Ik raad het niet aan

Het spijt me heel erg dat ik een fiets bij jullie heb gekocht. Helaas kan ik het niet terugsturen. De wielen lopen niet precies maar "8". Heeft u nieuwe wielen nodig of brengt u deze naar het servicecentrum? Ik zal niets meer van je kopen

Kapotte fiets

Ik heb fiets ontvangen maar rem van de fiets was kapot heb mail gestuurd met video en foto's heb wel reactie ontvangen maar nog geen oplossing heb zelf aangeboden om die fiets maken omdat mijn kind moet naar school nog niks gehoord, heb weer mail gestuurd maar nog steeds niks gehoord wel heel jammer.

Mijn beste investering tot nu toe!

Ik ben tevreden

Top service en kwaliteit

We hebben recent een fiets voor onze dochter gekocht. Zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid van levering. Na het uitpskken bleek er een kleine beschadiging op het lakwerk te zitten. Ook dit prima en snel opgelost.

Snel en goede prijs-kwaliteit verhouding

Snel geleverd zoals beloofd. Mijn dochter heeft er al het hele weekend op gefietst. Super. Wat gereedschap meeleveren had misschien handig geweest. Zoals bij andere assemblage producten. Maar dat was in huis.

Mooie en degelijke fiets

Mooie fiets die goed verpakt was, geen beschadigingen. Pakket was in eerste instantie kwijt maar met hulp van de klantenservice snel gevonden.

Waardeloos

Fietsje besteld voor de 3e verjaardag van mijn dochter. Pakket zou verzonden zijn, maar ik heb nooit wat ontvangen. Melding van gemaakt, maar nu blijkt dat ze het pakket kwijt zijn. Daarna niets meer gehoord. Geen verjaardagscadeau dus….

Erg slecht

Op 8 augustus heb ik hier een fiets voor mijn zoon besteld, in de hoop deze - zoals de website beloofd - de volgende dag in huis te hebben. Op 16 augustus is een verkeerde fiets geleverd. Intussen is het 12 september, zijn we 18 mails verder (want telefonisch niet te bereiken en er wordt niet ingegaan op mijn verzoeken om me te bellen), staat hier een verkeerde fiets (volwassen maat) die maar niet opgehaald wordt en stort fietsenopfietsen het aankoopbedrag dus nog niet terug… Zowel ouders als zoon zijn erg teleurgesteld.

Netjes en op tijd geleverd

De kinderfiets(blauwe sjoef) werd keurig ingepakt, onbeschadigd en op de beloofde tijd bezorgd. Was er ongerust over na het lezen van slechte recensies, maar ben ben erg tevreden

Zeer slechte klantenservice

Twee onderdelen van de fiets bleken bij levering helaas defect. Dit is vervelend, maar dat kan altijd gebeuren. De service en communicatie over een oplossing, zoals een mogelijke reparatie of nieuwe onderdelen, is echter zeer slecht. We zijn nu anderhalve week verder en er is nog steeds geen passende oplossing. Inmiddels hebben we ook geen reactie meer ontvangen.

Ik kan geen ster geven heb tot op dit moment nog geen fiets ontvangen

Ik heb heel veel ellende met de bezorging van het fietsje voor mijn kleindochter InmiddeS is haar verjaardag voorbij Dus de lol is er vanaf Nu nog hard bezig met het uitzoeken waar het fietsje blijft???

Fantastische fiets

Top aangeleverd. Onze kleinzoon is heel blij met zijn kado, prachtige fiets voor een 4 jarige. Ziet weer mooie en goed uit.

Goed zo als het hoort

Fijne en stoere fiets

Een fijne en stoere fiets voor een stoere jongen:)

Zo’n snelle levering en heel mooie fiets

Niks op aan te merken. Wilden snel fiets kopen voor onze dochter, deze werd volgende dag geleverd. Niet dat het enkel daar om gaat natuurlijk. Uitstekende kwaliteit fiets en goede service. Goede vombi!

İlyas

Het arriveerde ruim vóór de aangegeven datum en kwam kapot aan. Ik heb het 8 dagen geleden gekocht en probeer het nog steeds terug te sturen. Ze maken de omstandigheden erg moeilijk.

Nog meer fiets dan verwacht.

Prima fiets voor een prima prijs en een zeer snelle levering. Kortom, zeer tevreden.

Super fietsje !!

Goede kwaliteit Binnen 2 dagen geleverd

Goed en snel

In tegenstelling tot alle negatieve reviews heb ik dit heel anders ervaren. Bestelling van twee fietsen de volgende dag geleverd. Waren net te laat waardoor de pakketten retour afzender gingen. Mailtje gestuurd meteen een reactie gehad. Fietsen opnieuw besteld weer meteen de volgende dag geleverd. Het geld was ook vrij snel retour gestort van de eerste levering. Beide fietsen waren qua onderdelen compleet. Was een beetje huiverig na alle negatieve reviews maar ik heb niet dezelfde ervaring.

Leuke meisjesfiets.

Snel bezorgd. Jet is een superleuk fietsje. Wel beetje slag in het wiel. Kado voor kleindochter. Hopelijk is ze zo blij dat ze het slagje niet opmerkt!

Goede fiets

De fiets is snel bezorgd. De fiets voldoet aan de eisen en de verwachtingen. Makkelijk in elkaar te zetten . Super leuk fiets

Super fijn om de fiets zo te ontvangen. Het is weinig werk om hem helemaal af te maken. Het spatbord is door het in de doos zitten wel een beetje verbogen.

Teleurgesteld

14 inch fiets besteld voor mijn zoontje, een mooie fiets maar werd helaas geleverd met en lekke band. Gelijk een schademelding gemeld nadat wij dit hadden ontdekt en hier werd gelukkig al snel op reageert, al vond ik het wel een rare reactie... Dat ik de band maar even naar de fietsenmaker moest brengen om te laten plakken of het zelf moest plakken, compensatie van 20 euro.. Nou er moest nu een nieuwe binnenband in dat 23,99 koste. Helaas nog geen reactie terug gehad of ik dit vergoed krijg, Helaas dus geen snelle reactie meer. Ik ben tot nu toe erg teleurgesteld en hoop dat ik alsnog snel mijn compensatie krijg qua geld maar te teleurgesteldheid van mijn zoontje, dat eerst nog een paar dagen moest wachten tot hij erop kon rijden, kan natuurlijk niet gecompenseerd worden...

Niets op aan te merken!

Werkelijk niets op aan te merken: bestellen verliep probleemloos en vlot, bezorging heel rap en netjes op afgesproken dag/tijd. Fietsje goed verpakt en makkelijk in elkaar te zetten. Kan alleen maar positief zijn!

Superrrrrrrrrr

Word geleverd zoals afgesproken. Fiets is goed verpakt. Super product!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam