Wij zijn tevreden omdat ze bij murprotec een product aanbieden die ze ook waar maken.

Goed georganiseerd bedrijf. Product wat ze ons aan hebben geboden heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. We hebben weinig tot geen last meer van vocht.

Een betrouwbare en klantgerichte partner in de oplossing van ons vochtprobleem.

Teneinde een vochtprobleem in het souterrain op te lossen namen wij contact op met Murprotec. Binnen enkele dagen was er een afspraak voor inspectie gemaakt. De bevindingen werden bij Murprotec intern besproken en teruggekoppeld waarna er een plan van aanpak en offerte volgde. Murprotec dacht in elke stap met ons mee en het plan werd deskundig, netjes en duidelijk in stappen uitgevoerd. Ook kleine aanpassingen achteraf bleken geen probleem. Murprotec heeft zich bewezen als een uiterst betrouwbare partij in een vaak lastig te tackelen probleem, waarbij de klant voorop staat en niet het maar zo hoog mogelijk krijgen van de eindafrekening. Ze rekenen daarvoor een prijs die wij in verhouding vonden staan tot de werkzaamheden en 'after-sales'. Daarnaast wordt er transparant een langdurige verzekerde garantie gegeven op de werkzaamheden.

In geval van een vochtprobleem: doen!

Murprotec heeft in mijn woning een ernstig vochtprobleem in een niet te ventileren zolderkamer voortreffelijk opgelost. De aanschaf was pittig, maar meer dan de moeite waard. Bovendien trof ik bij het bedrijf vriendelijke medewerkers, die alle tijd namen vragen te beantwoorden of om ter plekke hulp te bieden. Zo moest mijn toestel na anderhalf jaar opnieuw worden ingesteld na de komst van een airco op genoemde zolderkamer. Vormde geen enkel probleem, werd alle tijd voor genomen, waarbij elke vraag van mijn kant werd beantwoord.

fijne behandeling,

fijn contact alleen jammer dat het wat lang duurde voor er gereageerd werd. en ik vond het papierwerk nogal veel tijd in beslag nemen makkelijker met mail verkeer.

Vakkundig

De wereld van de vochtbestrijders wemelt van de dubieuze aanbieders die niet echt weten waar ze mee bezig zijn. Ik heb meerdere bedrijven op bezoek gehad ivm optrekkend vocht. Murprotec was het eerste bedrijf dat een plausibel verhaal had en ook de technologie en kennis in huis heeft om vochtproblemen daadwerkelijk op te lossen. Betrouwbaar en deskundig. Enige minpunt: de lange wachttijden.

Het eerste traject is goed verlopen.

Weet ik nog niet, muren zijn net geinjecteerd.

Erg dure oplossing, nog geen ervaring of het werkt

Aanbevelen heb ik op nee. Niet omdat ik denk dat de oplossing niet werkt, maar dat het een erg dure oplossing is In contact moment en response tijd op vragen is laag.

Enorm tevreden over service, uitvoering en resultaat.

Klantvriendelijk, goede uitleg van werkzaamheden vooraf, tijdens en bij controle. Tevens goed advies bij eindafwerking. Goed, droog eindresultaat!

Zeer vriendelijk en werken netjes

Komen op afgesproken tijd zijn professioneel laten alles schoon achter.

Super goede service, en heel vakkundig uitgevoerd.

Super goede service, en heel vakkundig uitgevoerd.

Zeer professsioneel

Het optrekkend vocht die ik in de woonkamer had is helemaal weg. Laatst moest ik ook de achter buitengevel laten impregneren.

Optrekkend vocht kwam als verrassing tijdens de verbouwing tevoorschijn. Aangezien hierdoor de verbouwing stil kwam te liggen hebben we aangegeven redelijk haast te hebben. Binnen een week na akkoord op de offerte was de muur geïnjecteerd. Fijn dat alles zo snel geregeld kon worden!

Tevreden klant

Vakkundig en vriendelijk personeel , resultaat boven verwachting

!

Vakkundig advies en vriendelijk in omgang!

Erg behulpzaam en zorgvuldig in uitvoering

Duidelijk en helder advies.

PERSOONLIJK,ZAKELIJK EN KOMMUNIKATIEF

Vanaf eerste kontakt heldere kommunikatie en persoonlijke aanpak. mijn kelder is weer waterdicht met garantie .Het secretariaat werkt goed en met een vleugje humor .AFTER SALES IS UITSTEKEND.

Goed advies, ook als het betekend dat ze zelf niets verkopen!

Ze geven goed advies, ook als het betekend dat ze zelf niets verkopen! Vriendelijk, geduldig en gericht op de klant en niet alleen op het verkopen van hun product.

Goed bezig Murprotec *****

Afspraak gemaakt met dit bedrijf en ze doen wat ze moeten doen. Vrij snel aan de werkzaamheden begonnen na afspraak, vakman die kwam was snel en secuur. Werk vlotte snel en hoop dat alles echt droog wordt na de kelderbekuiping en injecteren van muren benedenwoning. Wel vind ik dat ze een simpele constatering doen wat betreft de oorzaak, dit zou iets helderder kunnen worden gedaan en dat zou iets verbeteren in de het vertrouwen als klant ! Wel goed van hun garantie termijn voor het uitgevoerde werk, zolang ze niet failliet gaan. Maar al mer al heb ik wel vertrouwen in dit bedrijf. Na een jaar inspectie van het uitgevoerde werk is ook een geruster gevoel dat alles waterproof is

Prima geholpen

Geen opmerkingen

Zeer professioneel

Vanaf de intake tot aan het uitvoeren van de behandeling is alles prettig verlopen. Binnen een dag was de klus geklaard en was alles zo netjes mogelijk achter gelaten. Een geruststellend gevoel dat het probleem serieus is aangepakt. Nu alleen nog wachten op het eindresultaat.

goede ervaring en netjes afgewerkt

voor, tijdens en nabehandeling ging soepel en was ook nog een succes

Snelle afhandeling en goede service

Ik heb mijn kelder vochtvrij laten maken en heb hiervoor een aantal offertes laten maken, Murprotect was de snelste met een check van mijn kelder en de oplossing die ze boden was anders dan de andere(die mijn hele kelder wilden aanpakken. mijn kelder is 2mx2mx2m en ze hebben alleen 1,2 m aan de buitenmuur en zijmuren aangepakt. daarna heb ik het laten drogen en moet nu alleen nog de substantie aanbrengen die van ze gekregen heb(kan je ook laten doen). Op dit moment is de kelder aan het drogen en is de muffe stank weg.

Goed overleg en vriendelijk en keurig personeel.

Zie boven. De werkzaamheden zijn hebben niet in mijn woning plaats gevonden, maar in een appartement van de VvE.

tevreden

aanmvamkelijk dachten we dat we niet goed behandeld waren vooral door de informatie van de heer Montens zijn we nu wel heel tevreden we wachten nopg even de toekomst af , maa5r denken wel dat alles goed verloopt

Vijzelweg 18

5145NK Waalwijk