Prijs-kwaliteit van de lampen krijgt een dikke 10! Fijn mailcontact gehad, vakkundig advies op mijn vragen. Zeker tevreden.
Vriendelijke en snelle service
Vragen keurig beantwoord en netjes geholpen. Daarbij veel "andere" producten te vinden die je niet overal ziet.
goede producten en snelle levering
Afgelopen tijd veel materialen afgenomen. Dit is het bedrijf wat net een stapje harder gaat dan de meesten voor zijn klanten. Zeldzaam tegenwoordig, ga zo door jongens!
Goedenavond, Fijn om te horen dat alles naar wens is! Wij zijn jullie in de toekomst weer graag van dienst! Met verlichtende groet, ThatsLed.nl
Na wat miscommunicatie toch goed gekomen en uiteindelijk zelfs een lief kaartje gekregen.
Beste Bart, Bedankt voor je fijne reactie. Wij wensen je dan ook veel plezier met je nieuwe LED verlichting. Wij zijn je natuurlijk in de toekomst weer graag van dienst! Met verlichtende groet, ThatsLed.nl
Originele beoordeling
Bestelling geplaatst en betaald. 90 euro lampjes besteld daarvan heb ik binnen een dag de goedkopere binnen. Alleen de 3 van 18.50 per stuk zaten er niet bij. Via Mail en berichten op de website contact proberen te maken keer of wat gebeld maar tot nog toe geen enkele reactie.
Interessante producten met nette prijzen. Voor aankoop e-mail contact gehad met ThatsLed. Vriendelijke en snelle reactie. De dag erna bestelling geplaatst en betaald. Bij de bestelde producten stond: Op werkdagen: voor 17:00 = morgen in huis! Uiteindelijk pas na 14 dagen een (vriendelijk) bericht ontvangen dat de bestelling verstuurd was. In de tussentijd nog contact gezocht (e-mail, chat, telefoon) maar geen reactie ontvangen. Lichtkleur van 2200K en 2700K vonden we niet zo goed passen in onze woon- en eetkamer, dus bestelling geretourneerd. Dit ging prima. Het aankoopbedrag hebben we retour ontvangen. Kortom: aan te bevelen als je geen haast hebt. Het zou daarnaast fijner zijn om na de bestelling op de hoogte te worden gehouden van de status als de levertijd langer is dan aangegeven.
Originele beoordeling
Interessante producten met nette prijzen. Voor aankoop e-mail contact gehad met ThatsLed. Vriendelijke en snelle reactie. De dag erna bestelling (47 euro) geplaatst en betaald. Bij de bestelde producten stond: Op werkdagen: voor 17:00 = morgen in huis! Nu is het 13 dagen later en is de bestelling nog steeds niet verstuurd. Twee keer gemaild, voicemail ingesproken (2x gebeld, maar er wordt niet opgenomen), chatsessie gestart, maar helemaal geen reactie gehad… Ik hoop dat de bestelling nog wordt verstuurd, maar dit geeft weinig vertrouwen…
Na een week hoor ik opeens dat mijn betaling niet gelukt was. Daarna duurde het nog een week voordat ik het pakketje binnen had. Het geleverde product was goed. Ik beveel deze webshop dan ook alleen aan als er geen haast bij de bestelling is.
Mooie ledlampen besteld waar we erg blij mee zijn. Bestelling was wel laat opgestuurd, duurde 11 dagen voordat we de bestelling binnen hadden
Originele beoordeling
Bestelling niet ontvangen, email wordt niet beantwoord en telefoon wordt al een week niet opgenomen. Ik wacht nog even af maar slechte zaak dit.
voldoende advies gekregen.
voldoende advies gekregen.
Goede ervaring met Thatsled
Goed materiaal.
Pluspunten
Gewoon goed. Goedkoop & Snel.
Pluspunten
Contact gezocht via het contactformulier. Zeer correct geholpen en mijn bestelling vlot thuis gekregen.
Pluspunten
Ik kan op dit moment niks positiefs melden aangezien ze nog niks hebben afgeleverd en ook niet hebben gereageerd
VerbeterpuntenLevertermijn van producten naleven na ontvangst order levertermijn herbevestigen bij vertraagde levering proactief klant informeren
Pluspunten
Duidelijke website met veel keus.
VerbeterpuntenNa de bestelbevestiging duurde het vrij lang voordat ik iets hoorde over het verzenden van de bestelling. Liever eerder een mailtje met de verwachte levertijd/verzenddatum.
Pluspunten
Dit was voor mij het enige bedrijf die g4 led in 0,5 had die 360 graden schijn en die niet zo vel van kleur heeft ik ben er super tevreden mee. Groetjes Karin van der Velde
Pluspunten
Levert voor redelijke prijs een dunne R7S LED-lamp, die ik nergens anders kan vinden. Dimbaarheid en kleur vallen ook mee.
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn pittig
Pluspunten
Ik kreeg keurig een mailtje dat mijn order een dag later in behandeling genomen zou worden.
Pluspunten
Vriendelijk, doet wat hij zegt, retourpruduct is netjes terugbetaald
VerbeterpuntenIets sneller communiceren
Pluspunten
geen
VerbeterpuntenBestelling voor 4 led lampen (27-10-2018). Eerst zijn de verkeerde lampen bezorgd. Na de belofte om de juiste lampen te sturen wilde thatsled eerst de verkeerd gestuurde led lampen terug ontvangen. De lampen zijn teru gestuurd. De betstelde en vooruitbetaalde lampen zijn tot op heden (21-12-2018) niet ontvangen. Op verzoek tot terugbetalen van het betaalde bedrag, €77,75 word niet gereageerd.
Pluspunten
Snel.
VerbeterpuntenDirect informatie wat betreft levertijd mededelen. Gelukkig sneller dan verwacht!:-)
snellere actie en afspraken nakomen
Pluspunten
Goede prijs voor de producten die aangeboden worden.
VerbeterpuntenVia de website een aanvraag gedaan voor 60 inbouwspots armaturen + 60 ledlampen. Communicatie verliep moeizaam. Telefonisch helaas niet bereikbaar en op email werd traag gereageerd. ThatsLed heeft een offerte gemaakt maar de spots waren niet op voorraad. Deze zouden half augustus geleverd kunnen worden. Afspraak gemaakt dat ze me zouden laten weten als de spots binnen waren. Helaas nooit meer iets vernomen.. Na deze beoordeling op kiyoh heb ik nog een reactie gekregen van that's led. Ze hadden 3x contact proberen op te nemen per email. Deze heb ik alle 3 nooit mogen ontvangen. Jammer dat net deze 3 e-mailtjes niet aangekomen zijn. Eerder heb ik wel alles netjes ontvangen en ook de reactie op deze beoordeling kreeg ik direct in mijn mailbox. Inmiddels elders voorzien van dezelfde inbouwspot. Volgende keer beter..
Lytse Wyngaerden 8
8404BL Langezwaag
ThatsLed is gespecialiseerd in hoogwaardige led lampen en slimme dimbare ledverlichting voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Bij ons vind je een breed assortiment aan energiezuinige led verlichtingsoplossingen, die niet alleen je ruimte mooi verlichten, maar ook bijdragen aan het verlagen van je energieverbruik. We staan bekend om onze uitstekende service en snelle levering. Of je nu een huis, kantoor of winkel wilt verlichten, bij ThatsLed ben je aan het juiste adres voor duurzame en stijlvolle verlichting. Ontdek ons volledige assortiment en lees de ervaringen van tevreden klanten op onze website!