Prachtige poster!

Mooi product en snelle levering

Goed verpakt,snelle levering.Als je via bol.com iets bestelt bij jullie gaat er vaak iets fout.Ligt aan dpd.Niet aan jullie.

Het is een prachtig schilderij-boven verwachting mooi

Het is een prachtig schilderij-boven verwachting mooi

Prima geregeld

Website duidelijk. Ook weet je precies wanneer het geleverd gaat worden. Prima verpakt, en het ziet er schitterend uit. .

Lange levertijd

Helaas lange levertijd!

Geen ervaring

Ik kan geen beoordeling geven want ik heb nog niets ontvangen!

Helaas nog niet bezorgd

We hebben de melding gehad dat het vandaag bezorgd zou worden maar helaas hebben we het nog niet ontvangen

Nog geen idee

Nog niets ontvangen

Uitstekende service

Wilde graag een schilderij kopen wat ik in een winkel had zien hangen. Maar kon dit niet meer op de website vinden. Navraag gedaan via een mailtje en bleek dat dit toch nog op voorraad was. Besteld en een week later hangt het bij ons aan de muur. Helemaal tevreden,

Leuke poster

Leuke poster, zoontje erg blij mee. Vlotte levering

Hele goede service

Binnen een paar dagen in huis. Geweldig!!

Prachtige schilderijen

Unieke oude meesters in ronde glasschilderij verwerkt. Prachtig om te zien ,mooie kwaliteit ,goede prijs snelle levering ondanks te corona. Zeer blij met de aankoop staat zeer rijk op de muur zeker een aanbeveling om deze schilderijen te kopen

Ik ben zeer tevreden over de bestelde posters en de vlotte levering!

Goede prijs kwaliteitsverhoudint

Stel bezorgd binnen de afgesproken tijd de schilderij wereldkaart is prachtig. Precies zoals op de foto.

kwaliteitsvol

We kochten de wereldkaart als behangpapier. Het resultaat en de kwaliteit (bv. kleuren en leesbaarheid) zijn zeer goed.

Kan nog geen reaktie plaatsen omdat ik het schilderij nog niet heb ontvangen helaas

Ondanks een foutief geleverde poster was na een belletje het probleem alweer opgelost. Nieuwe poster komt eraan! Dit is een voorbeeld van "Wie werkt maakt fouten", maar zonder poespas weer opgelost! Groet, Fam. Mulder

Zeer goede klantenservice met persoonlijke aandacht

Alle lof voor de mensen van Reinders. Ik kocht een 3D lijst met folie erin (FLXXY) maar de lijst bleek niet geschikt voor mijn toepassing. Na fijn contact waarin écht meegedacht is, werd mij netjes een kosteloze retourzending aangeboden en ik heb het bedrag gecrediteerd ontvangen.

geen ervaring

heb nog niks ontvangen

Nog niet positief aangezien de levering nog niet bezorgd is.

Ondanks mijn begrip dat e.e.a. langer duurt door de feestdagen is een leveringstermijn van meer dan 2 weken wel erg lang in deze tijd. Mede omdat ik niet/slecht op de hoogte wordt gehouden van de voortgang hierin.

Het duurt veel te lang!

Nadat ik besteld had wachtte ik en wachtte ik. Nog steeds heb ik niets ontvangen.

Geen idee

Ik heb mijn product nog niet binnen. Dus ik kan het niet beoordelen

Prima op tijd geleverd, zelfs nu, en heel mooie fotowand !

Prima op tijd geleverd, zelfs nu, en heel mooie fotowand !

Snelle levering en mooi product voor prima prijs!

Ruime keuze.leuke schilderijen voor een prima prijs! Zijn snel geleverd ondanks deze drukke tijd.

92 Hamelandroute

Aalten 7121JC