Personeelsgebonden

Bij de reparatieservice bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Lange wachttijden. Op een bord kan ke zien hoe lang je nog moet wachten. A is dit een onduidelijk systeem. Bij de kleding winkel 2 vasthoudende dames. Ik werd er diverse malen op gewezen dat ik een herenjas en broek had uitgekozen. Dat er ook echt wel een passende damesjas zou zijn. De door mij gekozen jas wilde ik een maat grotee. Deze was er niet meer. Vrij dwingend nogmaals over de damesafdeling gelopen. Deze afdeling had ik uitgebreid bekeken. Daar geen passende jas gevonden. En daarbij vond ik de meeste damesjassen niet mooi. Ik vond het onprettig dat ik zo in een man-vrouw hokje werd geperst. In plaats van dat ik blij kon zijn met de broek die ik erg mooi vind. Ookal is het een herenbroek. Deze zat en staat mij het beste

Wat een service!!!

Tijdens mijn laatste wintersport vakantie kwam ik er achter dat mijn nieuwe snowboard schoenen niet fijn pasten. Jullie collega heeft zeker een uur alles uit de kast gehaald om met behulp van zooltjes, opvullingen en warmte icm een pers de schoenen passend te maken. Wat een geduld! Echt complimenten voor zijn doorzettingsvermogen! Dank!

Goede service, klasse materialen en prima advisering

men heeft top kwaliteit kleding, met adviseert prima en is bereid e.e.a. voor je uit te zoeken.

Grote collectie, fijne zaak voor de wintersport!

Mooie collectie, ruime keuze, vriendelijke medewerkers, zeer goed geholpen.

Altijd goed

Altijd dsskundig advies en mooie spullen.

Na een bezoek aan Duijvesteijn heb je geen zorgen over je materiaal tijdens je wintersport vakantie

Zodra ik mijn ski’s aanklik ben ik verzekerd van een week heerlijk en veilig skiën, want Duijvesteijn heeft mijn ski’s perfect verzorgd. Hartelijk dank.

Vriendelijk geholpen

Ski’s heb ik laten waxen en ik ben vriendelijk en professioneel geholpen.

Persoonlijke benadering

Soms even wachten maar dan wordt je goed geholpen. Allesweter een persoonlijke touch.

helaas niet goed geholpen met het uitzoeken van skischoenen

Bij het uitzoeken van skischoenen werd er niet goed naar me geluisterd en gekeken. De schoenen zaten niet goed, maar volgens de verkoper moest dit het zijn, inpakken en afrekenen en door naar de volgende klant. In een andere winkel ben ik uiteindelijk in 1 keer geslaagd.

Lekker duidelijk en professioneel

Gewoon de tijd nemen voor je klanten en ze van goed advies voorzien. Gewoon goed!!

Uitstekende service

Iemand in de zaak die veel verstand van zaken heeft

Altijd vriendelijk geholpen!

Zeer goede service! Heel blij mee

Fantastische service!

Ik geef met plezier een perfecte score van 10/10. Mijn vrouw had nieuwe skischoenen nodig en de service die we kregen was voortreffelijk. We pasten niet alleen verschillende modellen, maar ook verschillende zooltjes. Na het kiezen werd ook de vorm van de skischoenen geoptimaliseerd, voor een perfecte pasvorm. Ik kom hier zeker terug als ik nog niets nodig heb qua ski-uitrusting!

Fijne winkel met mooi assortiment

Bij binnenkomst kregen we meteen een drankje aangeboden. We hadden deze keer alleen een paar wanten nodig, maar zijn goed geslaagd. De winkel ziet er erg verzorgd uit en de medewerk(st)ers zijn vriendelijk en helpen je goed.

Prima geholpen, snelle levering

Ik ben in de winkel in Zoetermeer goed geholpen. De maat die ik nodig had was niet in de winkel maar wel in een andere winkel. Het artikel is heel snel geleverd,

Fijn geholpen

Verkopers nemen echt de tijd voor je

Super geholpen

Onwijs leuk geholpen, en veel keuze!

Goed geholpen

Afgelopen week ski's gehaald, was erg te spreken over het personeel en er is veel keuze in de ski's.

Ben super goed geholpen. Ik had kleding nodig voor onze Laplandreis. Als je plussize zoekt, kan dat best lastig zijn. Dit was de laatste winkel waar ik ging kijken. Dacht echt dat ik niet ging slagen. De verkoopster had uiteindelijk een geschikte jas gevonden.

Goed advies en aandacht!

Schoenen zitten als gegoten

Geweldig wat een collectie en wat een fantastisch personeel!

We kwamen een ski outfit voor onze kleinkinderen kopen. We zijn heel lief en goed geholpen. Goede uitleg en super meegedacht. Heel goed geslaagd! Warm aan te bevelen!

Service

Goed geholpen. Nemen alle tijd voor je. Deskundig advies.

Uitstekende service en gear

Super geholpen, mooie spullen

Vakkundig geholpen

Ik was al langere tijd op zoek naar skischoenen, Door de jaren lange ervaring van de verkoper, kreeg ik vrijwel direct de juiste schoen . Bij mijn vrouw eerst de voeten gecheckt via zo'n apparaat , maar ook met resultaat !!!

Super service

Vandaag ski’s getest via het testcenter in Zoetermeer. Echt super service! Dame die mij geholpen heeft wist mij de juiste ski’s te geven. Ze voelde heel goed aan wat ik wilde. Eerst leken de gewenste ski’s niet op voorraad in Zoetermeer. Achteraf bleek dit toch het geval en werd ik 10 minuten na vertrek gebeld. Meteen omgedraaid en opgehaald. In een woord top!

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage