Zeer tevreden met de geleverde producten (Alloy velgen en Vredestijn all season banden). Alles was netjes verpakt en kwam ruim binnen de aangegeven tijd binnen. Ook een vraag die ik gesteld heb via de mail werd snel en uitvoerig beantwoord. Zeker een aanrader voor wie velgen of banden zoekt!
Beste Gerard, Bedankt voor de 5 sterren review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de geleverde producten en onze service. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Velgen- en Bandenshop.nl
Goede kwaliteit voor goede prijs
Bedankt voor de review Kamil. En graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Velgen- en Bandenshop.nl
Vriendelijke mensen die geweldige service verlenen
Beste Jan, Bedankt voor de positieve review. Leuk om te horen dat u tevreden bent met onze service. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Velgen- en Bandenshop.nl
Eerst sceptisch maar toch gedaan. Aangegeven levertijd was 1-2 dagen. Werd inderdaad binnen 2 werkdagen bezorgd. Goede service en prijs kwaliteitverhouding. Volgende keer gewoon weer bandenshop.nl
Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de levertijd en de service. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Velgen- en Bandenshop.nl
Ik kom er al jaren, gewoon net service
Beste Rob, Bedankt voor de positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Velgen- en Bandenshop.nl
Vriendelijk, snel, reeds vaker geweest
Beste Peter, Bedankt voor de positieve review. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Velgen- en Bandenshop.nl
Heb velgen via internet gekocht, enzijn naar een bedrijf bij mij in Uithoorn gestuurd (die samen werkt met velgenshop)om geplaatst te worden. Eenmaal onder mijn auto ben ik naar profile gegaan voor banden die constateerde dat er drie velgen krom zijn. Ik heb gebeld maar velgenshop zegt dat bedrijf in Uithoorn na plaatsen zegt dat alles goed was , hun belangen zijn te groot om toe te geven dat ze niet gecontroleerd hebben . Velgen shop geloofd bedrijf en niet de klant ja en nee is een lange weg. Het antwoord? Wij doen niets u moet drie nieuwe velgen kopen. Schandalig zeer slechte service ,had op z’n minst kunnen zeggen we laten de waarheid in het midden u krijgt een korting bij aanschaf drie nieuwe velgen . Ik zou zeggen koop hier niet uw velgen u heeft geen enkele garantie dat u als klant geloofd word u/ik trek altijd aan het kortste eind . Mvgr. R. Haavekost. Uithoorn
Uitstekend service. Ik besteld verken die niet bij mijn auto paste en er werd per mail gereageerd en bodem en alternatief dat wel past.
Prettige klantenservice
Beste Hidde, Bedankt voor de positieve review. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Velgenshop.nl
Even gebeld en meteen duidelijk wanneer ze geleverd werden, vriendelijke mensen
Bedankt voor de positieve beoordeling Arjen! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Velgenshop.nl
Ben goed geholpen en was snel geleverd
Goede informatie, werkt beste via de mail, banden op tijd binnen en goede prijs
Ik koop 4 banden en reken deze af na bijna een week blijkt dat er maar 2 leverbaar zijn krijg vervolgens geld terug en kan weer overal deze banden vinden dat ze leverbaar zijn nu maar 2 besteld omdat ik er voor nu ook niet perse 4 nodig heb
Goede site, veel keuze voor elke auto. Ook snelle en goede service als je in contact wilt komen. Bij vragen krijg je direct antwoord. Top velgen en banden shop!
Hi Martijn, Bedankt voor de positieve beoordeling, wij wensen u veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop
2 lichtmetalen velgen besteld voor onze caravan. Waar je op de meeste sites alleen op automerk of kenteken kunt zoeken is dit bij velgenshop niet zo. Ik wist welke velgen ik wou en zocht alleen een site / bedrijf waar ik ze kon bestellen en velgenshop.nl was dat. Prima contact, snel geleverd, goed verpakt en een prima prijs. Tip aan alle andere sites, laat de klant niet alleen via automerk en type bij een bepaalde velg uitkomen maar laat de klant ook zien, na het kiezen van een bepaalde velg, voor welk voertuig deze geschikt is. Mocht je bijvoorbeeld een oudere auto hebben dan kom je via de normale route niet tot een resultaat.
