Snelle levering, goede tracking informatie en een heel mooi schilderij.

Vind ik prima

Wordt goed op de hoogte gehouden en vlotte levering

Mooi aanbod voor leuke prijs en zeer correcte en snelle levering. Kom graag terug!

Zoals verwacht,ontvangen. Keurig verpakt. Ben er blij mee

kado aan elk van mijn kinderen gegeven

+mooie orginele kader +goed ingepakt - zonder glas vooraan - haakje om op hangen achteraan

Goed.

Ook goed

Pakket inmiddels ontvangen

Het is keurig netjes verpakt afgeleverd en ben er erg blij mee.

Niet fantastisch

De Tuinposter was flets in vergelijking met de poster op de site. Ook het doek voelde best slap aan. Retourneren komt voor eigen rekening en is erg prijzig. Overigens wel nette en snelle reactie vanuit leverancier.

Product netjes afgeleverd binnen de tijd die op de website vermeld stond.

Gewoon goed

Netjes op tijd , en correct verpakt en bezord

Goed product scherpe prijs

Mooie wanddecoratie

Prima snelle levering. Mooi product.

Mooie schilderijen

De schilderijen waren precies zo als ze op de website stonden. alleen er waren geen haakjes bij om ze op te hangen.

Mooi product!

Product prima. Zelfs mooier dan verwacht. Hert afbeelding Echter verzending via DPD liet te wensen over.

Keurig geleverd volgens afspraak

Ons glasschilderij werd geleverd keurig binnen de aangegeven levertijd en ook super verpakt zodat het glasschilderij tegen een stootje kan. We zijn er heel blij mee

Bestellen via de site was zeer eenvoudig. Heb nog telefonisch contact gehad met Reinders posters of het product misschien af te halen was,( Kan dus niet) maar dat is niet erg. Product werd namelijk snel geleverd en was deugdelijk verpakt. Hier bestel ik de volgende keer weer een schilderij want de keuze is groot.

Mooi schilderij, goeie kwaliteit

Ik ben heel blij met mijn schilderij. Hij hangt heel mooi boven m'n bed. Daarnaast is hij ook van goede kwaliteit

Afgeleverd bij Pickup Parcel

Pakket zou afgegeven zijn bij een pickup parcel volgens de laatste locatie/tracking. Bij de pickup geweest, lag niks. Nu begint natuurlijk het gevecht wie dit schuld is en de vraag is nu wanneer ik mijn pakket ontvang of het geld terug krijg. Ik heb zowel dpd als Reinders gemaild maar nog niks gehoord. Mvgr, Ivonne Driessen

Mooi schilderij

Mooi schilderij. Wel lange levertijd

Mooi

Kleur komt goed overeen op papier en in het echt

Goede levering, netjes verpakt, heel mooi schilderij!

Goede ervaringen.

Super mooie schilderijen.Goede service!!Een zeer tevreden klant.

Waardeloos

Je ziet bij Leen Bakker een schilderij en je krijgt een doek met ringen erin geslagen. Hoe moet je zoiets ophangen op een vlakke muur?? Waarom zit er geen houten frame omheen?? Als ik dat van te voren had geweten, had ik dit product niet gekocht. RONDUIT WAARDELOOS !!!

Ik wacht nog steeds op al mijn producten

Ik heb 3 producten in één bestelling aangekocht, toen kreeg ik een track & tracé link. Levering op 4 april was goed volgbaar en liep vlot, tot ik het pakje ontving. Het was maar 1 kader uit mijn bestelling. Echter had ik net voor de levering een 2de mail ontvangen met melding dat 2de artikel uit bestelling onderweg is. Na contact met klantendienst nam ik aan dat elke kader een aparte verzending is. Ik wacht nog steeds op 2 kaders en die lijken in parcel center te blijven hangen…

1ste instantie goed, na “klacht” geen reactie!?

Na een berichtje dat pakket zou aankomen heb ik meerdere keren contact gehad wat vlot en prettig verliep. Hierna bij het ophangen van het product maakte we een “ foutje” waardoor het product beschadigd werd. Heel jammer en dit heb ik via dezelfde e-mail laten weten. Echter nu na 5 dgn nog geen reactie. Helaas! Ik verwacht niet dat ze opdraaien voor ons foutje maar op zijn mins een reactie. Uiteindelijk na 6 dagen reactie terug. E-mail zou niet aangekomen zijn.

92 Hamelandroute

Aalten 7121JC