Binnenband kapot bij levering

Bij montage bleek de binnenband van het achterwiel kapot te zijn en niet meer te maken. Nieuwe binnenband moeten halen en erop gezet. Op de velgen zaten beschadigingen. We hebben het vermoeden dat we een gebruikte fiets hebben gekregen. Daarnaast gaat de standaard zelfs voor een volwassene veel te stroef. Uiteindelijk fietst de fiets maar ik zou hier niet nogmaals een fiets kopen.

Superblij

Wij hebben een kinderfiets gekocht voor ons dochter. Snelle levering!

Prima fiets maar prijs valt tegen

Ik heb een fiets voor mijn zoon gekocht. Het is geen giga bedrag maar toen ik zocht hoe je de fiets in elkaar moest zetten, zag ik dat de fiets bijna overal 25% goedkoper was. Dit viel tegen. Maar de fiets, levering was verder prima.

Snel geleverd en prima service

Een probleempje werd direct opgelost

Goed service

Ik heb onlangs een fiets besteld bij Fietsen op Fietsen en helaas is deze nooit aangekomen. Waarschijnlijk heeft de koeriersdienst (PostNL) de fiets op een verkeerde plek achtergelaten, waardoor iemand anders hem heeft meegenomen. Dit was natuurlijk erg jammer, maar ik wil vooral benadrukken hoe goed FietsenopFietsen mij heeft geholpen. Vanaf het moment dat ik contact opnam, hebben ze professioneel gehandeld om een oplossing te vinden. Ze communiceerden duidelijk, dachten mee en zorgden ervoor dat alles netjes werd afgehandeld. Ondanks de vervelende situatie ben ik erg tevreden over hun service en klantvriendelijkheid. Ik raad FietsenopFietsen zeker aan voor hun goede service en betrouwbaarheid. Soms gaat er iets mis met de bezorging, maar het belangrijkste is hoe een bedrijf daarmee omgaat – en dat hebben ze uitstekend gedaan! Bedankt Paola Gr said

Tot nu toe prima

Goede communicatie, tijdig geleverd, pak s wel nog steeds ongeopend, want het is een verjaardaggeschenk voor mijn kleinzoon op 30 maart, maar ik ben overtuigd dat hij in de wolken zal zijn !

Heel ontevreden want onderdelen passen niet om in elkaar te zetten

Rekje past niet en schroef ontbreekt en ding om koplamp mee vast te zetten ook dus fiets nu half in elkaar en nog niet op kunnen fietsen en wacht op een oplossing helaas nog niets gehoord

Super en super slecht!

Ik had een klacht/vraag over de pedalen van de fiets. Ik heb netjes alles uitgelegd met foto’s erbij. Er werd maar terug gemaild met hele vage vragen. Retourneren op deze website is een drama en geen optie. Het kost je 24€?????????? Mocht je het pakket verkeerd ingepakt hebben, kost je dat ook geld. Al met al, super spijt dat ik hier besteld heb.

Echt helemaal top

Super leuke fiets voor onze dochter haar 4e verjaardag. Snel geleverd en goede kwaliteit!

Fietsje besteld en volgende dag al geleverd. Makkelijk te monteren met bijgeleverd instructieboekje. Mooi, degelijk en stevig fietsje! Onze zoon is er blij mee.

Geweldige klantenservice

Ik had een klein probleem met een aankoop en dat is meteen opgelost

Zondag besteld, maandag in huis

Na met name op Trustpilot wat negatieve berichten, getwijfeld of ik een fiets moest kopen. Toen ik de reviews op Bol.com zag werd ik wat meer gerustgesteld. Uiteindelijk zondagmiddag een fiets besteld en maandag was hij er al. Goed verpakt, makkelijk in elkaar te zetten. Ik ben tevreden!

Heel positief

Vlugge service en het product voldoet aan mijn wensen. Super !!

Heel leuk fiets dankjewel

Mijn ervaring is super

Leuke fiets en goede service

We hebben een leuke roze fietsje voor ons dochtertje gekocht. Fiets werd snel verzonden. Helaas bij in elkaar zetten bleek de handrem gescheurd te zijn. Na mail contact hebben ze een nieuwe handrem opgestuurd, deze was eerst niet aangekomen, na 1 week weer contact, hebben ze nogmaals een nieuwe opgestuurd en deze is goed aangekomen. Fijn met de service en onze dochter is blij met haar fiets.

Snel een nieuwe fiets.

Heel snel geleverd Makkelijk in elkaar te zetten.En een goede kwaliteit fiets.

Te slecht

Zeer slecht bedrijf in het verkopen van fietsen Smoesjes dat ze storting hebben maar waarschijnlijk klopt de winkel voorraad niet met de site , vervolgens ander half uur in de rij om te bellen en krijg je een stoer mannetje aan de telefoon , vervolgens annuleer je de bestelling en 3 dagen later verzenden ze hem alsnog ?? Kansloos bedrijf

Snel bezorgd

Was snel bezorgd en snel in elkaar te zetten met bijgeleverd gereedschap.

De omafiets is naar boven gebracht goeie service.

De omafiets rijdt goed. En als ik met de omafiets fiets trap het gemakkelijk. En rijdt soepel. En ook als ik naar boven rijdt bijvoorbeeld naar boven een via duct rijdt. Rijdt makkelijk naar boven zonder moeite. En om de omafiets inelkaar gezet te worden kosten maar 79,99 bij fietsen enzo in Dieren. En heb een witte krat gekocht bij bol com om de krat aan de voorkant van de omafiets gezet om boodschappen tas in te doen. Wel handig. Nog bedankt voor de omafiets voor een lage prijs.

Snel, goede prijs

Een super mooie en leuke fiets, mijn dochter is er heel blij mee!

goed, goedkoop en kan mij niet voorstellen ergens anders beter uit te zijn

2 x ART2 vouwsloten aangeschaft en daar een wel heel erg blij mee. perfect levering en service.

Fiets werd netjes verpakt en geleverd! Zoals omschreven.

Goed en snel geholpen

Er was iets verkeerds gemeld op de website waardoor ik niet precies de fiets kreeg die ik dacht maar dat werd super snel en goed opgelost. Ik ben dus super tevreden en erg blij met mijn nieuwe fiets!

Heel slecht!!

Fietsje is nog steeds niet geleverd (bestelling 25-12-24) en heb diverse emailwisselingen gehad, maar nog steeds geen oplossing! Schande!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam