WAARDELOOS Super slechte service

Wij hebben een fiets van het merk Sjoef aangeschaft, maar helaas maakt de fiets veel geluid tijdens het trappen. We hebben meerdere keren geprobeerd contact op te nemen, zonder reactie. Zelfs na het achterlaten van mijn telefoonnummer ben ik niet teruggebeld. We zitten nu met het probleem en kunnen dit niet opgelost krijgen. Ik raad de verkoper zeker AF.

Nice bike, but missing rings front light does not close well and seat is almost impossible to adjust

Customer service is also a long proces and a bit of a hassle. If I would buy again I would buy fro. Another shop since there these things are better. They also have an instruction video with close ups for assembly.

Slecht

Ik heb de fiets nooit gekregen is zonder reden geretourneerd en heb nog geen eens het geld terug gekregen

Er miste een dopje aan de zijkant voor de schroef

Stuur draait totaal rond waardoor de remkabels loslaten

Snelle levering. Mooie fiets voor een nette prijs

Super service en zeer snelle levering!

Wij zijn zeer tevreden over de service van Fietsenopfietsen.nl. Wij hadden een defect aan een fiets en dit is zeer snel en heel netjes opgelost.

Snel, en een goeie prijs

Had een Shimano shifter met clickbox en kabel besteld. Dag erna het pakket al ontvangen. Tijdens het gehele bestellingsproces goed op de hoogte gehouden waar het pakket was. Goeie kwaliteit, dus een hele positieve ervaring.

Ik raad het niet aan

Het spijt me heel erg dat ik een fiets bij jullie heb gekocht. Helaas kan ik het niet terugsturen. De wielen lopen niet precies maar "8". Heeft u nieuwe wielen nodig of brengt u deze naar het servicecentrum? Ik zal niets meer van je kopen

Kapotte fiets

Ik heb fiets ontvangen maar rem van de fiets was kapot heb mail gestuurd met video en foto's heb wel reactie ontvangen maar nog geen oplossing heb zelf aangeboden om die fiets maken omdat mijn kind moet naar school nog niks gehoord, heb weer mail gestuurd maar nog steeds niks gehoord wel heel jammer.

Mijn beste investering tot nu toe!

Ik ben tevreden

Top service en kwaliteit

We hebben recent een fiets voor onze dochter gekocht. Zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid van levering. Na het uitpskken bleek er een kleine beschadiging op het lakwerk te zitten. Ook dit prima en snel opgelost.

Snel en goede prijs-kwaliteit verhouding

Snel geleverd zoals beloofd. Mijn dochter heeft er al het hele weekend op gefietst. Super. Wat gereedschap meeleveren had misschien handig geweest. Zoals bij andere assemblage producten. Maar dat was in huis.

Mooie en degelijke fiets

Mooie fiets die goed verpakt was, geen beschadigingen. Pakket was in eerste instantie kwijt maar met hulp van de klantenservice snel gevonden.

Waardeloos

Fietsje besteld voor de 3e verjaardag van mijn dochter. Pakket zou verzonden zijn, maar ik heb nooit wat ontvangen. Melding van gemaakt, maar nu blijkt dat ze het pakket kwijt zijn. Daarna niets meer gehoord. Geen verjaardagscadeau dus….

Erg slecht

Op 8 augustus heb ik hier een fiets voor mijn zoon besteld, in de hoop deze - zoals de website beloofd - de volgende dag in huis te hebben. Op 16 augustus is een verkeerde fiets geleverd. Intussen is het 12 september, zijn we 18 mails verder (want telefonisch niet te bereiken en er wordt niet ingegaan op mijn verzoeken om me te bellen), staat hier een verkeerde fiets (volwassen maat) die maar niet opgehaald wordt en stort fietsenopfietsen het aankoopbedrag dus nog niet terug… Zowel ouders als zoon zijn erg teleurgesteld.

Netjes en op tijd geleverd

De kinderfiets(blauwe sjoef) werd keurig ingepakt, onbeschadigd en op de beloofde tijd bezorgd. Was er ongerust over na het lezen van slechte recensies, maar ben ben erg tevreden

Zeer slechte klantenservice

Twee onderdelen van de fiets bleken bij levering helaas defect. Dit is vervelend, maar dat kan altijd gebeuren. De service en communicatie over een oplossing, zoals een mogelijke reparatie of nieuwe onderdelen, is echter zeer slecht. We zijn nu anderhalve week verder en er is nog steeds geen passende oplossing. Inmiddels hebben we ook geen reactie meer ontvangen.

Ik kan geen ster geven heb tot op dit moment nog geen fiets ontvangen

Ik heb heel veel ellende met de bezorging van het fietsje voor mijn kleindochter InmiddeS is haar verjaardag voorbij Dus de lol is er vanaf Nu nog hard bezig met het uitzoeken waar het fietsje blijft???

Fantastische fiets

Top aangeleverd. Onze kleinzoon is heel blij met zijn kado, prachtige fiets voor een 4 jarige. Ziet weer mooie en goed uit.

Goed zo als het hoort

Fijne en stoere fiets

Een fijne en stoere fiets voor een stoere jongen:)

Zo’n snelle levering en heel mooie fiets

Niks op aan te merken. Wilden snel fiets kopen voor onze dochter, deze werd volgende dag geleverd. Niet dat het enkel daar om gaat natuurlijk. Uitstekende kwaliteit fiets en goede service. Goede vombi!

İlyas

Het arriveerde ruim vóór de aangegeven datum en kwam kapot aan. Ik heb het 8 dagen geleden gekocht en probeer het nog steeds terug te sturen. Ze maken de omstandigheden erg moeilijk.

Nog meer fiets dan verwacht.

Prima fiets voor een prima prijs en een zeer snelle levering. Kortom, zeer tevreden.

Super fietsje !!

Goede kwaliteit Binnen 2 dagen geleverd