Twee weken geleden mijn tafel besteld en netjes thuis (op de eerste verdieping) afgeleverd. Van tevoren nog gebeld door de bezorger dat hij onderweg was. Hele nette service en blij met mijn tafel!

Mooi kleed en op tijd bezorgd

Het kleed voldoet aan onze verwachtingen. Wij zijn er blij mee.

Alles is voorspoedig verlopen! Geen op/ of aanmerkingen. Heel blij met de kast!

Mooie tafel uitgekozen en snel geleverd. Service is prima

Fijne poef gekocht!

Snelle levering en het product is precies zoals de beschrijving.

Erg mooi en degelijk

Erg mooie degelijke stoelen gekocht. Stevig, mooie stof, Scandinavische uitstraling die we wilden. Gemakkelijk in elkaar te zetten. Zitten heerlijk. Snelle levering met keuze van dag. Ruim tevoren tijdsvak doorgekregen. 15 min tevoren belde de chauffeur dat hij eraan kwam. Super!

Goede levering, top product!

Heel vriendelijke en goed qualité

Heel vriendelijke

Super tevreden van onze bestelling (tafel + stoelen). Meubels zijn van goede kwaliteit en komen overeen met wat je ziet op de website! Ook de levering verliep super vlot. Heel fijn!

Bestelling niet ontvangen

Niet aan te raden Reageren niet op mailtjes. Geld niet terug gekregen!!!

Top entreprise

Goede dinst

DRAMA

Oktober 2024 een tafel besteld. Nu zijn we 6 maanden later en eindelijk komt die aan. Vandaag na zo lang wachten en over en weer mailen en bellen krijgen we onze Eettafel die KAPOT is! Wat nu? Niks ik mag hem KOSTELOOS retourneren. Wauw wat goed van ze, koeteloos retourneren na 6 maanden wachten en dan een defecte tafel. Nooit meer hier iets bestellen!!

Moderne en hoge kwaliteit meubels en dan ook nog snel geleverd!!

Op zoek naar een eyecatcher stoel voor in mijn inloopkast. Giga meubels heeft een assortiment met de meest trendy spullen van dit moment. Na het geluksmomentje door op de "bestel" knop te drukken, worden de producten ook nog eens binnen een paar dagen bezorgd. Een top service!! De kwaliteit is daarbij ook nog eens fantastisch. Ik mag de meest gestelde vraag "waar heb je deze prachtige stoel vandaag?" dan ook met trots beantwoorden met "bij Giga Meubel natuurlijk".

Prachtig!

Wat een mooi tafel! Prachtig in de salon en past goed bij andere meubel die ik ook via GIGA meubel had gekocht!

Heel leuk en goed bezorgd

Heel leuk eettafel,ben blij mee. Goed op tijd beantwoord en het was goed gelukt met bezorging.

Langere levertijd dan gecommuniceerd, vreselijke klantenservice, en slechte productkwaliteit

Levertijd veel langer dan initieel gecommuniceerd. Daarnaast een foutief product ontvang, maar klantenservice “kan niets voor mij doen” omdat de leverancier zegt dat het product zo hoort te zijn. Kortom: spijt van mijn aankoop.

Slechte communicatie ivm leveringstermijn

We hebben zelf meerdere malen dienen te vragen wanneer we de goederen zouden kunnen ontvangen.

Had een fout gemaakt bij het opmeten van de kast en de lift. De bezorger heeft er alles aan gedaan om (ondanks mijn fout) toch nog de kast boven te krijgen. Heeft daarna ook geholpen met de kast op zijn plek zetten. Geweldige service, zou het zeker aanraden!

Ontevreden

Ik ben alles behalve tevreden, ik heb stoelen besteld na langer dan de verwachte levertijd te hebben gewacht, komen mijn stoelen gewoon bevlekt aan met tomaten saus, kan je het inbeelden. Dan willen ze mijn stoel wel retourneren of een compensatie aanbieden van 26€ als ik de stoel hou. De stoel is gewoon onbruikbaar en dit terwijl ik 130€ betaald heb. Goed omruiling kon maar hiervoor moest ik nog een 3 maand wachten. Ik vroeg vr de extra lange wachttermijn een compensatie die wouden ze niet. Onbegrijpelijk

Schitterend mooie tafel!

Prima levering, alles naar wens!

Voor het eerst besteld bij Gigameubel. Ging gewoon prima en werd goed op de hoogte gehouden van de voorraad.

Heel positief

Bestelling was heel vlot verlopen en levering was sneller dan verwacht. Mijn product was heel goed en netjes ingepakt. Top service!!!

Fijn dat er een zaak is om product eerst fysiek te bekijken

Ik wil altijd eerst in de winkel kijken en zien wat ik koop. Dan weet ik ook wat ik kan verwachten. Het duurde wel even 3 maanden voor het product geleverd is, maar ik ben erg blij met de ladekast. De chauffeur was ook zeer vriendelijk en klantgericht. Hij adviseerde de doos 2 weken te bewaren voor als er toch iets met de kast was of dat het ons toch niet beviel. Hoewel er werd geadviseerd om te helpen als 2e persoon, had de chauffeur de kast al in onze blokhut staan. Ik zou zo weer iets bestellen als de producten niet zo prijzig zouden zijn. Maar je hebt wel een unieke meubel in huis bij bestellen bij Meubel.

Geweldige service

Tafel Oslo Mangohout 130cm besteld Goede en stevige tafel, voldoet aan de verwachtingen Bezorgers zeer vriendelijk en op de afgesproken tijdsindicatie Ik kom zeker terug bij jullie Vriendelijke groet Edwin

Ondanks verkeerde levering te vreden

De manden zijn erg mooi en waren keurig verpakt. IK heb er zelf een waterdichte binnenpot in geplaatst. Helaas kreeg ik 2 verschillende toegestuurd terwijl ik 2 dezelfde besteld had. Omdat ik geen zin had om re retourneren heb ik het zo gelaten

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!