Ik heb bij hen een pyjama gekocht in aanbieding, zeer goede kwaliteit en service, ze antwoorden meteen.. Ik had een probleem met de bezorger DHL, die niet op tijd kwam en door de hitte ging ik naar het gaaspermeer om een beetje te zwemmen en verkoelen, ze kwamen precies toen ik niet thuis was en ze gingen volgende dag naar een pakketautomaat, lijk dat het vol was, en de pakket ging teruggestuurd naar de verzenden, ik kon ook niet de service point veranderen.. Niet leuk.. Na contact bij Ondergoed ze hebben weer het pakket gestuurd, ik heb net ontvangen. Ik ben heel blij met zijn service, en ook met de pyjama :)

Uitstekend!!!

Helemaal naar verwachting

Zeer snel

Fijn dat alles bij jullie zo soepel verloopt. Gewoon doen wat er geschreven word. Prima bedrijf. Voor mij een aanrader....

Gewoon prima

Zit lekker

Heel goede en vlot verloop !

Telefonisch contact gehad werd prima geholpen !

Snel ontvangen

Goede site en nette levering

Helaas een slechte ervaring met de klantenservice

Via de webshop heb ik een zwembroek besteld incl gratis bij passende boxershort. Helaas kwam alleen de zwembroek binnen dus heb ik de klantenservice een e-mail gestuurd of de boxershort nageleverd kon worden. Helaas was dit niet mogelijk omdat deze niet meer beschikbaar was. Ik kreeg voor het ongemak wel 20% korting op een nieuwe zwembroek (die ik al had dus een beetje vreemd) of ik mocht de zwembroek gratis retourneren. Ook dat begrijp ik aangezien zij een fout maken. Al met al een hoop gezeik! Jammer dat er op geen enkele klantvriendelijke manier een oplossing wordt geboden.

Volgens afspraak en snel geleverd. Blij mee.

Uitstekend !

Zie boven

Top site en service

Snelle, nette levering

Altijd hetzelfde ondergoed, dus makkelijk online te bestellen

Snelle service, prachtige hempjes

Super firma!

Snelle levering, goede artikelen en vlotte retourenafhandeling.

Snel en mooi verpakt en goede kwaliteit

Snel geleverd, mooi verpakt en mooie kwaliteit

Omschrijving artikel is goed. Veel producten.

heel goede service

Bestellen,betalen en snel geleverd.

Beste prijs

Beste prijs en snelle levering.

Heel mooie aanbieding en snelle verzending

Prima ervaring. Aanbevolen.

Klantvriendelijke website, snelle correcte levering

Prima levering

Genoeg keuze om de juiste producten te kiezen, een leuke korting en een snelle bezorging.

Blije klant

Snelle levering, goed contact, en keurig verpakt

Fijn materiaal, pak zit lekker.

alleen maat klopt niet helemaal. In beschrihving staat valt klein uit. Dus maat geoter besteld. Dit was dus echt veel te groot.

Eenvoudig min artikel kunnen retourneren omdat de maat te klein was

Gewoon goed

Promenade 12