Geweldige winkel ervaring met ruime keus en fijne adviseurs!

op zondagmiddag naar de winkel gegaan in Zoetermeer bij Snow world. Eigenlijk niet perse iets nodig maar stiekem hopend op een leuke jas tegen een leuke prijs. Bij Snow world is het altijd een drukste van jewelste van mensen die er gaan skieen en snowboarden maar in de winkel was het gezellig druk. De keuze is enorm en keek mijn ogen uit. Voor de zekerheid even doorgelopen naar de outlet waar wel een behoorlijk aanbod is en een leuke jas gevonden en hiermee verder gaan zoeken in de winkel naar alternatieven. In de winkel ook leuke jacks gezien en bij passende broek, beiden van Brunotti. Een van de dames wees mij op een broek van Ice- peak welke exact dezelfde kleur was maar 100 euro goedkoper. Alles gepast en voor de leuke set van jas en broek gegaan maar wel met de goedkopere broek! heel goed geslaagd en hartelijk dank voor het feit dat u mij op de goedkopere broek wees! zeker tot een volgende keer!

Heel fijn geholpen en advies gekregen over snowboard bindingen

Heel fijn geholpen en advies gekregen over snowboardbindingen. Ondanks de drukte werd er de tijd genomen en goed uitleg gegeven.

Super service

Super service

Wat een prachtige winkel!!

Zeer klantvriendelijk, professioneel en een geweldig assortiment!

Prettig en deskundig

Altijd goed geholpen met kennis van zaken

Expertise, assortiment en service uitmuntend

Deskundig, vriendelijk en eerlijk advies Björn en Rachida . Hulde .

Mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam.

Prima service, klantvriendelijk personeel

Fijne winkel.

Uitstekend advies

Bij Duijvenstein nemen ze alle tijd voor je. Nu snowboardschoenen gekocht, dus belangrijk dat je tijd hebt om ze te passen en verschillende modellen te proberen. Fijn dat je een afspraak kon maken, dan hoef je ook niet te wachten.

Fijne winkel

Netjes en prettig winkel,met een mooie ruimte om kleding te passen.

Vakkundig en klantvriendelijk personeel

Voor het kopen van skischoenen voor mijn zoon zijn we bij Duijvestijn Amsterdam (Spaarnwoude) uitstekend geholpen en uitgebreid geadviseerd. Vanaf de meeting, het advies en bootfitting alles perfect geregeld!! De mannen hebben verstand van zaken en dat is prettig bij een dergelijke aankoop!

Perfecte service met altijd een persoonlijk tintje...!

Goed en eerlijk advies van alle medewe Ze nemen alle tijd voor jouw!!...Heerlijk

very friendly service

I purchased skiboots, the staff was very friendly and helpful

perfect en uitermate vriendelijk geholpen

Ik ben zeer goed geholpen door een zeer vriendelijke en geduldige jongedame. Perfect. Heel blij met mijn nieuwe skischoenen.

Goede sortering en expertise

Ik zocht skischoenen, voeten digitaal opgemeten, waardoor de keuze tussen schoenen stukken eenvoudiger werd

Goed geholpen, heel fijn

Erg prettig shoppen

Ik wilde de nieuwe Burton Swash jacket eens bekijken en passen(06-01) Niet met de intentie om deze direct aan te schaffen, aangezien er een redelijk prijskaartje aan hangt. Maar na het passen en de zeer fijne hulp van het personeel toch maar direct aangeschaft. Bedankt team Duijvestijn.

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen

We werden goed en snel geholpen.

Duidelijke afspraak

Het type snowboardschoen die ik had gekozen was niet voorradig, van hetzelfde merk een variant geprobeerd zonder de step-on funcie en die paste goed. Gegevens opgeschreven en 1.5 week later gebeld dat ze het gewenste type schoen weer op voorraad hadden. Bij aankomst gemeld bij de balie en de schoenen stonden apart, nog even gepast en ze zaten goed. Betalen en op naar de sneeuw. Aanrader

Uitstekende shop ervaring

Mooie winkel in Zoetermeer, prachtig assortiment, rustig en kundig personeel!

Trof een verkoper zonder kennis van zaken

Vorige keren uitstekend geholpen, maar trof nu een verkoper die denk ik voor de eerste of tweede keer skischoenen verkocht. Juist daarbij wil je dat je goed wordt geholpen. En extra vervelend dat ik net hem trof, want waren ook twee goede en ervaren krachten aan het werk.

Aanschaf snowboard

Goed en eerlijk advies ondanks drukte werd er tijd voor me gemaakt om me goed te helpen met het nemen van een besluit. Slim systeem bij binnenkomst voor toewijzing van verkoop adviseur. Ook een mooie snowboard bag erbij gekregen. Goede service.

goede kennis volle werknemers

Het is over het algemeen vrij druk dus duurt het vrij lang tot iemand je kan helpen, op het moment dat iemand je helpt worden alle vragen goed beantwoord

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage