Ik heb online besteld keurig na 1 dag geleverd. Goed verpakt en heel duidelijk beschrijving om in elkaar te zetten. Kortom heel tevreden
Goedemiddag Yvonne, Wat fantastisch om te horen dat uw online bestelling zo snel en keurig is geleverd! We streven ernaar om onze klanten een vlotte en zorgvuldige levering te bieden, en het doet ons goed om te weten dat uw ervaring hiermee positief was. Bij Giga Meubel doen we ons best om ervoor te zorgen dat onze klanten een probleemloze ervaring hebben, van begin tot eind. Bedankt voor uw positieve feedback en voor het kiezen van Giga Meubel. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Ik ben zeer tevreden en goed geholpen
Goedemiddag, Bij Giga Meubel streven we altijd naar uitmuntende klantenservice en het vervullen van de wensen van onze gewaardeerde klanten. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en dat u tevreden bent met uw ervaring bij ons. Als er in de toekomst iets is waarbij we u kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
De mand voldoet 100% aan de verwachting, goede kwaliteit. Giga Meubel heeft de mand snel verstuurd en DPD heeft ons correct op de hoogte gehouden. Kortom super service!
Goedemiddag Martijn, Wat geweldig om te horen dat de mand volledig aan uw verwachtingen voldoet en dat u tevreden bent over de kwaliteit ervan! Bij Giga Meubel doen we ons best om bestellingen snel en efficiënt te verzenden, en het is geweldig om te weten dat DPD u correct heeft geïnformeerd over de status van uw levering. Bedankt voor uw positieve feedback. We waarderen uw vertrouwen in ons enorm en kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Super snelle levering mooi en goed producten zal zeker weer bestellen als ik iets nodig heb
Goedemiddag Hilda, Wat fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent met uw recente bestelling bij ons! We zijn blij dat u de super snelle levering hebt gewaardeerd en dat u blij bent met de kwaliteit van onze producten. Het is altijd geweldig om terugkerende klanten te hebben, en we kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u iets nodig heeft of als u vragen heeft. Nogmaals bedankt voor uw steun en uw positieve feedback! Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Levering op tijd en netjes Prachtige bouclé stoelen en zitten heerlijk!
Goedemiddag Dija, Dank u wel voor uw prachtige feedback! We zijn verheugd te horen dat uw levering op tijd en netjes was en dat u zo blij bent met de bouclé stoelen. Het doet ons goed te weten dat ze niet alleen mooi zijn, maar ook nog eens heerlijk zitten. We streven er altijd naar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service. Als u in de toekomst nog iets nodig heeft of vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Producten zijn mooi, zoals beschreven op de website. Onze levering is gedeeltelijk geleverd op de afgesproken leverdatum. Incompleet, de stoelen bevatten 2x rechtse poot en geen links. Na schakelen via mail worden er vervangende stoelen verstuurd. Dit duurt inmiddels 3 week na de eerste levering. De aftersales wordt door ons als zeer slecht ervaren, verkopen voor een goede prijs is 1 ding, daarna je klanten op de juiste manier bedienen zit nog veel verbeterruimte! Had ik vooraf geweten dat het zo lang zou duren, hadden wij een andere koopkeuze gemaakt.
Goedemiddag Djoi, We waarderen uw eerlijke feedback en betreuren het ten zeerste dat uw ervaring met onze aftersales niet aan uw verwachtingen voldeed. We waarderen uw geduld en uw feedback enorm, en we nemen uw opmerkingen serieus om onze service te verbeteren. Als er nog iets is waarmee we u kunnen helpen of als u verdere vragen heeft, neem dan alstublieft contact met ons op. We willen graag de kans krijgen om dit recht te zetten en uw vertrouwen in ons te herstellen. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Duurde even voor het geleverd kon worden maar dat heb ik er wel voor over gehad
Goedemiddag Rosalie, Hartelijk dank voor uw geduld tijdens het wachten op uw levering. We begrijpen dat het soms even kan duren, maar we zijn blij dat u vond dat het het wachten waard was. We streven ernaar om onze klanten kwaliteit te bieden, zelfs als het iets langer duurt. We waarderen uw begrip en kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Mooie tafel, zeer snelle en adequate levering. Kleine beschadigingen op de poot, maar goed en professioneel opgelost door giga meubel. Goede service.
