Top kwaliteit en fijn contact

Prijs-kwaliteit van de lampen krijgt een dikke 10! Fijn mailcontact gehad, vakkundig advies op mijn vragen. Zeker tevreden.

Perfect geregeld

Vriendelijke en snelle service

Goede service en mooie andere producten.

Vragen keurig beantwoord en netjes geholpen. Daarbij veel "andere" producten te vinden die je niet overal ziet.

kan niet beter.

goede producten en snelle levering

Fijn bedrijf om mee te werken

Afgelopen tijd veel materialen afgenomen. Dit is het bedrijf wat net een stapje harder gaat dan de meesten voor zijn klanten. Zeldzaam tegenwoordig, ga zo door jongens!

Uiteindelijk eind goed al goed.

Na wat miscommunicatie toch goed gekomen en uiteindelijk zelfs een lief kaartje gekregen.

Lange levertijd, communicatie kan beter

Interessante producten met nette prijzen. Voor aankoop e-mail contact gehad met ThatsLed. Vriendelijke en snelle reactie. De dag erna bestelling geplaatst en betaald. Bij de bestelde producten stond: Op werkdagen: voor 17:00 = morgen in huis! Uiteindelijk pas na 14 dagen een (vriendelijk) bericht ontvangen dat de bestelling verstuurd was. In de tussentijd nog contact gezocht (e-mail, chat, telefoon) maar geen reactie ontvangen. Lichtkleur van 2200K en 2700K vonden we niet zo goed passen in onze woon- en eetkamer, dus bestelling geretourneerd. Dit ging prima. Het aankoopbedrag hebben we retour ontvangen. Kortom: aan te bevelen als je geen haast hebt. Het zou daarnaast fijner zijn om na de bestelling op de hoogte te worden gehouden van de status als de levertijd langer is dan aangegeven.

Levering duurde onnodig veel te lang

Na een week hoor ik opeens dat mijn betaling niet gelukt was. Daarna duurde het nog een week voordat ik het pakketje binnen had. Het geleverde product was goed. Ik beveel deze webshop dan ook alleen aan als er geen haast bij de bestelling is.

Mooie ledlampen

Mooie ledlampen besteld waar we erg blij mee zijn. Bestelling was wel laat opgestuurd, duurde 11 dagen voordat we de bestelling binnen hadden

goede communicatie

voldoende advies gekregen.

Prettige benadering en snelle service.

Goede ervaring met Thatsled

Qualiteit vwb lampen.

Goed materiaal.

Pluspunten

Gewoon goed. Goedkoop & Snel.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Contact gezocht via het contactformulier. Zeer correct geholpen en mijn bestelling vlot thuis gekregen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik kan op dit moment niks positiefs melden aangezien ze nog niks hebben afgeleverd en ook niet hebben gereageerd

Levertermijn van producten naleven na ontvangst order levertermijn herbevestigen bij vertraagde levering proactief klant informeren

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Duidelijke website met veel keus.

Na de bestelbevestiging duurde het vrij lang voordat ik iets hoorde over het verzenden van de bestelling. Liever eerder een mailtje met de verwachte levertijd/verzenddatum.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Dit was voor mij het enige bedrijf die g4 led in 0,5 had die 360 graden schijn en die niet zo vel van kleur heeft ik ben er super tevreden mee. Groetjes Karin van der Velde

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levert voor redelijke prijs een dunne R7S LED-lamp, die ik nergens anders kan vinden. Dimbaarheid en kleur vallen ook mee.

Verzendkosten zijn pittig

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ik kreeg keurig een mailtje dat mijn order een dag later in behandeling genomen zou worden.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Vriendelijk, doet wat hij zegt, retourpruduct is netjes terugbetaald

Iets sneller communiceren

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Bestelling voor 4 led lampen (27-10-2018). Eerst zijn de verkeerde lampen bezorgd. Na de belofte om de juiste lampen te sturen wilde thatsled eerst de verkeerd gestuurde led lampen terug ontvangen. De lampen zijn teru gestuurd. De betstelde en vooruitbetaalde lampen zijn tot op heden (21-12-2018) niet ontvangen. Op verzoek tot terugbetalen van het betaalde bedrag, €77,75 word niet gereageerd.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snel.

Direct informatie wat betreft levertijd mededelen. Gelukkig sneller dan verwacht!:-)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

snellere actie en afspraken nakomen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede prijs voor de producten die aangeboden worden.

Via de website een aanvraag gedaan voor 60 inbouwspots armaturen + 60 ledlampen. Communicatie verliep moeizaam. Telefonisch helaas niet bereikbaar en op email werd traag gereageerd. ThatsLed heeft een offerte gemaakt maar de spots waren niet op voorraad. Deze zouden half augustus geleverd kunnen worden. Afspraak gemaakt dat ze me zouden laten weten als de spots binnen waren. Helaas nooit meer iets vernomen.. Na deze beoordeling op kiyoh heb ik nog een reactie gekregen van that's led. Ze hadden 3x contact proberen op te nemen per email. Deze heb ik alle 3 nooit mogen ontvangen. Jammer dat net deze 3 e-mailtjes niet aangekomen zijn. Eerder heb ik wel alles netjes ontvangen en ook de reactie op deze beoordeling kreeg ik direct in mijn mailbox. Inmiddels elders voorzien van dezelfde inbouwspot. Volgende keer beter..

Lytse Wyngaerden 8

8404BL Langezwaag

Over ThatsLed V.O.F.

ThatsLed is gespecialiseerd in hoogwaardige led lampen en slimme dimbare ledverlichting voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Bij ons vind je een breed assortiment aan energiezuinige led verlichtingsoplossingen, die niet alleen je ruimte mooi verlichten, maar ook bijdragen aan het verlagen van je energieverbruik. We staan bekend om onze uitstekende service en snelle levering. Of je nu een huis, kantoor of winkel wilt verlichten, bij ThatsLed ben je aan het juiste adres voor duurzame en stijlvolle verlichting. Ontdek ons volledige assortiment en lees de ervaringen van tevreden klanten op onze website!