Waardeloze ondersteuning bij problemen.

Heb een altec maxima gekocht van €519. Montage handleiding gedownload. Alles door gelezen en de fiets in elkaar gezet. Tot zover alles goed gegaan. Rondje gereden, nou die fiets maakt een kabaal niet normaal meer. Contact opgenomen met fietsenopfietsen. Na verschillende mailtjes is het advies ga naar de plaatselijke fietsenmaker maar de onkosten zijn wel voor eigen rekening als je zo een goedkope fiets aanschaft. En daar moest ik het meedoen.

Erg blij met de nieuwe fiets voor mijn dochter!

Betaalbaar, makkelijk inelkaar te zetten, dnel geleverd. Top!

Netjes geleverd

Netjes in doos geleverd en alle onderdelen waren al ingesmeerd, handleiding ontbrak na contact te hebben gehad hebben ze deze via de mail toegestuurd.

Mooie prijs, snelle levering

Mooie prijs, snelle levering, jammer dat als je een fiets bestel dat ze dan vanuit hun (verkopers) niet een handleiding meegeleverd wordt, ze geven aan dat leverancier dat doet , in mijn geval was dat dus niet zo. Ik vind dat het ook bij verkopers worden net als het leveren van een Factuur. Voor de rest heel tevreden.

Fiets besteld en betaald maar kreeg bericht dat het fietsje niet meer op voorraad was. Kreeg netjes een mail met de keuze dat ik kon wachten of geld terug. Heb gewacht en 3 dagen later is fietsje bezorgd. Uitstekende service

Beschadigd geleverd

Fiets is beschadigd geleverd en gaat om een makkelijk te vervangen onderdeel. Dat willen ze niet opnieuw opsturen maar 10 euro korting of de hele fiets weer demonteren en terugsturen. Erg moeilijk, complex en niet klantvriendelijk

Niks ontvangen, nog geen geld terug

Ik heb op 20 maart een fiets besteld en nooit ontvangen. Naar mijn idee ook niet opgestuurd (postNL heeft niks ontvangen) maar ze zeggen dat er een postonderzoek gestart is... Word niet op de hoogte gehouden, slechte zaak.

Zeer slecht

Ik vraag al een week om een retourlabel heb alle info gestuurd foto aankoopbewijs betaalbewijs retourlabel Klantenservice stuurt een bericht en dan geef je antwoord en dan hoor je niks meer nu ander halve week later nog geen retour label

Snelle levering en geen beschadigingen en de fiets was compleet.

Bij een volgende aanschaf van een kinderfiets zal ik zeker weer van deze webshop gebruikmaken.

Fiets besteld voor onze dochter. Snelle levering. Fiets was goed verpakt. Ziet er ook keurig uit. Benieuwd wat onze dochter morgen zegt op haar verjaardag.

Optijd

Goede fiets. Aanraden

Heb een fiets waarvan de ketting steeds los valt.

Heb een mail gestuurd, maar nog steeds niks terug gehoord. Fiets is pas binnen en mijn dochter fietst dagelijks. Iedere keer moeten we de ketting vast zetten. Fiets is wel heel mooi, maar jammer dat het zo moet lopen.

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd Zat alleen een kleine beschadigingen op de bagagedrager.

Binnenband kapot bij levering

Bij montage bleek de binnenband van het achterwiel kapot te zijn en niet meer te maken. Nieuwe binnenband moeten halen en erop gezet. Op de velgen zaten beschadigingen. We hebben het vermoeden dat we een gebruikte fiets hebben gekregen. Daarnaast gaat de standaard zelfs voor een volwassene veel te stroef. Uiteindelijk fietst de fiets maar ik zou hier niet nogmaals een fiets kopen.

Superblij

Wij hebben een kinderfiets gekocht voor ons dochter. Snelle levering!

Prima fiets maar prijs valt tegen

Ik heb een fiets voor mijn zoon gekocht. Het is geen giga bedrag maar toen ik zocht hoe je de fiets in elkaar moest zetten, zag ik dat de fiets bijna overal 25% goedkoper was. Dit viel tegen. Maar de fiets, levering was verder prima.

Snel geleverd en prima service

Een probleempje werd direct opgelost

Goed service

Ik heb onlangs een fiets besteld bij Fietsen op Fietsen en helaas is deze nooit aangekomen. Waarschijnlijk heeft de koeriersdienst (PostNL) de fiets op een verkeerde plek achtergelaten, waardoor iemand anders hem heeft meegenomen. Dit was natuurlijk erg jammer, maar ik wil vooral benadrukken hoe goed FietsenopFietsen mij heeft geholpen. Vanaf het moment dat ik contact opnam, hebben ze professioneel gehandeld om een oplossing te vinden. Ze communiceerden duidelijk, dachten mee en zorgden ervoor dat alles netjes werd afgehandeld. Ondanks de vervelende situatie ben ik erg tevreden over hun service en klantvriendelijkheid. Ik raad FietsenopFietsen zeker aan voor hun goede service en betrouwbaarheid. Soms gaat er iets mis met de bezorging, maar het belangrijkste is hoe een bedrijf daarmee omgaat – en dat hebben ze uitstekend gedaan! Bedankt Paola Gr said

Tot nu toe prima

Goede communicatie, tijdig geleverd, pak s wel nog steeds ongeopend, want het is een verjaardaggeschenk voor mijn kleinzoon op 30 maart, maar ik ben overtuigd dat hij in de wolken zal zijn !

Heel ontevreden want onderdelen passen niet om in elkaar te zetten

Rekje past niet en schroef ontbreekt en ding om koplamp mee vast te zetten ook dus fiets nu half in elkaar en nog niet op kunnen fietsen en wacht op een oplossing helaas nog niets gehoord

Super en super slecht!

Ik had een klacht/vraag over de pedalen van de fiets. Ik heb netjes alles uitgelegd met foto’s erbij. Er werd maar terug gemaild met hele vage vragen. Retourneren op deze website is een drama en geen optie. Het kost je 24€?????????? Mocht je het pakket verkeerd ingepakt hebben, kost je dat ook geld. Al met al, super spijt dat ik hier besteld heb.

Echt helemaal top

Super leuke fiets voor onze dochter haar 4e verjaardag. Snel geleverd en goede kwaliteit!

Fietsje besteld en volgende dag al geleverd. Makkelijk te monteren met bijgeleverd instructieboekje. Mooi, degelijk en stevig fietsje! Onze zoon is er blij mee.

Geweldige klantenservice

Ik had een klein probleem met een aankoop en dat is meteen opgelost

Zondag besteld, maandag in huis

Na met name op Trustpilot wat negatieve berichten, getwijfeld of ik een fiets moest kopen. Toen ik de reviews op Bol.com zag werd ik wat meer gerustgesteld. Uiteindelijk zondagmiddag een fiets besteld en maandag was hij er al. Goed verpakt, makkelijk in elkaar te zetten. Ik ben tevreden!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam