Goede ervaring! Netjes verpakt en alles mooi ontvangen. Het duurde alleen iets langer omdat er nog iets besteld moest worden. Dit is echter niet erg vind ik bij specialistische onderdelen. Ik zou een 8 geven voor de afhandeling van mijn aankoop.
Heb hier een led-lamp gekocht. Die werkte, totdat die na een aantal maanden niet goed meer werkte. Lamp ging flikkeren. Contact opgenomen met de webshop maar niks meer van ze gehoord. Update: ik werd op 16-4 opgebeld n.a.v. deze review. Zouden mij een vervangende lamp toesturen. Meteen kreeg ik een link om deze review aan te passen, wat ik gerust wil doen. De lamp heb ik nooit ontvangen.
Originele beoordeling
Jasper van That's Led weet precies wat hij doet. We wilden graag lampen boven de eettafel en achterkamer en die werden heel snel geleverd. Hij dacht met ons mee qua ideeën wat voor lampen het beste bij onze eettafel en interieur paste. 1 lampje lieten per ongeluk vallen en ook dat was geen probleem. Geheel kosteloos kregen we een nieuwe lamp. We zijn erg blij met het resultaat. Wil je mooie lampen in huis maar heb je geen idee wat je precies wilt, bel Jasper want die denkt altijd met je mee.
Ik mag graag zelf knutselen in en om huis. Ik ben voor materialen niet echt honkvast. Voor een verbouwing van mijn kantoortje was ik opzoek naar inbouwspotjes. Via Google kwam ik op de site van Thatsled. Goede prijzen maar vooral ook echt mooie spulletjes binnen gekregen. Levering was ook snel (kennelijk op voorraad).
Beste Stephan, Bedankt voor je fijne bericht. Deze zijn soms ook erg fijn om binnen te krijgen! We zijn je in de toekomst graag weer van dienst! Met vriendelijke groet, ThatsLed
Vandaag hele rits lampen willen bestellen. Vanwege nogal wat klachten over bereikbaarheid en lange levertijd meerdere malen gebeld omdat ik de lampen binnen een week wil hebben. Helaas werd de telefoon meerdere keren niet opgenomen en kreeg ik een bandje. Dan maar verder zoeken
Beste Kasper, Bedankt voor je bericht. Onze bereikbaarheid wordt gelukkig steeds beter. Jammer dat jij dit zo hebt ervaren. Echter is er verder geen bericht gestuurd vanaf jou kant of een bestelling geplaatst. Dus wij hebben niet kunnen bewijzen, dat ondanks dat wij niet altijd even goed bereikbaar zijn wel gewoon goede service leveren. Hopelijk geef je ons in de toekomst wel een keer de kans dit te kunnen laten zien! Wij staan in iedergeval graag een keer voor je klaar. Met vriendelijke groet, ThatsLed
Fijne/ goede service en helpen je met de juiste keuze te maken van de producten.
Wij zijn zeer goed geholpen!
Beste Peter, Bedankt voor je review. Wij zijn erg blij dat je dit zo hebt ervaren. Daarom staan we ook in de toekomst graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Jasper Visser ThatsLed.nl
Het kan soms fout gaan maar hoe het daarna opgelost wordt dat maakt een top bedrijf!
Beste Marco, Bedankt voor je bericht. Fijn om te horen. Wij doen er alles aan om u goed & snel te leveren. En gelukkig zijn we ons bewust van onze verbeterpunten. Hier gaan we rustig aan verder sleutelen! We zijn je in de toekomst graag weer van dienst. Met verlichtende groet, Jasper Visser ThatsLed.nl
Via de site en via E-mail geprobeerd duidelijkheid te krijgen over zending die niet aankomt via Post NL. Er wordt niet gereageerd. Ik kan wel fluiten naar mijn bestelling van 25 euro? Advies: zoek een andere site voor led-lampen. Service nul...
