Vriendelijk proffesioneel advies

Altijd goed en vriendelijk advies, goed meedenkend personeel.

Professioneel en klantvriendelijk

Nvt

Perfecte services, mag ook wel want het is niet goedkoop

Skischoenen gekocht

Ben er goed geholpen

Vorige week geslaagd voor de aankoop van een nieuwe outfit. Super geholpen , iemand die ook echt de tijd voor je nam!

Perfecte service

Erg goed geholpen bij het uitzoeken van nieuwe snowboard schoenen.

Goeie snowboard expert.

Bij het binnenkomen is het niet duidelijk dat je een nummertje moet trekken als je geholpen wilt worden. Eenmaal een nummertje getrokken en aan de beurt keurig geholpen met alle kennis van zaken.

Wij zijn geweldig geholpen door Justus (dacht ik dat hij heet) Wij hebben voor onze ene zoon skischoenen gekocht en voor mijn andere zoon kleding. Het advies was heel goed en nadat de schaal van de schoen werd opgerekt voelt hij de knokkel op zijn voet niet drukken in de schoen. Advies is goud waard en ik heb nog nooit een webshop gevonden waar ze de pijn in je voeten wegnemen. Wij komen de volgende keer zeker weer naar uw winkel in Zoetermeer.

Super vriendelijk

Vlotte en goeie hulp met humor

Goede informatie, snel geholpen (ondanks de drukte rondom de piste in Zoetermeer), passend advies (zowel aanraden als afraden) en met humor.

Perfecte skischoenen gevonden

De deskundige verkoper wist de perfecte ski schoenen voor mij te pakken. De meting van de voet vooraf en de keuze voor mijn ( smalle) leest maakte het zeer eenvoudig om de perfecte schoen te kiezen.

Goed advies

Ik werd erg goed geadviseerd in de aankoop van nieuwe skischoenen. Ondanks de drukte, nam hij alle tijd.

Dé reden om offline te kopen

Bij de aanschaf van een nieuw snowboard en bindingen ben ik twee keer naar Duijvestein gereden. Beide keren zeer vriendelijk geholpen door deskundig personeel. Zelfs op een drukke zaterdag neemt men uitgebreid te tijd om je goed en eerlijk te adviseren. In een tijd dat er steeds meer online gekocht wordt is dit voor mij hét bewijs dat in dit soort gevallen personeel het verschil kan maken.

super

fijn geholpen en goed advies gekregen. Zijn niet echt goedkoop maar wel goed matriaal

Vakbekwaam advies en super klantgericht

Heel blij met de geadviseerde helm, bril en handschoenen

Super fijn altijd geholpen!!

Service gericht en meedenkend

Onze shopervaring was met Filip in Zoetermeer. Filip was erg vriendelijk, service gericht en meedenken. Geen moeite was te veel. Top dus!

Beter kan niet!

Hele mooie zaak met personeel die behulpzaam wilt zijn. Als je iets zoekt, lopen ze mee en laten ze het zien.

Ski’s weggebracht voor een Service Beurt. Heldere uitleg omtrent mogelijkheden. Prima vakkennis aanwezig.

Heel behulpzaam en professioneel!

Alexander kwam heel professioneel, behulpzaam , begripvol en vriendelijk over. Wij zijn zeer goed geholpen!

Goede informatie van een deskundige medewerker

Mijn zoon heeft snowboard laarzen gekocht na een deskundig advies van een medewerker. Het enige minpuntje vind ik dat zeker gezien het bedrag, een tas voor de schoenen er wel bij had gemogen

Hele goede service

Ondanks dat het eerste kerstdag was, was het personeel heel vriendelijk. De Sale afdeling was eigenlijk niet open maar ik mocht toch kijken wat mij een mooie jas en goed thermo ondergoed opleverde en jullie natuurlijk extra omzet

Hulpvaardig, snel en duidelijk

Goede verwachtingen management, snel en efficient geholpen, vriendelijke service.

Toppie

goede begeleiding voor aanschaf ski-spullen

Top ervaring

Heel klantgericht en veel kennis

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage