Op 13/7 dmv mailcontact order geplaatst en meteen overgemaakt, maar nog niets ontvangen. Reageren niet op telefoontjes, niet op meerdere emails en niet op de chat.
Ik heb 26/6 een bestelling gedaan van 5 Led inbouw spot armatuur - 2x AR70 met bijpassende lampen en ook 3 dimmers. De armaturen en bijbehorende lampen zaten keurig in de verpakking, maar de 3 dimmers waren niet aanwezig. Deze stonden echter wel op de pakbon, terwijl ze helemaal niet in mijn pakket zaten en dus niet gepakt zijn. Hierom gelijk een mail gestuurd. Na 4 dagen nog steeds geen reactie ontvangen hierover. Op deze manier proberen ze mijn bestelde producten niet te leveren, terwijl ik ze wel betaald heb!!!!
Beste Mika, Bedankt voor je bericht. Inmiddels heb je gelukkig alles binnen. :) Excuses voor de miscommunicatie dat de bestelling in 2 delen is verstuurd! Wij zullen dit in de toekomst voorkomen of beter aangeven. We zijn je in de toekomst graag weer van dienst! ThatsLed - Klantenservice
Na aanschaf van mij product via gemakkelijke de site. Kreeg ik mijn product snel geleverd via de post. Na installatie, was het eindelijk niet meer donker in me kamer. Ook zag ik dingen die mij eerder nooit zijn opgevallen, dit vanwege de uitstekende kwaliteit m.b.t. het nieuwe licht. ThatsLed: Bedankt! Met vriendelijke groet, Haije
Dag Haije, Bedankt voor je bericht. Fijn om te horen dat de producten en service naar wens was! We zijn je graag weer van dienst! ThatsLed - Klantenservice
Vorige week een lamp besteld. Je krijgt alleen een factuur en dan blijft het stil. Omdat het een week is geleden dat ik de lamp heb besteld en nog niks heb ontvangen, heb ik gisteren een mail gestuurd. Helaas geen reactie. Vandaag nogmaals gemaild omdat ze tot 2x toe geen gehoor gaven aan mijn telefoontjes. Nu lees is een aantal negatieve reacties.... ik hoop dat ik nog een positieve kan gaan plaatsen. Mijn eerste ervaring is tot nu toe niet erg positief!
18/5/20 bestelling geplaatst. Tuurlijk je betaling hebben ze, de faktuur krijg je en daarna NIETS ...NAVRAAG ...GEEN reactie !!!! Dus mensen KOOP NIETS bij deze onbetrouwbare scharrelaar !!! Dit is geen zakenman en zal het nooit worden ook....
Fijn om mee te werken, en een leuke korting op mijn project! Aandachtspunt is wel de bereikbaarheid, hier valt nog winst te behalen. Maar al om al erg blij met het eindresultaat! Dankjewel jongens!
Tien dagen geleden een order geplaatst voor 2 LED-lampen. Sindsdien niets meer gehoord van dit bedrijf. Contact gezocht via de chat-functie op de website maar geen reactie gekregen. Twee keer gemaild, ook zonder resultaat. Daarna nog twee keer gebeld en de voicemail ingesproken, ook zonder resultaat. Ik ben bang dat ik ben opgelicht en mijn geld kwijt ben... Hier koop ik nooit meer!!
Beste Dennis, Bedankt voor je bericht. Als het goed is heb je inmiddels de lampen ontvangen. Ik begrijp dat het vervelend is wanneer mensen niet reageren. Gelukkig zijn wij geen malafide webshop, de media maakt de mensen tegenwoordig aardig bang. Inmiddels heb je de lampen ontvangen, wij wensen je hier dan ook veel plezier van. Hopelijk mogen wij in de toekomst laten zijn dat wij echt wel kwaliteit kunnen leveren. En meestal nog snel ook! Inmiddels zijn we weer volledig bij met alle bestellingen / e-mails en gaat dit als het goed is niet meer voorkomen. Het is een rare tijd helaas, hopelijk heb je hier begrip voor. Nogmaals onze excuses voor het ongemak! Mvg, Jasper Visser
Goede ervaring! Netjes verpakt en alles mooi ontvangen. Het duurde alleen iets langer omdat er nog iets besteld moest worden. Dit is echter niet erg vind ik bij specialistische onderdelen. Ik zou een 8 geven voor de afhandeling van mijn aankoop.
Heb hier een led-lamp gekocht. Die werkte, totdat die na een aantal maanden niet goed meer werkte. Lamp ging flikkeren. Contact opgenomen met de webshop maar niks meer van ze gehoord. Update: ik werd op 16-4 opgebeld n.a.v. deze review. Zouden mij een vervangende lamp toesturen. Meteen kreeg ik een link om deze review aan te passen, wat ik gerust wil doen. De lamp heb ik nooit ontvangen.
Originele beoordeling
Jasper van That's Led weet precies wat hij doet. We wilden graag lampen boven de eettafel en achterkamer en die werden heel snel geleverd. Hij dacht met ons mee qua ideeën wat voor lampen het beste bij onze eettafel en interieur paste. 1 lampje lieten per ongeluk vallen en ook dat was geen probleem. Geheel kosteloos kregen we een nieuwe lamp. We zijn erg blij met het resultaat. Wil je mooie lampen in huis maar heb je geen idee wat je precies wilt, bel Jasper want die denkt altijd met je mee.
Ik mag graag zelf knutselen in en om huis. Ik ben voor materialen niet echt honkvast. Voor een verbouwing van mijn kantoortje was ik opzoek naar inbouwspotjes. Via Google kwam ik op de site van Thatsled. Goede prijzen maar vooral ook echt mooie spulletjes binnen gekregen. Levering was ook snel (kennelijk op voorraad).
Beste Stephan, Bedankt voor je fijne bericht. Deze zijn soms ook erg fijn om binnen te krijgen! We zijn je in de toekomst graag weer van dienst! Met vriendelijke groet, ThatsLed
Vandaag hele rits lampen willen bestellen. Vanwege nogal wat klachten over bereikbaarheid en lange levertijd meerdere malen gebeld omdat ik de lampen binnen een week wil hebben. Helaas werd de telefoon meerdere keren niet opgenomen en kreeg ik een bandje. Dan maar verder zoeken
Beste Kasper, Bedankt voor je bericht. Onze bereikbaarheid wordt gelukkig steeds beter. Jammer dat jij dit zo hebt ervaren. Echter is er verder geen bericht gestuurd vanaf jou kant of een bestelling geplaatst. Dus wij hebben niet kunnen bewijzen, dat ondanks dat wij niet altijd even goed bereikbaar zijn wel gewoon goede service leveren. Hopelijk geef je ons in de toekomst wel een keer de kans dit te kunnen laten zien! Wij staan in iedergeval graag een keer voor je klaar. Met vriendelijke groet, ThatsLed
Fijne/ goede service en helpen je met de juiste keuze te maken van de producten.
Wij zijn zeer goed geholpen!
Beste Peter, Bedankt voor je review. Wij zijn erg blij dat je dit zo hebt ervaren. Daarom staan we ook in de toekomst graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Jasper Visser ThatsLed.nl
Het kan soms fout gaan maar hoe het daarna opgelost wordt dat maakt een top bedrijf!
Beste Marco, Bedankt voor je bericht. Fijn om te horen. Wij doen er alles aan om u goed & snel te leveren. En gelukkig zijn we ons bewust van onze verbeterpunten. Hier gaan we rustig aan verder sleutelen! We zijn je in de toekomst graag weer van dienst. Met verlichtende groet, Jasper Visser ThatsLed.nl
Via de site en via E-mail geprobeerd duidelijkheid te krijgen over zending die niet aankomt via Post NL. Er wordt niet gereageerd. Ik kan wel fluiten naar mijn bestelling van 25 euro? Advies: zoek een andere site voor led-lampen. Service nul...
Beste Marcel, Bedankt voor je bericht. Bovenstaande is helaas incorrect. Ja, wij reageren soms nog steeds te traag. Maar in geen enkel opzicht zullen wij mensen oplichten of producten niet versturen. Wij vinden het daarom jammer dat u ons op deze manier neer zet. Ik hoop dat je je bestelling gewoon goed hebt ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn, help ik je natuurlijk graag verder. Met Vriendelijke groet, Jasper Visser ThatsLed.nl
Communicatie verloopt moeizaam
Originele beoordeling
Bestel hier niets, je bent je geld kwijt en krijgt niets opgestuurd!! De positieve beoordelingen hier zijn nep en vals. Er wordt niet op telefoon, voicemail of email gerageerd. Dit oplichtingsbedrijf moet een halt worden toegeroepen, je bent gewaarschuwd!!!
Ik had een stel lampen Ar70 gu10 besteld, helaas waren deze niet meer op vooraad en kreeg ik bericht dat dit 5-6 weken ging duren. uiteindelijk heeft dit iets langer geduurd maar is het bedrijf me wel tegemoet gekomen met eventueel tijdelijk vervangende lampen en een extra korting. voor Thats led: blijf scherp op jullie communicatie maar uiteindelijk hebben jullie alles netjes opgelost!
Originele beoordeling
Op 25-11 8 AR70 lampen besteld, daarna een mail gekregen dat deze tijdelijk niet op voorraad waren, verwachtte levering in 5-6 weken. ter compensatie een korting aangeboden gekregen en hierdoor akkoord gegaan met de vertraging. echter zijn we nu 10 weken verder en heb ik nog altijd geen lampen. afgelopen 3 weken geen reactie meer gehad op diverse mails. begin langzaam te twijfelen of ik ooit nog iets geleverd ga krijgen.
Na 1 maand bestelling nog niet geleverd. Telefonisch of via e-mail wordt gewoon niet gereageerd. Oftewel zoals ze zelf nog wel lieten weten, een kutbedrijfje op een zoldetkamer.
Beste meneer Schepers, Allereerst de allerbeste wensen voor 2020. Bedankt voor uw ervaring. Wij zijn inderdaad, zoals wij u ook al eerder aangegeven hebben telefonisch niet goed bereikbaar. Verder is ons streven wel om dagelijks alle mails te beantwoorden. Daarom vragen wij u ook, wanneer wij niet bereikbaar zijn, een mail te sturen. Gezien de feestdagen zijn veel zendingen helaas vertraagd. In dit geval hebben wij deze zending rechtstreeks doorgezet naar onze leverancier, die bleek echter ook niet goed te kunnen leveren, zoals wij ook bij u hebben aangegeven. Wij hebben u daarom ook de optie gegeven om de order te annuleren, of een korting aan te bieden voor het langere wachten. Wij verwachten dat deze order vandaag, uiterlijk maandag verstuurd wordt en u deze dus zeker volgende week in huis heeft. Wel vragen wij u deze review aan te passen naar een redelijkere beoordeling, wij hebben duidelijk aangegeven dat deze zending helaas wat langer op zich moest laten wachten. Nogmaals onze excuses dat u ons product & service niet goed heeft ervaren. Wij hopen dat wij in de toekomst kunnen laten zien dat wij echt wel een betrouwbare leverancier zijn. Mochten er verdere vragen zijn, staan wij uiteraard voor u klaar. Met verlichtende groet, ThatsLed.nl
Ik heb ledlampjes besteld en ontvangen. Helaas de verkeerde lichtsterkte gekozen. Het heeft even geduurd maar dan toch nog een goede oplossing: de nieuwe lampjes worden geleverd en de verkeerde lampjes kan ik retourneren. Iedereen weer tevreden☺
Originele beoordeling
Ik heb ledlampjes besteld en ontvangen. Helaas de verkeerde lichtsterkte gekozen. Ik kan tot nu toe, al i dagen bezig, geen contact krijgen over retourneren en nieuwe bestelling. Zou graag zien dat de bereikbaarheid verbeterd wordt. Jammer dat dit zo lang moet duren.
Gaat om een garantie geval binnen 1 jaar. --------------------------------------------- Na een paar dagen werd ik netjes gebeld met de uitleg waarom het langer duurde dan normaal.
Originele beoordeling
Gaat om een garantie geval binnen 1 jaar.
Bestelling is onderweg. Door omstandigheden lang geduurd
Originele beoordeling
Op 20 januari bestelling en betaling gedaan. Op 23 januari in de ochtend zoals gevraagd op de site een mail gestuurd voor nadere info. Tot nu, ruim 24 uur later, geen enkele reactie ontvangen. Begin op deze manier te twijfelen integriteit van dit bedrijf....helaas
Kwaliteit product & snelle service, perfect.
Advisering is helder en transparant
Snelle levering, goede kwaliteit en prima service, dus Top!
Lytse Wyngaerden 8
8404BL Langezwaag
ThatsLed is gespecialiseerd in hoogwaardige led lampen en slimme dimbare ledverlichting voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Bij ons vind je een breed assortiment aan energiezuinige led verlichtingsoplossingen, die niet alleen je ruimte mooi verlichten, maar ook bijdragen aan het verlagen van je energieverbruik. We staan bekend om onze uitstekende service en snelle levering. Of je nu een huis, kantoor of winkel wilt verlichten, bij ThatsLed ben je aan het juiste adres voor duurzame en stijlvolle verlichting. Ontdek ons volledige assortiment en lees de ervaringen van tevreden klanten op onze website!