Beste Marcel, Bedankt voor je bericht. Bovenstaande is helaas incorrect. Ja, wij reageren soms nog steeds te traag. Maar in geen enkel opzicht zullen wij mensen oplichten of producten niet versturen. Wij vinden het daarom jammer dat u ons op deze manier neer zet. Ik hoop dat je je bestelling gewoon goed hebt ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn, help ik je natuurlijk graag verder. Met Vriendelijke groet, Jasper Visser ThatsLed.nl
Communicatie verloopt moeizaam
Originele beoordeling
Bestel hier niets, je bent je geld kwijt en krijgt niets opgestuurd!! De positieve beoordelingen hier zijn nep en vals. Er wordt niet op telefoon, voicemail of email gerageerd. Dit oplichtingsbedrijf moet een halt worden toegeroepen, je bent gewaarschuwd!!!
Ik had een stel lampen Ar70 gu10 besteld, helaas waren deze niet meer op vooraad en kreeg ik bericht dat dit 5-6 weken ging duren. uiteindelijk heeft dit iets langer geduurd maar is het bedrijf me wel tegemoet gekomen met eventueel tijdelijk vervangende lampen en een extra korting. voor Thats led: blijf scherp op jullie communicatie maar uiteindelijk hebben jullie alles netjes opgelost!
Originele beoordeling
Op 25-11 8 AR70 lampen besteld, daarna een mail gekregen dat deze tijdelijk niet op voorraad waren, verwachtte levering in 5-6 weken. ter compensatie een korting aangeboden gekregen en hierdoor akkoord gegaan met de vertraging. echter zijn we nu 10 weken verder en heb ik nog altijd geen lampen. afgelopen 3 weken geen reactie meer gehad op diverse mails. begin langzaam te twijfelen of ik ooit nog iets geleverd ga krijgen.
Na 1 maand bestelling nog niet geleverd. Telefonisch of via e-mail wordt gewoon niet gereageerd. Oftewel zoals ze zelf nog wel lieten weten, een kutbedrijfje op een zoldetkamer.
Beste meneer Schepers, Allereerst de allerbeste wensen voor 2020. Bedankt voor uw ervaring. Wij zijn inderdaad, zoals wij u ook al eerder aangegeven hebben telefonisch niet goed bereikbaar. Verder is ons streven wel om dagelijks alle mails te beantwoorden. Daarom vragen wij u ook, wanneer wij niet bereikbaar zijn, een mail te sturen. Gezien de feestdagen zijn veel zendingen helaas vertraagd. In dit geval hebben wij deze zending rechtstreeks doorgezet naar onze leverancier, die bleek echter ook niet goed te kunnen leveren, zoals wij ook bij u hebben aangegeven. Wij hebben u daarom ook de optie gegeven om de order te annuleren, of een korting aan te bieden voor het langere wachten. Wij verwachten dat deze order vandaag, uiterlijk maandag verstuurd wordt en u deze dus zeker volgende week in huis heeft. Wel vragen wij u deze review aan te passen naar een redelijkere beoordeling, wij hebben duidelijk aangegeven dat deze zending helaas wat langer op zich moest laten wachten. Nogmaals onze excuses dat u ons product & service niet goed heeft ervaren. Wij hopen dat wij in de toekomst kunnen laten zien dat wij echt wel een betrouwbare leverancier zijn. Mochten er verdere vragen zijn, staan wij uiteraard voor u klaar. Met verlichtende groet, ThatsLed.nl
Ik heb ledlampjes besteld en ontvangen. Helaas de verkeerde lichtsterkte gekozen. Het heeft even geduurd maar dan toch nog een goede oplossing: de nieuwe lampjes worden geleverd en de verkeerde lampjes kan ik retourneren. Iedereen weer tevreden☺
Originele beoordeling
Ik heb ledlampjes besteld en ontvangen. Helaas de verkeerde lichtsterkte gekozen. Ik kan tot nu toe, al i dagen bezig, geen contact krijgen over retourneren en nieuwe bestelling. Zou graag zien dat de bereikbaarheid verbeterd wordt. Jammer dat dit zo lang moet duren.
Gaat om een garantie geval binnen 1 jaar. --------------------------------------------- Na een paar dagen werd ik netjes gebeld met de uitleg waarom het langer duurde dan normaal.
Originele beoordeling
Gaat om een garantie geval binnen 1 jaar.
