Pluspunten

snelle correcte levering alles naar wens

Pluspunten

Aangeven dat de verzending door een ander bedrijf wordt gedaan. Mail.van een fashion/ woon bedrijf gekregen dat m'n pakje onderweg was. Ik heb dat bedrijf gemaild niets bij hun besteld te hebben.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

mooie site...goede artikelen voor prima prijs

Pluspunten

Betrouwbaarheid

Nvt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Als je het fijn vind heel veel pakketjes te ontvangen is dit het juiste adres. Ik heb liever alles in 1 doosje.

Order in 1 pakket versturen! Was nu twee op dinsdag en de laatste wordt morgen verwacht. In deze pakketjes geen bericht dat er nog 2 slips volgen en dat 2 artikelen niet komen. Twee bestelde artikelen zijn geannuleerd zonder mijn medeweten. Woensdag zelf contact opgenomen over manco en krijg donderdag mail met vreemde uitleg over voorraadverschil. Erg raar dat 10 slipjes in 3 pakketjes worden verstuurd. Had in 1 brievenbuspakket gekund met een uitleg over de resterende artikelen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Aanbod is goed. E-mails over levering snel verstuurd

Deze beoordeling versturen terwijl ik het bestelde nog niet heb ontvangen. Ik kan dus nog niet veel zeggen over het bedrijf en de kwaliteit van het geleverde product. Ik heb meerdere dingen besteld en betaald. Een onderdeel bleek niet op voorraad. Mijn hele bestelling wacht dus totdat het missende onderdeel bij ondergoed.nl is geleverd. Ik ben goed van vertrouwen en mijn bestelling wordt vast op korte termijn alsnog geleverd. Op dit moment nog niet echt tevreden.

Pluspunten

Ik kon vrij gemakkelijk vinden wat ik zocht en vergelijkbare producten van verschillende merken met elkaar vergelijken.

Het enige wat er volgens mij goed kan misgaan is dat je iets in de verkeerde maat besteld. Thuis passen en eventueel omruilen is eent goede optie, echter, je wilt echter geen gedoe.

Pluspunten

Goede levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen...... Ondergoed besteld en betaald, verzenddatum gekregen per mail maar geen track en trace. Geen ondergoed ontvangen, wel een verzoek om het bedrijf te beoordelen. Gebeld, het zou geregeld worden, weer niets. Een week later weer gebeld en mijn geld teruggevraagd en gekregen. Geen ondergoed.....

Als je niet kan leveren zet dit dan direct op de site. Of neem direct contact op en biedt een alternatief aan voor hetzelfde geld

Pluspunten

Supersnelle levering

Pluspunten

Precies gekregen wat ik wilde Goed verpakt

Pluspunten

De snelheid van levering was werkelijk fenomenaal

Beter verwittigen wanneer er een artikel later komt en wanneer

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

zorg dat je voorraad klopt en communiceer direct als het niet mogelijk is om te leveren omdat de voorrad in de winkels ligt

Pluspunten

Goede site, nette prijzen en keurige verzending.

Pluspunten

Zeer goede maattabellen .

Even duidelijk aangeven of pakket aan huis bezorgd wordt of bij ophaalpunt. Ik had 1 bestelling op twee punten ( thuis en ophaalpunt) was voor mij niet helemaal duidelijk. Alles os goe gekomen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb het ondergoed nog steeds niet ontvangen. Heel bijzonder. 19 september heb ik een bericht gekregen dat het verzonden was. het is nu 23 september. Mogelijk ligt hij bij de post.

Ik ben nog afwachtend. Beveel het bedrijf nog niet aan anderen aan.

Pluspunten

Alles duidelijk en prima afgehandeld.

Pluspunten

Ruime keuze, geweldige merken, behulpzame klantenservice

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeer slecht!

Aankoop gedaan.dag ernakreeg ik mail dat het uitverkocht was.ok

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen levering. Geen communicatie hierover. Artikelen aanbieden die niet op voorraad zijn, is simpel digitaal aan te geven. Kortom: amateurisme.

2x besteld, maar niet geleverd. Online staat het product nog steeds beschikbaar

2 sterren: slechter dan verwacht

In de eerste email stond dat ik 10 dagen moest wachten terwijl ik alleen voorraadproducten heb aangeklikt. Vervolgens kwamen er over 4-5 dagen verdeeld 3 bezorgingen met elk weer emails en tracecodes. Als iets op voorraad staat aangegeven op de website, dan moet je dit direct samen verzenden.

Pluspunten

Snelle levering, geen extra bezorgkosten , service top!

Promenade 12

6411JK Heerlen