Goedemiddag Debbie, Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn verheugd dat u tevreden bent met uw mooie tafel en onze snelle en adequate leveringsservice. Onze excuses voor de kleine beschadigingen op de poot, maar we zijn blij dat we dit professioneel hebben kunnen oplossen. Het is ons doel om uitstekende service te bieden en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Ik heb voor de 3 de maal besteld bij giga meubel en ik ben 3 x superblij geweest. Alles zoals het moet zijn. Heb dressoir kast een grote kast en een tv kast besteld de witte variant metaal. Alle 3 zoals beschreven je kan de datum doorgeven die voor jou past dus alleen maar gemakkelijk. En een vlotte communicatie als er iets is sturen ze meteen terug. Ik blijf mn interieur vernieuwen met giga Altijd mooi en unieke stukken. Blije klant
Goedemiddag Romana, Hartelijk dank voor uw trouwe steun en uw prachtige review! We zijn verheugd dat u voor de derde keer superblij bent met uw aankopen bij Giga Meubel. Het doet ons goed te horen dat alles precies zoals beschreven was en dat onze communicatie vlot verloopt. We kijken ernaar uit u de volgende keer weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Snel geleverd, goed verpakt en ook nog eens een heel mooi item ontvangen. Prijs kwaliteit verhouding is ook erg goed.
Goedemiddag Renate, Hartelijk dank voor uw positieve review! Snelheid, zorgvuldigheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding is belangrijk voor ons, fijn om te horen dat u tevreden bent. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Via bol.com iets besteld op maandag zou er eigenlijk woensdag pas zijn. En had het dinsdag al in huis !!
Goedemiddag Kimberly, Dat klinkt als een aangename verrassing! Het is altijd fijn wanneer een bestelling eerder aankomt dan verwacht, vooral als je erop had gerekend dat het langer zou duren. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Mooie lamp. Goed verpakt. Duidelijke communicatie via de mail.
Goedemiddag Inge, Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze service. Fijn om te horen dat de lamp mooi is, goed verpakt was en dat je duidelijke communicatie hebt ontvangen. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Heel tevreden over de levering en de snelheid!
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Snelle en probleemloze levering draagt echt bij aan een positieve winkelervaring, fijn om te lezen dat u hierover tevreden bent. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Super snel geleverd.
Goedemiddag Trea, Dat klinkt geweldig! Snelle levering is altijd een pluspunt, vooral als je opgewonden bent om je nieuwe aankoop te ontvangen. Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Best aardige stoeltjes ontvangen, voor een goede prijs/kwaliteit. Alleen was het pakket niet compleet en kan ik het stoeltje niet meteen in elkaar zetten. Meteen gemaild en de belofte gekregen dat ik ze spoedig zou ontvangen. Inmiddels weer n week verder en nog steeds geen nabezorging van de onderdelen. Erg jammer!
Goedemiddag, Vervelend om te lezen dat uw bestelling niet compleet is geleverd, onze excuses hiervoor. Wanneer de onderdelen nog niet zijn geleverd willen wij u vragen contact op te nemen via de mail, dan kunnen wij dit oppakken. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Ik bestelde onze tafel met de levertijd (3 maanden). Een week voordat ik onze tafel ontving, schreef ik naar de site waarin werd uitgelegd dat de levering 1 maand te laat zou zijn. Wij zeggen niets, wij wachten. We ontvingen onze tafel met overal vlekken (die wit zouden moeten zijn) + er ontbrak verf op de hele tafel. Geen instructies en handleiding voor het bevestigen van de salontafel waar ik meerdere keren om heb gevraagd. Eindelijk een reactie, klantenservice die aanbood mij de handleiding toe te sturen zodra ze deze van de leverancier hadden ontvangen. Het is bijna juni.. nog steeds niets en beantwoord de mail niet eens meer. Ik kreeg een witte SPRAY toegestuurd als "tafelverf". Kortom, een schandaal als je €250,- betaalt voor een tafel!!! Ik vraag om terugbetaling omdat het jammer is. Er wordt mij verteld dat ze mij alleen een voucher kunnen aanbieden, een terugbetaling van 25 € en/of de tafel kunnen retourneren die we niet eens kunnen repareren. Ga verder, het is zonde om in 2024 zo'n klantenservice te hebben en € 250 te vragen voor een tafel die in China € 20 kost en € 30 met bezorging.
Goedemiddag, Het spijt ons ten zeerste te horen van uw teleurstellende ervaring. Dit voldoet niet aan onze normen voor klantenservice en productkwaliteit. We begrijpen uw frustratie volledig en willen dit graag rechtzetten. Wij willen u vragen een mail te sturen naar [email protected] zodat wij mee kunnen kijken naar de mogelijkheden. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Een solide en goed afgewerkte tuintafel. is voor vervoer zorgvuldig verpakt. Bezorging keurig.
