duur

Ben altijd gewend bijv. Sloggi in doosjes per 3 te kopen . Voor datzelfde geld bood Ondergoed.nl 1 exemplaar in een doosje aan, heel duur dus.

prima service

Geen klachten.

Goede kwaliteit

Wordt snel geleverd en zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de goederen.

Heel lief. Ik kreeg een hartjes lolly bij mijn levering

Ruime keuze, minder goede website

De keuze is mogelijk voor diverse merken. De website lijkt mij beter te kunnen: de beschikbaarheid van maten is niet altijd actueel. Ook vind ik de navigatie niet erg gebruikersvriendelijk. Maar de ruime keuze is het belangrijkst en bestellingen worden binnen redelijke tijd afgewikkeld.

Fijne website met duidelijke foto's

Het is fijn om op deze website te winkelen. Foto's zijn duidelijk en komen qua kleur overeen met het bestelde artikel. Levering ging zeer snel.

Keurig op tijd bezorgd en netjes verpakt.

Goede communicatie

Na een foute bestelling,snel opgelost.

Heel blij mee

Nachthemd besteld. Is snel bezorgd en van prima kwaliteit.

Keurig verpakt en snelle levering

Keurig verpakt en snelle levering

Ik heb mijn pakketje niet ontvangen

Ik heb niets ontvangen en heb gemaild daarover en geen reactie ontvangen. Ik heb wel betaald. Dus waar is mijn bestelling?

perfect

telefonisch zeer behulpzaam

Retour kosten van 7,95 zelf betalen

Ik ga hier niet meer bestellen. Vooral ondergoed is moeilijk om meteen de juiste maat te bestellen. Retour kosten op reken8ng van de klant vind ik daarom niet oke.

Goede, snelle correcte levering

Prima en vlot

Prima en vlot. Mooie artikelen. Mag meer zijn van Nanso.

Goede prijs snelle levering

Voor onder bruidskleding onderjurkje goede prijs en snel geleverd

Super snel thuisbezorgd en geen verzendkosten , ik ben heel tevreden

Netjes verpakt en snel geleverd

Nette duidelijke website , snelle levering

Slechte service, nemen klachten niet serieus.

Betere service. Als je klachten hebt serieus nemen, en ook iets aan doen. En geen portokosten, mensen betalen toch al te veel voor alles. En verbeter de kwaliteit van het product van ondergoed. Het is slecht, kriimpt, en de pasvorm kan ook beter. Ondergoed kruipt in en is te smal. En beterkatoen. En kijk ook eens naar hennip. Elastine eruit. Ook in de pijpjes van het ondergoed. Dat pijn doet. En alleen natuurlijk stoffen. En betere pasvorm. En als er klachten zijn geef die door aan de fabrikant.

prima afhandeling bestelling

prima geregeld en afgehandeld

Goede afhandeling en keurig verpakt in huis!

De volgende keer bestel ik weer!

Snelle levering, zorgvuldig verpakt, goede communicatie.

Mijn bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt. De communicatie over de bestelling en levering was top. En ik ben heel blij met mijn bikini van Ten Cate.

Perfecte en comfortabele pasvorm

Ben niet groot en alles is klein behalve mijn borsten. Die zijn niet in verhouding met de rest van mijn maten. Zocht al weer enige tijd naar 'n mooie, maar ook comfortable BH. Die heb ik bij Van Berden online gevonden. Ben er erg blij mee, dus heb in totaal 4 Bh's minimizer van Triumph gekocht. Onlangs ook nog wat ondergoed van Triumph.

Promenade 12

6411JK Heerlen