Hi Ronald, Bedankt voor de positieve review, wij wensen u veel plezier met de velgen! Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop
1 puntje verloren op de track and trace, deze werkte wel maar niet als ik hem aanklikte. moest knippen en plakken en zoeken welke vervoerder er werd gebruikt.
Hi Emile, Bedankt voor de positieve beoordeling. Wat vervelend dat de track en trace niet werkte, we hebben daar helaas geen bericht van ontvangen van u anders hadden wij dit uiteraard aan u kunnen doorgeven zodat u dit niet zelf hoefde uit te zoeken. Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop
Snelle levering. Goed contact met klant. Ze nemen contact met je op als er vragen zijn van de leverancier. Too
Hi Peter, Bedankt voor de positieve beoordeling, wij wensen u veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop
Via internet goed en overzichtelijk bestellen en en voor een goede prijs
Goedemiddag, Bedankt voor de positieve review, wij wensen u veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop
Snel doeltreffend en mega snel geleverd
Hi Be, Bedankt voor de positieve beoordeling, wij wensen u veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop
Hi Rens, Bedankt voor de positieve review, veel plezier gewenst met de bestelling! Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop
Contacten en termijnen
Hi Fedde, Bedankt voor de positieve beoordeling. Veel plezier met de bestelling gewenst! Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop
Uitstekend geholpen bij levering van oudere type borbet lichtmetalen reservewiel met band. Daarbij ook geholpen met levering van de borbet naafkappen die gestolen waren.
Goedemorgen, Bedankt voor de positieve review, wij wensen u veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop
Goed geholpen, goed advies en bij twijfel nog eens met de fabrikant contact opgenomen. Top service
Hi Patrick, Bedankt voor de positieve beoordeling, wij wensen u veel plezier met het nieuwe set! Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop
Heb van Velgenshop een velg mogen ontvangen met een slag er in. op het bloten oog was er niks aan de velg te zien. na dat de band er op was gemonteerd zag je een slag in de velg. Heb netjes gemaild naar de klantenservice. maar als reactie krijg ik dat de band niet gemonteerd mocht worden en dat ik nu geen aanspraak meer mag maken om de velg terug te sturen omdat de band gemonteerd is. elke mail die ik stuur verwijzen ze mij naar de algemene voorwaarden die op de site staan.
Goedemiddag Gertjan, Wat jammer dat u ons een negatieve beoordeling geeft. Zoals besproken in ons mailcontact en inderdaad vermeld in de algemene voorwaarden, dient de schade zo snel mogelijk bij ons gemeld te worden. Het product dient indien mogelijk in nieuwstaat te zijn zodat wij de claimprocedure kunnen starten. Wij begrijpen dat niet iedere schade te zien is met het blote oog en dat het mogelijk is dat dit pas tijdens het balanceren aan het licht komt. Als dit zoals bij u het geval is moeten er foto's en/of video's gemaakt worden en moet de velg weer in de doos gedaan worden zodat wij het product kunnen beoordelen en alsnog de claimprocedure kunnen starten. Helaas heeft u dit niet gedaan en heeft u de keuze gemaakt om de velg in gebruik te nemen. In dit geval kunnen wij niet meer beoordelen of de velg in deze staat geleverd is of dat de schade is ontstaan tijdens het gebruik. Wij kunnen daarom geen claimprocedure meer voor u starten. Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop
Kwaliteit van banden zijn goed.
Hi Oemar, Bedankt voor de positieve review, veel plezier met de bestelling gewenst! Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop
Simon Stevinstraat 1
3291 CA Strijen