Goedemiddag, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de tuintafel! We doen ons best om ervoor te zorgen dat onze producten goed verpakt en bezorgd worden. Als je nog andere vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Prima Alles ging snel en gemakkelijk Heel fijn dat je een eigen aflevering dag kon bepalen kunnen andere bedrijven nog van leren Mooi kastje product voldoet aan de verwachtingen
Goedemiddag Marja, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat alles snel en gemakkelijk is verlopen en dat je de mogelijkheid had om je eigen afleverdag te kiezen. Goed om te horen dat het kastje aan je verwachtingen voldoet. Als je in de toekomst nog vragen hebt of meer hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Mijn oude bank eruit en mooie rotanstoelen in de veranda gezet. Prachtig!
Goedemiddag Ingeborg, Wat geweldig om te horen dat je nieuwe rotanstoelen je veranda zo mooi maken! Het klinkt als een heerlijke upgrade voor de ruimte. Geniet van je nieuwe zitplek en de sfeer die de stoelen toevoegen aan je veranda! Als je in de toekomst nog vragen hebt of meer hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Onlangs een witte zadel kruk gekocht voor op mijn werk! Zit prima, rijdt prima tijdens je werkzaamheden. Ik ben zo gigantisch tevreden, dat ik inmiddels ook een 2e kruk heb gekocht voor thuis, achter het bureau. De kruk zorgt ervoor dat je rechtop blijft zit, met je benen goed voor je uit. Ga je iets inkakken of anders zitten, zit de kruk niet lekker. En hierdoor ga je dus automatisch weer goed zitten. Dit is dus goed voor behoud van je rug en nek niet te vergeten. Goede aankoop, ik ben zeer tevreden.
Goedemiddag Wietske, Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met uw witte zadelkruk! Het is fantastisch dat deze kruk niet alleen comfortabel is, maar ook bijdraagt aan een goede zithouding en rug- en nekondersteuning biedt tijdens uw werkzaamheden. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben over onze producten of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen en zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan uw comfort en gezondheid. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Erg blij met de bartafel. Levering ging perfect, precies zoals telefonisch afgesproken. Kortom wij zijn zeer tevreden!
Ik bestelde een vitrine via Giga meubel, na het bestellen mailde ik om te vragen wanneer ik mijn meubel kon verwachten, ze antwoordden dat ze dit meubel zelf niet meer op stock hadden, maar ze gaven een termijn voor wanneer ik het kon verwachten, deze transparantie en vlotte communicatie vond ik heel fijn. Voor het leveren bij mij kon ik zelf de datum en tijd kiezen, wat heel handig was met mijn drukke agenda. De vriendelijke man die kwam leveren gaf voldoende uitleg over de garantie en het eventuele retourneren. Al bij al heel tevreden over de nagekomen beloftes en het meubel zelf was ook heel mooi!
Goedemiddag Charlotte, Hartelijk dank voor uw positieve en gedetailleerde feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze transparante communicatie en het gemak waarmee u de levering kon plannen. Het is fijn om te weten dat onze bezorger u goed heeft geïnformeerd over de garantie en retourmogelijkheden. We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe vitrine. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Heel gemakkelijk en snel 2 barkrukken besteld. Vlotte, snelle levering. Heel tevreden over onze nieuwe stoelen!
Goedemiddag Ines, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn verheugd om te horen dat het bestelproces soepel en snel verliep en dat u tevreden bent met uw nieuwe barkrukken. We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw aankoop. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
De tafel die ik bestelde was niet in voorraad dat wist ik.. duidelijk geïnformeerd wanneer ik hem kon verwachten (incl tijdvak) en nu staat hij te shinen.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat u goed geïnformeerd bent over de levertijd van uw tafel en dat deze nu prachtig bij u thuis staat. Het is altijd ons doel om onze klanten duidelijke informatie te geven en een goede service te bieden. We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe tafel. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Tafel besteld, en die is werkelijk prachtig. Ziet eruit zoals op afbeelding, levering afspreken ging ook soepel, chauffeur zeer vriendelijk en behulpzaam. Nu nog stoelen en dan gaan we er heerlijk aan genieten.
Goedemiddag Angelique, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn ontzettend blij te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe tafel en dat deze aan uw verwachtingen voldoet. Het is ook fijn om te horen dat de levering soepel verliep en dat onze chauffeur vriendelijk en behulpzaam was. We hopen dat u snel de perfecte stoelen vindt en volop kunt genieten van uw nieuwe eetkamer. Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij toekomstige aankopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Kerkstraat 58
3764CV Soest
Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!