Keurig verpakt, ruim binnen de aangegeven tijd ontvangen, top kwaliteit.

Zeer tevreden met de geleverde producten (Alloy velgen en Vredestijn all season banden). Alles was netjes verpakt en kwam ruim binnen de aangegeven tijd binnen. Ook een vraag die ik gesteld heb via de mail werd snel en uitvoerig beantwoord. Zeker een aanrader voor wie velgen of banden zoekt!

Goede kwaliteit voor goede prijs

Geweldige service

Vriendelijke mensen die geweldige service verlenen

Hele goede ervaring

Eerst sceptisch maar toch gedaan. Aangegeven levertijd was 1-2 dagen. Werd inderdaad binnen 2 werkdagen bezorgd. Goede service en prijs kwaliteitverhouding. Volgende keer gewoon weer bandenshop.nl

Ik kom er al jaren, gewoon net service

Altijd goed

Vriendelijk, snel, reeds vaker geweest

Super slecht

Heb velgen via internet gekocht, enzijn naar een bedrijf bij mij in Uithoorn gestuurd (die samen werkt met velgenshop)om geplaatst te worden. Eenmaal onder mijn auto ben ik naar profile gegaan voor banden die constateerde dat er drie velgen krom zijn. Ik heb gebeld maar velgenshop zegt dat bedrijf in Uithoorn na plaatsen zegt dat alles goed was , hun belangen zijn te groot om toe te geven dat ze niet gecontroleerd hebben . Velgen shop geloofd bedrijf en niet de klant ja en nee is een lange weg. Het antwoord? Wij doen niets u moet drie nieuwe velgen kopen. Schandalig zeer slechte service ,had op z’n minst kunnen zeggen we laten de waarheid in het midden u krijgt een korting bij aanschaf drie nieuwe velgen . Ik zou zeggen koop hier niet uw velgen u heeft geen enkele garantie dat u als klant geloofd word u/ik trek altijd aan het kortste eind . Mvgr. R. Haavekost. Uithoorn

Goede service en denken met je mee

Uitstekend service. Ik besteld verken die niet bij mijn auto paste en er werd per mail gereageerd en bodem en alternatief dat wel past.

Geleverd zoals beloofd

Prettige klantenservice

Even gebeld en meteen duidelijk wanneer ze geleverd werden, vriendelijke mensen

Helemaal toppie

Ben goed geholpen en was snel geleverd

Afspraak is afspraak.

Goede informatie, werkt beste via de mail, banden op tijd binnen en goede prijs

Niet op voorraad wat ik gekocht heb

Ik koop 4 banden en reken deze af na bijna een week blijkt dat er maar 2 leverbaar zijn krijg vervolgens geld terug en kan weer overal deze banden vinden dat ze leverbaar zijn nu maar 2 besteld omdat ik er voor nu ook niet perse 4 nodig heb

Mooie overzichtelijke site met waanzinnig veel keus.

Goede site, veel keuze voor elke auto. Ook snelle en goede service als je in contact wilt komen. Bij vragen krijg je direct antwoord. Top velgen en banden shop!

Snel geleverd, goed verpakt.

2 lichtmetalen velgen besteld voor onze caravan. Waar je op de meeste sites alleen op automerk of kenteken kunt zoeken is dit bij velgenshop niet zo. Ik wist welke velgen ik wou en zocht alleen een site / bedrijf waar ik ze kon bestellen en velgenshop.nl was dat. Prima contact, snel geleverd, goed verpakt en een prima prijs. Tip aan alle andere sites, laat de klant niet alleen via automerk en type bij een bepaalde velg uitkomen maar laat de klant ook zien, na het kiezen van een bepaalde velg, voor welk voertuig deze geschikt is. Mocht je bijvoorbeeld een oudere auto hebben dan kom je via de normale route niet tot een resultaat.

Prima service, doen wat ze beloven.

1 puntje verloren op de track and trace, deze werkte wel maar niet als ik hem aanklikte. moest knippen en plakken en zoeken welke vervoerder er werd gebruikt.

snel en profesioneel

Snelle levering. Goed contact met klant. Ze nemen contact met je op als er vragen zijn van de leverancier. Too

Goed en optijd geleverd

Via internet goed en overzichtelijk bestellen en en voor een goede prijs

Snel doeltreffend en mega snel geleverd

Snel, volgens afspraak en betaalbaar.

Prima contact

Contacten en termijnen

uitstekende service

Uitstekend geholpen bij levering van oudere type borbet lichtmetalen reservewiel met band. Daarbij ook geholpen met levering van de borbet naafkappen die gestolen waren.

Goed geholpen, goed advies en bij twijfel nog eens met de fabrikant contact opgenomen. Top service

slecht

Heb van Velgenshop een velg mogen ontvangen met een slag er in. op het bloten oog was er niks aan de velg te zien. na dat de band er op was gemonteerd zag je een slag in de velg. Heb netjes gemaild naar de klantenservice. maar als reactie krijg ik dat de band niet gemonteerd mocht worden en dat ik nu geen aanspraak meer mag maken om de velg terug te sturen omdat de band gemonteerd is. elke mail die ik stuur verwijzen ze mij naar de algemene voorwaarden die op de site staan.

Goede banden

Kwaliteit van banden zijn goed.

Simon Stevinstraat 1

3291 CA Strijen