makkelijk en website is overzichtelijk. Mooie producten en zal zeer zeker nogmaals bestellen!

Goedv

Ik had een mail gestuurd over mijn bestelling ,ik kreeg heel snel en duidelijk antwoord . Mijn pakket werd netjes en goed verpakt afgeleverd .

Goede en snelle service

Ik was al drie keer bij Intratuin in duiven geweest om het desbetreffende schilderij aan te schaffen voor de nieuwe kamer van mijn zoon steeds op alleen voorbeeld hing er nee binnen kort bestellen we bij. Was er zo klaar mee na 3 x kijken en totaal twee maanden verder. Dat ik dacht ik google het bedrijf zelf wel even mss webshop. Bleek bedrijf in Aalten te zitten woon zelf in Silvolde. Had gebeld en kon het niet ophalen maar het werd zoals beloofd na drie dagen bezorgd.

Precies zoals verwacht

Schilderij precies zoals in de webshop en voldoet ook aan onze verwachting. Geen beschadigingen, mooie kwaliteit. Super goed verpakt. Enigste puntje; duurde wat langer voordat het binnen was.

prachtig glas schilderij

hele mooie glas schilderij van het puttertje.

Zeer tevreden.

Snelle levering en zeer goed verpakt.

Eerste zending was de foto beschadigd. Na mail contact nieuw exemplaar ontvangen. Goede service!

Perfect quality and delivery

Perfect quality. Perfect delivery

Product goed pakketpost waardeloos

In principe was ik tevreden met de tijd tussen bestellen en de mail dat het pakket onderweg was maar, op de dag dat het bezorgd zou worden liep het fout. Er wordt gebeld en ik vraag via intercom "Wie is daar" krijg ik geen antwoord en 1 uur later komt de mail met " u was niet thuis" zou ik wel eens willen maar door invaliditeit ben ik altijd thuis dat is ook de reden waarom ik oneline bestel, erg jammer allemaal, vooral omdat het afhaalpunt erg ver van mijn huis is en de pakken niet op mijn scootmobiel kan vervoeren. Kostte me dus ook nog eens geld om een taxichauffeur het pakket te gaan halen. Nu begrijp ik best dat u meer van dit soort verhalen krijgt maar instrueert alstublieft de chauffeurs om even te wachten na het bellen of misschien moet ik rolschaatsen kopen om sneller te zijn, alsnog met vriendelijke groet, Hennij C Schilthuizen

Het schilderij was aan een punt beschadigd de verpakking was ook ingedeukt heb het gelukkig terug kunnen buigen maar er zit een scheurtje in

Accurate en correcte behandeling

Als er iets niet goed gaat, wordt daar gelijk op gereageerd en word men serieus genomen.

Mooi schilderij, prachtige foto

Via internet bestelt. Binnen een paar dagen hadden we het in huis. De verpakking was prima. Het schilderij is goed beschermt tijdens het verzenden. De foto's, afmetingen en afbeeldingen waren duidelijk vermeldt op de website. Al had ik van te voren een ander beeld van een canvas. Het schilderij is in het echt veel mooier dan verwacht. Het is gemaakt van heel degelijk fotopapier met een lichte glans. Dat maakt dat er meer diepte in het schilderij zit dan met de matte variant van een canvas, vinden wij. De foto is mooi gespannen op het raamwerk en tevens makkelijk op te hangen. Wij zijn zeer tevreden over het schilderij en de wijze van verzending.

Mooi maar geen bevesteging

Mooi schilderij, alleen heel jammer dat er geen bevestigingmatriaal bij gemaakt is

Het ophangsysteem voor mijn posters is een echte aanrader. Verder zeer tevreden over het verpakken en verzenden. Top!

Mooi schilderij

Levering van het schilderij was snel, we zijn er erg blij mee

geweldige service

Keurig net verpakt en snel geleverd

92 Hamelandroute

Aalten 7121JC