Er was nogal veel utverkocht of niet beschikbaar.

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geld wordt vlot teruggestort en je wordt redelijk vlot telefonisch te woord gestaan.

Niet in controle van het proces. Er is geen enkele check of de producten daadwerkelijk worden geleverd. Daarna wordt er met de klant in discussie gegaan over een niet ontvangen mail. Er is hier nog een hoop te leren over hoe het logistieke proces van een webshop in elkaar zit. Kreeg het idee dat het "internet" gedeelte er maar een beetje bij hangt van het fysieke gedeelte. Gemiste kans want de domeinnaam is wel goed.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering is binnen de afgesproken termijn

Slechte communicatie m.b.t. nalevering.

Pluspunten

Zeer positief

Pluspunten

Ontzettend slechte communicatie. Ik had 4 dingen besteld daarvan werd zonder enige vorm van communicatie van 1 het geld retour gestort (wel snel gedaan overigens). Ik kijk niet elke dag op mijn rekening en vroeg me dus af waarom er maar 2 dingen geleverd werden en 1 in back order stond. De reden van back order was ook niet vermeld en na een week wachten zelf maar eens gemaild om vervolgens te horen dat ook dat product niet geleverd kon worden en het geld teruggestort zou worden.

Pluspunten

Bestelling niet kompleet Verkeerde kleur geleverd

Pluspunten

snel en goed

Pluspunten

snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

grote sortering

heb ik niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

DE levering gebeurde vlug en zeer goed.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen !!!

Beloven wat je doet geen product aanbieden en laten afrekenen ( vooruit) zonder dat je kunt leveren. Een halve ster is het nog geen eens waard! Alleen omdat ik het moet invullen.

Pluspunten

Snel en netjes bezorgd.

Niet de goedkoopste.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

heb ik momenteel niet

Ze komen de telefonische afspraak niet na. De zending was niet compleet

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Uitgebreide collectie.

Snellere levertijd is een pre.Ik vond de levertijd te lang. Ik heb een week op mijn product, een kinderpyjama, moeten wachten. Dat is voor mij een reden om niet vaker bij dit bedrijf te bestellen. Levertijd staat ook niet op website vermeld.

Pluspunten

Telefonisch goed te bereiken. Staan je netjes te woord en komen met een goede oplossing. Bestelling was niet helemaal juist. Bestelling gedeelte terug gestuurd en kosten van retour sturen werd netjes terug gestort. Besstelling daarna juist ontvangen binnen de juiste termijn van ontvangen. Zeer fijn!

Pluspunten

Goed verpakt. Snelle levering. Prima.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijke mensen.

Afgezien van andere punten, is het natuurlijk te gek dat je minimaal 30km moet reizen (Heerlen, Blerick), om spullen die je online gekocht hebt, te ruilen.

Pluspunten

Pluspunten

Prima levering

Pluspunten

Het geen ik besteld heb, netjes ontvangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Met een foto als bewijs heb ik wel direct de korting gekregen die op het artikel vermeld stond. Het assortiment is uitgebreid.

Op de site stond een andere (hogere) prijs dan op het ontvangen artikel. Zie verder positief punt. Het is vreemd om van een heel andere bedrijfsnaam een pakket te ontvangen, die plotseling wordt genoemd in de verzendbevestiging. Logischer om dan beide namen te communiceren voor de duidelijkheid (ondergoed.nl en Berden Fashion), trek daar één lijn in. Levertijd is onduidelijk en ook vrij lang (3 dagen) gezien de huidige maatstaven.

Promenade 12

6411JK Heerlen