Snelle levering netjes verpakt

Ik heb online besteld keurig na 1 dag geleverd. Goed verpakt en heel duidelijk beschrijving om in elkaar te zetten. Kortom heel tevreden

Zeer vriendelijk

Ik ben zeer tevreden en goed geholpen

Prachtig mand super service!

De mand voldoet 100% aan de verwachting, goede kwaliteit. Giga Meubel heeft de mand snel verstuurd en DPD heeft ons correct op de hoogte gehouden. Kortom super service!

supper

Super snelle levering mooi en goed producten zal zeker weer bestellen als ik iets nodig heb

Prachtige stoelen

Levering op tijd en netjes Prachtige bouclé stoelen en zitten heerlijk!

Goede prijs, aftersales zeer matig

Producten zijn mooi, zoals beschreven op de website. Onze levering is gedeeltelijk geleverd op de afgesproken leverdatum. Incompleet, de stoelen bevatten 2x rechtse poot en geen links. Na schakelen via mail worden er vervangende stoelen verstuurd. Dit duurt inmiddels 3 week na de eerste levering. De aftersales wordt door ons als zeer slecht ervaren, verkopen voor een goede prijs is 1 ding, daarna je klanten op de juiste manier bedienen zit nog veel verbeterruimte! Had ik vooraf geweten dat het zo lang zou duren, hadden wij een andere koopkeuze gemaakt.

Supermooi meubel voor een goede prijs

Duurde even voor het geleverd kon worden maar dat heb ik er wel voor over gehad

Mooie tafel, zeer goede prijs kwaliteit

Mooie tafel, zeer snelle en adequate levering. Kleine beschadigingen op de poot, maar goed en professioneel opgelost door giga meubel. Goede service.

Ik heb voor de 3 de maal besteld bij giga meubel en ik ben 3 x superblij geweest. Alles zoals het moet zijn. Heb dressoir kast een grote kast en een tv kast besteld de witte variant metaal. Alle 3 zoals beschreven je kan de datum doorgeven die voor jou past dus alleen maar gemakkelijk. En een vlotte communicatie als er iets is sturen ze meteen terug. Ik blijf mn interieur vernieuwen met giga Altijd mooi en unieke stukken. Blije klant

Een perfect pakket ontvangen

Snel geleverd, goed verpakt en ook nog eens een heel mooi item ontvangen. Prijs kwaliteit verhouding is ook erg goed.

Gewoon top!

Via bol.com iets besteld op maandag zou er eigenlijk woensdag pas zijn. En had het dinsdag al in huis !!

Super! Mooie lamp

Mooie lamp. Goed verpakt. Duidelijke communicatie via de mail.

Snelle levering en goede communicatie

Heel tevreden over de levering en de snelheid!

Super snel geleverd.

Onvolledig pakket en nog steeds niet nageleverd

Best aardige stoeltjes ontvangen, voor een goede prijs/kwaliteit. Alleen was het pakket niet compleet en kan ik het stoeltje niet meteen in elkaar zetten. Meteen gemaild en de belofte gekregen dat ik ze spoedig zou ontvangen. Inmiddels weer n week verder en nog steeds geen nabezorging van de onderdelen. Erg jammer!

Vluchten ! Oplichter !! Stop met reageren op e-mails

Ik bestelde onze tafel met de levertijd (3 maanden). Een week voordat ik onze tafel ontving, schreef ik naar de site waarin werd uitgelegd dat de levering 1 maand te laat zou zijn. Wij zeggen niets, wij wachten. We ontvingen onze tafel met overal vlekken (die wit zouden moeten zijn) + er ontbrak verf op de hele tafel. Geen instructies en handleiding voor het bevestigen van de salontafel waar ik meerdere keren om heb gevraagd. Eindelijk een reactie, klantenservice die aanbood mij de handleiding toe te sturen zodra ze deze van de leverancier hadden ontvangen. Het is bijna juni.. nog steeds niets en beantwoord de mail niet eens meer. Ik kreeg een witte SPRAY toegestuurd als "tafelverf". Kortom, een schandaal als je €250,- betaalt voor een tafel!!! Ik vraag om terugbetaling omdat het jammer is. Er wordt mij verteld dat ze mij alleen een voucher kunnen aanbieden, een terugbetaling van 25 € en/of de tafel kunnen retourneren die we niet eens kunnen repareren. Ga verder, het is zonde om in 2024 zo'n klantenservice te hebben en € 250 te vragen voor een tafel die in China € 20 kost en € 30 met bezorging.

Mooi product en keurig afgeleverd

Een solide en goed afgewerkte tuintafel. is voor vervoer zorgvuldig verpakt. Bezorging keurig.

Alles makkelijk bestellen levering betaling TOP

Prima Alles ging snel en gemakkelijk Heel fijn dat je een eigen aflevering dag kon bepalen kunnen andere bedrijven nog van leren Mooi kastje product voldoet aan de verwachtingen

Prachtige rotan stoelen

Mijn oude bank eruit en mooie rotanstoelen in de veranda gezet. Prachtig!

Perfect!

Onlangs een witte zadel kruk gekocht voor op mijn werk! Zit prima, rijdt prima tijdens je werkzaamheden. Ik ben zo gigantisch tevreden, dat ik inmiddels ook een 2e kruk heb gekocht voor thuis, achter het bureau. De kruk zorgt ervoor dat je rechtop blijft zit, met je benen goed voor je uit. Ga je iets inkakken of anders zitten, zit de kruk niet lekker. En hierdoor ga je dus automatisch weer goed zitten. Dit is dus goed voor behoud van je rug en nek niet te vergeten. Goede aankoop, ik ben zeer tevreden.

Vlotte levering

Erg blij met de bartafel. Levering ging perfect, precies zoals telefonisch afgesproken. Kortom wij zijn zeer tevreden!

Goede service, mooie selectie

Ik bestelde een vitrine via Giga meubel, na het bestellen mailde ik om te vragen wanneer ik mijn meubel kon verwachten, ze antwoordden dat ze dit meubel zelf niet meer op stock hadden, maar ze gaven een termijn voor wanneer ik het kon verwachten, deze transparantie en vlotte communicatie vond ik heel fijn. Voor het leveren bij mij kon ik zelf de datum en tijd kiezen, wat heel handig was met mijn drukke agenda. De vriendelijke man die kwam leveren gaf voldoende uitleg over de garantie en het eventuele retourneren. Al bij al heel tevreden over de nagekomen beloftes en het meubel zelf was ook heel mooi!

Hele snelle service

Heel gemakkelijk en snel 2 barkrukken besteld. Vlotte, snelle levering. Heel tevreden over onze nieuwe stoelen!

Mooie spullen en goede service

De tafel die ik bestelde was niet in voorraad dat wist ik.. duidelijk geïnformeerd wanneer ik hem kon verwachten (incl tijdvak) en nu staat hij te shinen.

Tafel besteld, en die is werkelijk prachtig. Ziet eruit zoals op afbeelding, levering afspreken ging ook soepel, chauffeur zeer vriendelijk en behulpzaam. Nu nog stoelen en dan gaan we er heerlijk aan genieten.

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!