Altijd prettige service, personeel denkt mee over wat voor jou het juiste product is. Tijd en aandacht. Heerlijk gewoon een fysieke winkel, geen webshop als je serieus materiaal aanschaft.

Goed en uitgebreid assortiment

Mijn gehele skiuitrusting bij deze winkel gekocht, en vaak ook leuke aanbiedingen. Daarbij vriendelijk en behulpzaam personeel met kennis van zaken. Prima winkel!

Duijvestein Outlet Den Haag is een absolute aanrader.

Deze winkel is plezierig, gemoedelijk, klantgericht, belangstellend en dus een absolute aanrader om te bezoeken !!!

Bij magazijnverkoop echt super geslaagd. Goede prijs en fantastische service

Is leuk om bij jullie te winkelen

alles is goed overzichtelijk

Goede eerlijke service

Zelfs op drukke dagen wordt ik in alle rust geholpen. Goed en eerlijk advies

Veel kennis!

Heel goed geholpen, er is veel kennis aanwezig in de winkel.

Nette winkel

Vriendelijk personeel

Top geholpen

Zaterdag langsgegaan voor nieuwe skischoenen. Gelukkig was het niet druk en werd ik meteen geholpen. Mijn voeten werden opgemeten en toen de gekozen schoen een beetje knelde op 1 punt werd de binnenschoen verwarmd. Ze zitten perfekt nu. Ik had mijn ski's mee, en daar paste deze schoen niet op ivm gripwalk wat onder de schoen zit. Zonder probleem werd dit aangepast en kreeg ik alsnog de gripwalk delen mee voor mocht ik later nieuwe ski's of bindingen kopen. De verkoper wist waar hij het over had, gaf goede adviezen. Wij komen zeker terug!

Geweldig geholpen

Bijzonder goed geholpen nadat bleek dat mijn skischoenen op waren

Gedegen advies en vriendelijk personeel

Ruime keus, gedegen advies en vriendelijk personeel.

Super goed geholpen !

Wat een vriendelijke jongen heeft ons geholpen. En ging uiteindelijk met 4 paar ski’s naar buiten ipv 1!

Vriendelijke en persoonlijke service

Heel fijn winkelen. Kwalitatieve producten en een persoonlijke aanpak ! Alleen jammer dat het parkeerticket pas word vergoed als je gaat skiën na je aankoop....

super vriendelijk en behulpvaardig

We worden altijd super vriendelijk geholpen en krijgen altijd goed advies.

Goeie service!

Ik heb 2 jaar geleden ski's hier gekocht, dit jaar skischoenen. Fijne service, helaas geen uitverkoop echter naast schoenen wel een mooie ski-tas voor vliegtuig er bij gekocht voor een mooie totaal deal. Ski schoenen afgesteld op de ski's en en ski's kregen nog een gratis wax beurt er bij.

Alles oké

Geen klachten

Niet goed

Verkeerde jas en ook verkeerde maat jas ontvangen. Klantenservice behulpzaam.

Makkelijke site. Snel bestellen. Duidelijk. Snelle levering. Kopje verstuur rood maken!

Heel fijn geholpen

Heel aardig geholpen door het meisje in de winkel!

Site informatie klopt volgens mij niet.

Er staat dat de ski van vorig seizoen is op de site 2022/2023 maar als ik zie wat de specificaties van de ski zijn in combinatie met het plaatje op de ski moet het en een ski zijn van 2021. Vind het jammer want in 2022/ 2023 is de ski qua maatvoering vernieuwd, en heb deze ski aangeschaft vanwege de reviews uit dat seizoen.

Uitstekende service zover.

Goed geholpen en geinformeerd bij de aankopen die we gemaakt hebben in de winkel. Vriendelijk personeel die je graag helpen. Zeker een aanrader.

prima advies en services

Prima geholpen en geadviseerd over de aanschaf van twee paar skis voor onze kinderen.

gaat, wel snel maar foute bestelling

weet niet wie bij jullie de het inpakken doet maar heb maat 46,5 besteld en krijg maat 45, had zo wel kunnen vertellen dat die niet past

Goede service en de kortingsregeling voor members bevalt goed.

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage