positief fb

na een zoektocht van enkele maanden toch wel kasten gevonden die prijs kwalititeit goed waren om in mijn huis te zetten. had gelikaardige gevonden bij anderen, maar de prijs was dan weer beter, had enkele recensies gelezen maar toch besloten van bij jullie te kopen. wel zijn we op deel 3 aan het wachten, 2 delen reeds geleverd.

Snelle levering van mooie barkrukken

Via tussenverkoper bol.com onze barkrukken aangeschaft. De stoelen waren na 2 werkdagen al binnen en de communicatie vanuit zowel bol.com als vanuit gigameubel was duidelijk en verliep soepel. Mooie stoelen. Blij met de aankoop.

Super blij

Heel erg blij met mijn Hanglamp 3L Casablanca. Echt heel sfeervol en past perfect bij de rest.

Topbedrijf!

Zeer goed product ook goede service. Na de bestelling geplaatst te hebben moest ik onverwachts een paar dagen weg. De bezorging werd keurig uitgesteld tot ik het sein gaf dat ik weer thuis was. Erg flexibel!

Mooie stoelen voor scherpe prijs

Vijf eetkamerstoelen bij Giga meubel gekocht. Prima kwaliteits meubelen voor een scherpe prijs. Goede communicatie en op tijd bezorgd (in de regen) door een vriendelijke en behulpzame chauffeur!

Trendy woonwinkel

Inspirerende woonwinkel die meegaat met de trends. Veel leuke hoekjes in verschillende stijlen met vriendelijk personeel die echt leuk meedenken. Ik kom zeker nog een keer terug!

Snelle levering en mooie spullen

Na onze slechte ervaring met een ander meubelhuis is Gigameubel echt een verademing! Duidelijke communicatie, levering zoals belooft op de site en goede kwaliteit/mooie spullen. Wij zijn heel blij met onze nieuwe eettafel en stoelen

Geleverd watwe besteld hebben, product voldoet aan de verwachting. Snelle en correcte levering.

Top kwaliteit

Giga meubel kan ik zeker aanraadden !

Snel geleverd, artikel als omschreven, prima

Tevreden over de bestelling, levertijd en product. Klein minpuntje; de vele mails voorafgaand aan en gedurende de voortgang van de beselling, deze liep via Bol en ik heb volgens mij 6 of 7 mailtjes gekregen.

Mooi meubel maar onduidelijke levering

Het bestelde meubel is prima, maar de levering liet te wensen over. Op de website wordt levering beloofd de dag na bestelling, echter heb ik er 5 dagen op moeten wachten. Het leveringsmoment wijzigde meermaals, dat was wel jammer.

Zeer snel geleverd.

De bestelling die ik gedaan heb was zeer snel binnen. De communicatie dmv mail over bezorgtijden ect. zeer accuraat en snel. Kan niks anders zeggen dan zeer tevreden. Product goed ingepakt en zoals omschreven.

Mooi televisie meubel

Televisiemeubel is in goede staat bezorgd. Vriendelijke bezorger. Goede communicatie over tijdstip. Bij artikel stond vermeld 3 werkdagen in huis. Mogelijkheid om zelf een dag te kiezen, opties voor binnen 3 werkdagen waren niet meer beschikbaar. Zeer tevreden.

Fraai tafelsetje, perfect afgewerkt en binnen 24 uur geleverd..

Lang gezocht, hier gevonden: minimalistisch ontwerp, goed materiaal en heel betaalbaar: dikke prima!

Topp precies zoals op de foto

Snelle levering, goeie kwaliteit en ziet er mooi uit

Snelle levering, mooie meubels, helemaal tevreden!

De bestelde meubels waren snel en volgens afspraak geleverd.

goede levering

de meubels waren zoals verwacht en staan perfect. wat mij vooral opviel was de prettige levering. het moment kon ik helemaal zelf kiezen en ze waren prima op .

Mooie salontafel. Goede levering en klantenservice

Mijn vragen aan de klantenservice waren snel en volledig beantwoord. De levering verliep eveneens goed. Het product betreft een mooie salontafel

Barkrukken en bartafel conform verwachting, service idem dito.

Er was enige onduidelijkheid (info op website versus bevestigingsmail) m.b.t. het moment van levering. Hier goed en prettig contact over gehad met de klantenservice.

Prachtige barkrukken!

Deze barkrukken staan prachtig aan het kleine keukeneiland! Ze zijn eenvoudig qua kleur en zitten erg lekker. Een fijne kruk om ‘s ochtends een ontbijtje je op te eten.

Goede levering

Mooi op tijd geleverd keurig ingepakt en bezorgd zo als afgesproken.

De vrolijke gezichten in de showroom beloofden al 5 sterren en een week later bleek dat te kloppen!

Zeer netjes geholpen zowel in de winkel en met de communicatie via de mail. Avond voor levering een mail met het tijdsvak hoe laat onze bestelling geleverd zou worden. De ochtend van levering werden we keurig van te voren gebeld dat de chauffeur er met een kwartier zou zijn. Vanaf begin tot eind verliep alles keurig.

Delivery take time

Nothing is in stock

Produkte sieht auf den Bildern vollkommen anders aus als in Wirklichkeit

Wir haben einen Tisch von Giga Meubel gekauft. Das Produkt war auf den Bilder schön braun lackiert und fast glänzend. Als der Tisch ankam war es eine riesen Enttäuschung. Er war vollkommen ausgeblichen und fast grau. Außerdem hatte der Tisch andere Maße als auf der Website angegeben. Die Verarbeitung der Tischbeine ist so schlecht, dass wir uns direkt das Parkett zerkratzt haben, weil Metalleinsätze für die Schrauben krumm und schief eingelassen sind. Wir haben uns sofort an den Kundenservice gewendet und wurden dann nur sehr unfreundlich darauf hingewiesen, dass Holz ein Naturprodukt ist und solche Abweichungen vorkommen können. Aus meiner Sicht ist dieser Tisch aber entweder nicht lackiert worden oder Stand mehrere Monate in der Sonne (es ist eigentlich ein Tisch für drinnen), sodass er vollkommen ausgeblichen ist.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mooie en goede eettafel stoelen

1. De prijs kwaliteit verhouding is heel goed. 2. Snelle en ongecompliceerde afhandeling. 3. Keurige levering en op tijd, zoals afgesproken. Het was mijn eerste keer bij Giga Meubel, en het zal niet de laatste keer zijn, zeer aan te bevelen.

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!