Bestelling is onderweg. Door omstandigheden lang geduurd
Originele beoordeling
Op 20 januari bestelling en betaling gedaan. Op 23 januari in de ochtend zoals gevraagd op de site een mail gestuurd voor nadere info. Tot nu, ruim 24 uur later, geen enkele reactie ontvangen. Begin op deze manier te twijfelen integriteit van dit bedrijf....helaas
Kwaliteit product & snelle service, perfect.
Advisering is helder en transparant
Snelle levering, goede kwaliteit en prima service, dus Top!
Prijs-kwaliteit van de lampen krijgt een dikke 10! Fijn mailcontact gehad, vakkundig advies op mijn vragen. Zeker tevreden.
Vriendelijke en snelle service
Vragen keurig beantwoord en netjes geholpen. Daarbij veel "andere" producten te vinden die je niet overal ziet.
goede producten en snelle levering
Afgelopen tijd veel materialen afgenomen. Dit is het bedrijf wat net een stapje harder gaat dan de meesten voor zijn klanten. Zeldzaam tegenwoordig, ga zo door jongens!
Goedenavond, Fijn om te horen dat alles naar wens is! Wij zijn jullie in de toekomst weer graag van dienst! Met verlichtende groet, ThatsLed.nl
Na wat miscommunicatie toch goed gekomen en uiteindelijk zelfs een lief kaartje gekregen.
Beste Bart, Bedankt voor je fijne reactie. Wij wensen je dan ook veel plezier met je nieuwe LED verlichting. Wij zijn je natuurlijk in de toekomst weer graag van dienst! Met verlichtende groet, ThatsLed.nl
Originele beoordeling
Bestelling geplaatst en betaald. 90 euro lampjes besteld daarvan heb ik binnen een dag de goedkopere binnen. Alleen de 3 van 18.50 per stuk zaten er niet bij. Via Mail en berichten op de website contact proberen te maken keer of wat gebeld maar tot nog toe geen enkele reactie.
Interessante producten met nette prijzen. Voor aankoop e-mail contact gehad met ThatsLed. Vriendelijke en snelle reactie. De dag erna bestelling geplaatst en betaald. Bij de bestelde producten stond: Op werkdagen: voor 17:00 = morgen in huis! Uiteindelijk pas na 14 dagen een (vriendelijk) bericht ontvangen dat de bestelling verstuurd was. In de tussentijd nog contact gezocht (e-mail, chat, telefoon) maar geen reactie ontvangen. Lichtkleur van 2200K en 2700K vonden we niet zo goed passen in onze woon- en eetkamer, dus bestelling geretourneerd. Dit ging prima. Het aankoopbedrag hebben we retour ontvangen. Kortom: aan te bevelen als je geen haast hebt. Het zou daarnaast fijner zijn om na de bestelling op de hoogte te worden gehouden van de status als de levertijd langer is dan aangegeven.
Originele beoordeling
Interessante producten met nette prijzen. Voor aankoop e-mail contact gehad met ThatsLed. Vriendelijke en snelle reactie. De dag erna bestelling (47 euro) geplaatst en betaald. Bij de bestelde producten stond: Op werkdagen: voor 17:00 = morgen in huis! Nu is het 13 dagen later en is de bestelling nog steeds niet verstuurd. Twee keer gemaild, voicemail ingesproken (2x gebeld, maar er wordt niet opgenomen), chatsessie gestart, maar helemaal geen reactie gehad… Ik hoop dat de bestelling nog wordt verstuurd, maar dit geeft weinig vertrouwen…
Lytse Wyngaerden 8
8404BL Langezwaag
ThatsLed – Dé specialist in LED-verlichting Bij ThatsLed vind je hoogwaardige LED-lampen en slimme, dimbare LED-verlichting voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ons brede assortiment aan energiezuinige verlichtingsoplossingen zorgt niet alleen voor een sfeervolle verlichting van je ruimte, maar helpt ook je energieverbruik te verlagen. We staan bekend om onze uitstekende service en snelle levering. Of je nu je huis, kantoor of winkel wilt verlichten, bij ThatsLed ben je verzekerd van duurzame en stijlvolle LED-verlichting. Ontdek ons volledige assortiment en lees de ervaringen van tevreden klanten op onze website: ThatsLed