Die Lieferung erfolgte schnell und zuverlässig
Kleine bestelling maar netjes op tijd afgeleverd. Goede info tijdens transport
Helaas twee hoeken beschadigd na uitpakken was voor verjaardag dus langer gewacht met verwijderen bescherming Dit was echter geen probleem en wordt omgeruild waar maak je dat nog mee!!!! Super bedrijf
Goedemorgen Jolanda, Dank u wel voor uw review. Graag lossen wij deze schade naar tevredenheid voor u op. Wij hebben u inmiddels een mail hiervoor gestuurd. Met vriendelijke groet Mariëlle Reindershop
Ursprüngliche Bewertung
Helaas twee hoeken beschadigd na uitpakken was voor verjaardag dus langer gewacht met verwijderen bescherming Geen leuk verjaardagskado
Sehr gutes Produkt und schnelle Lieferung
Verzenden duurt wel lang en dat is wel echt een minpunt. Wel hele mooie schilderijen dus dat is het wachten dan wel weer waard.
Ik betaal voor de levering tot aan de deur. Blijkbaar had de leverancierdienst geen zin en vonden ze er niet beter op dan gewoon naar een shop te brengen waar ik het zelf moest gaan afhalen. Niet aan de deur geweest! Onnodig moeten wachten omdat ze het zouden leveren. Kan de leverdienst niet aanbevelen!
alles gut
Ik had een set besteld en 1 vd 2 is verkeerd geleverd, Nu heb ik dus een incomplete set.
Dank u wel voor uw review. Wij hebben u inmiddels een mail gestuurd om het probleem van het verkeerde artikel op te lossen. Met vriendelijke groet Reindersshop Mariëlle
Prima voortgang van levering en mooi schilderij. Jammer dat het schilderij wat bol staat, waardoor de bevestiging aan de muur lastig is. Bovendien was een hoekje beschadigd in de verpakking wat jammer is.
Goedemorgen, dank u wel voor uw review. Wij hebben middels mail contact met u gezocht. Wij willen deze issue graag met u oplossen. Met vriendelijke groet Reindersshop
Schnelle Lieferung, wunderschöne Bilder für einen gerechtfertigten Preis. Immer wieder gerne
Goede services. 2 schilderijen besteld. Allemaal goed verlopen.
Goedendag, bedankt voor uw bestelling. Wat ontzettend fijn dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw bestelling en wellicht zien we u snel terug in onze webshop! Vriendelijke groeten, Mariëlle - Reindersshop
Past prima bij ons interieur en krijgen leuke reactie. Top. Goed verpakt voor transport en netjes geleverd. Zeker een aanrader.
Goedemorgen, bedankt voor uw bestelling. Wat ontzettend fijn dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw bestelling en wellicht zien we u snel terug in onze webshop! Vriendelijke groeten, Annemieke - Reindersshop
...alles korrekt gelaufen...
Hallo, vielen Dank für Ihre Bestellung. Wie schön, dass Sie so zufrieden sind. Wir wünschen Ihnen viel Spaß bei Ihrer Bestellung und vielleicht sehen wir Sie bald zurück in unserem Webshop! Viele Grüße, Annemieke - Reindersshop
Alles uitstekend verpakt.
Hallo, bedankt voor je review. Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling. We wensen je veel plezier met je aankoop en wellicht zien we je snel terug in onze webshop! Vriendelijke groeten, Annemieke - Reindersshop
Die erste Erfahrung und sehr zufrieden
Hallo Silvia, vielen Dank für Ihre Bestellung. Wie schön, dass Sie so zufrieden sind. Wir wünschen Ihnen viel Spaß bei Ihrer Bestellung und vielleicht sehen wir Sie bald zurück in unserem Webshop! Viele Grüße Annemieke - Reindersshop
Beantwoord aan de verwachtingen. Zeer mooie uitvoering.
Hallo, bedankt voor je bestelling. Wat fijn dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met de bestelling en wellicht zien we je snel terug in onze webshop! Vriendelijke groeten Reindersshop Mariëlle
Gute Erfahrung, nichts zu meckern ☺️
Hallo, vielen Dank für Ihre Bestellung. Schön dass Sie so zufrieden sind. Wir wünschen Ihnen viel Spaß bei Ihrer Bestellung und vielleicht sehen wir Sie bald zurück in unserem Webshop! Viele Grüße Reindersshop Mariëlle
Prima poster!
Hallo, bedankt voor je bestelling. Wat fijn dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel terug in onze webshop! Vriendelijke groeten Reindersshop Mariëlle
Schönes Bild. Alles gut gelaufen
Hallo, vielen Dank für Ihre Bestellung. Wie schön, dass Sie so zufrieden sind. Wir wünschen Ihnen viel Spaß bei Ihrer Bestellung und vielleicht sehen wir Sie bald zurück in unserem Webshop! Viele Grüße Mariëlle Reindersshop
Schneller Versand/ Perfekte Abwickung/schöne Artikel
Sehr schöne Bilder!!!
Hallo, vielen Dank für Ihre Bewertung. Es freut uns sehr zu sehen, dass Sie mit Ihrer Bestellung so zufrieden sind. Wir wünschen Ihnen viel Spaß mit Ihre Bestellung und vielleicht sehen wir Sie bald wieder in unserem Webshop! Viele Grüße Mariëlle
Mooie schilderijen. Duurt wel heel lang voor het verzonden wordt. Is jammer.
Goedemorgen Lieke, Bedankt voor je bestelling en review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Wij zullen je opmerking over de verzending doorgeven aan de desbetreffende afdeling. We wensen je veel plezier met je aankoop! Vriendelijke groeten, Mariëlle
Er zou alleen meer keuze in maten voor de tuinposters mogen.
Goedemorgen Alex, Bedankt voor je bestelling en review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We wensen je veel plezier met je aankoop! Vriendelijke groeten, Mariëlle
Heel goede service
Goedemiddag Chris, Bedankt voor je bestelling en review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We wensen je veel plezier met je aankoop! Vriendelijke groeten, Annemieke
Große Auswahl.zum fairen Preis. Schneller Versand. Alles bestens.
Guten Tag Harald, vielen Dank für Ihre Bewertung. Es freut uns sehr zu sehen, dass Sie mit Ihrer Bestellung so zufrieden sind. Wir wünschen Ihnen viel Spaß bei Ihrer Bestellung! Viele Grüße, Annemieke
92 Hamelandroute
Aalten 7121JC