Pluspunten

De uitvoering was met name m.b.t. De nauwkeurigheid en na het de klus het keurig schoonmaken zeer goed. Verder was de medewerker van Murprotec een fijn persoon in de omgang. Beleefd en correct.

Het werken met formuliertjes met een carbonafdrukje is wel nostalgisch, maar bv een plattegrondje van de ruimte met behulp van de pc en dito printje is meer van deze tijd. Meer digitaal ook via de mail.

Pluspunten

over de hele linie correct, vooralsnog nog geen ervaring met het resultaat.

Pluspunten

Goede afspraken te maken die prompt worden nagekomen. Zorgvuldige manier van werken, waarbij ook alles keurig wordt opgeruimd.

Pluspunten

De snelle reactie bij opdracht en vragen. Klantvriendelijk.

Wanneer de opdracht uit bvb Zeeuws Vlaanderen komt is dit vanwege logistiek lastig om opdrachten op een dag te combineren. Alle begrip. Laat echter de klant niet te lang wachten, omdat er geen combi mogelijk is.

Pluspunten

Alle afspraken netjes nagekomen.

Communicatie was soms wat moeizaam. ( Met het algemene nummer dan )

Pluspunten

Komen afspraken goed na. Goede uitvoering van het werk. Alles zeer schoon achtergelaten

Pluspunten

Snelle afhandeling en goed advies gekregen. Al met al was alles binnen 1 maand geregeld, van aanvraag tot behandeling.

Digitalisering... Accountmanager heeft hier complete formulieren (offerte, "technische tekening") met potlood in zitten vullen, lijkt me een beetje omslachtig. Vooral voor het eigen personeel.

Pluspunten

Vriendelijke mensen die netjes hun werk doen. Het resultaat laat nog een poos op zich wachten, dus daar kan ik niets van zeggen.

Weet ik niet.

Pluspunten

strakke en zakelijke heldere afspraken, professioneel en net werk, alles opgeruimd

prijsniveau

Pluspunten

netjes en corect,komt afspraken na.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mits is een vakman en werkt netjes en correct . Bedrijf komt afspraken na. Uitvoerder geeft goede adviezen.

Offerte is vaag en niet inzichtelijk. Verkoper heeft geen inzicht om hoeveel werk het gaat. Kostprijs per uur werk is extreem hoog. Daar om zullen wij dat niet bij vrienden aanprijzen. Nacontrole moet door het bedrijf worden ingepland en niet het initiatief bij de klant leggen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voldoende uitleg door monteur .

Monteur moest van ver komen. Stofzuiger was verstopt ,gelukkig had ik zelf een eigen grote stof zuiger. Gelieve doorgeven om stofzuiger buiten woonkamer te openen en te legen.

Pluspunten

Zorgvuldige voor bespreking en technisch onderzoek

Pluspunten

Nette service en uitstekende uitleg over de behandeling van de muur. Alle vragen netjes en geduldig beantwoord. Ook wel heel fijn: netjes gewerkt zonder veel troep te maken tijdens het behandelen van de muur.

Pluspunten

Vlotte nette afwerking zoals afgesproken.

Pluspunten

Vriendelijke werknemers.

Ik behoorlijk lang moeten wachten voordat jullie kwamen. Ipv 2 tot 4 weken was het zeker wel 8 weken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Buitenmuur geïnjecteerd, netjes gewerkt. Nu hopen dat het optrekkend vocht verleden tijd is. Over 11 maanden hebben we nacontrole

Duurde wat lang tussen opname werkzaamheden en uiteindelijke uitvoering. Hier had iets beter over gecommuniceerd kunnen worden. Verder tevreden

Pluspunten

Snel,efficient en doeltreffend en met toewijding.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Had last van schimmelvorming. Als oplossing begin 2015 het CTA systeem laten installeren. Na een half jaar was de schimmel verdwenen en sinds dien niet meer teruggekomen. Het systeem voldoet 100% aan mijn verwachting

Pluspunten

Goede communicatie. Persoonlijk contact, duidelijke uitleg. Voelt vertrouwd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het installatiesysteem prima aangelegd, daarna weinig contact alleen bestelling van filters wat zonder problemen verloopt

Nadat het systeem was aangelegd werd mij gevraagd of er een klant van jullie mocht informeren bij ons, dit is nooit gebeurd. Ook beoordelnig zoals deze zou ik al veel eerder, zeker al een jaar geleden ontvangen moeten hebben maar deze heb ik nooit ontvangen. Vorige week werd mij gebeld of ik" weer" hiermee wilde doen, dat had ik goed gevonden. Nu krijg ik deze eerste email van Murprotec en daar staat herrinnering voor, terwijl dit voor mij de eerste is.! Dus administratief toch secuurder werken is mijn mening.

Pluspunten

Goede kijk op het probleem wat wij hadden. En zoals beloofd zijn we nu af van ons probleem met vocht, condensatie en schimmel door middel van een CTA.

Ga zo door!

Vijzelweg 18