Keurig verpakt, snelle levering.

Voordelige prijs, snel geregeld.

Snelle levering, ook bij retourneren vlotte afhandeling, top!

Snelle levering, goede kwaliteit

alles snel geleverd, prima

alles prima

Snel en betaalbaar

alles prima, goed verpakt en snel geleverd

prima, goed verpakt en snel geleverd

Tevreden

Ik ben heel tevreden. Een product niet meer voorradig ,geld ook direct terug gestort.

Prima service en snel

Erg tevreden

Snelle service, goede producten

Ik ben heel tevreden over de snelle leveringen en de goede informatie over de levering

Slecht

Bestellen. Betalen. Bevestiging dat het geleverd wordt. Mail dat het niet geleverd wordt. Kreeg het geld wel snel terug. Bestel dus niet weer iets. En het feit dat ik deze mail krijgt , zegt al genoeg. Totaal onterecht.

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Prima leveringen

Snel in huis en ook hetgeen je besteld hebt zit in het pakje.

super

super snel geleverd! Goede kwaliteit

Zo besteld zo inhuis, super

Heel erg blij vanaf stap 1 bestellen en tot ontvangen van product

Subliem

Pakket werd snel verzonden en geleverd.

Duidelijke omschrijving en snelle levering

Ook teleurgesteld

Na bestelling en betaling kwam er een mail dat het bestelde niet meer leverbaar was. Geld wel snel teruggestort.... maar ja … Vraag me af om hier nog vaker te bestellen.... Tip: verwijder informatie etc. als er iets niet meer leverbaar of besteld kan worden. Geen ster dus

Scherpe prijs voor mooie onderkleding.

Vlotte levering en heldere communicatie.

Prima leverservice

Levering is prima. Precies wat je ervan verwacht. Je wordt ook op de hoogte gehouden van de status dmv e-mails

Snel en netjes/zorgvuldig ingepakt in de doos

Snel en goed

Na een vorige slechte ervaring, nu weer prima, als vanouds en zoals verwacht!

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Mijn pakketje werd heel snel geleverd , dus toch nog op tijd in huis voor de kerst

Snelle levering, goede kwaliteit

Zelfs in de kerstperiode een bestelling geplaatst en binnen 24 uur geleverd. Prima.

Teleurstellend.

Eerst bij de leveringsmail vernam ik dat een bestelde pyamabroek niet meer leverbaar was. Je moet die broek dan van de site halen en reeds bij het bestelproces aangeven dat levering niet mogelijk is. Hetzelfde gebeurde een poos geleden eveneens bij de bestelling van een aantal hemdjes voor mijn echtgenote. Excuses oké, maar pas de gang van zaken ook aan.

Promenade 12

6411JK Heerlen