Mooie poster, waardeloze levering door DPD
De poster is erg mooi, daarover ben ik zeer tevreden. De levering door DPD is echter slechter dan slecht te noemen. Per ongeluk had ik het verkeerde adres doorgeven. Hierover heb ik contact gehad met Leen Bakker en Reindersshop, het pakketje was al onderweg naar de DPD en ik kon hierbij het adres aanpassen zodra DPD het had ontvangen. Ik heb die gelijk doorgeven zodra dit kon en ook aangegeven welke dag het geleverd kom worden. Het pakket was 4 dagen te vroeg. Rond mijn huis gekeken, maar geen pakket gevonden. Omdat het weekend was kon ik pas na 3 dagen bellen met DPD. Het bleek dat het pakket op het verkeerde en oude adres was afgeleverd, zo'n 1 uur van mijn huis en ook nog eens 10 euro tunnel kosten van mijn nieuwe adres. Ze vonden dat ik er maar om moest rijden. Ik gaf aan de afstand en kosten en omdat zij daar toch rijden t misschien konden brengen. Dat gingen ze uitzoeken. Na 10 dagen had ik nog geen reactie en heb ik weer gebeld, er was helemaal geen actie ondernomen en ik moest naar een klacht indienen bij de leverancier (Leen Bakker / Reindersshop). Uiteindelijk ben ik tijdens mijn vakantie om gereden en heb ik mijn pakket nog opgehaald bij de bewoners oude huis adres. Gelukkig waren deze thuis, dus de poster hangt al op in de tuin. Graag wil ik toch een klacht indienen tegen DPD, ze leveren totaal geen service en doen vooral geen moeite voor hun klanten. Het houdt mij tegen om ooit nog eens ergens te bestellen, waarvan de DPD de bezorgservice is. Want service leveren doen ze absoluut niet, Leen Bakker en Reindersshop wel. Die helpen je wel echt