3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed werk geleverd

afweking kan beter

Pluspunten

* Duidelijke uitleg over beoogde werkzaamheden * Uitvoering werk met precisie en conform afspraken * Uitreiking certificaat met verbeterpunten

Pluspunten

Komt afspraken na. Levert goed werk af. Ben zeer tevreden over het bedrijf.

Ga zo door.

Pluspunten

Prettige samenwerking vanaf het contact met de telefoniste tot en met de uitvoering door Theo.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wij hebben een CTA-systeem. Goede service gehad, er wordt meegedacht met de klant.

Betere bekendheid

Pluspunten

Werk wordt professioneel en netjes uitgevoerd. Afspraak is afspraak.

Planning zou beter kunnen

Pluspunten

Netjes behandeld proper gewerkt. Hoop op geen vervolgschade omdan te weten hou de garantie verloopt hopen daar geen gebruik van te hoeven maken

Pluspunten

Na vochtproblemen , geconstateerd in 2004, goed advies en de juiste maatregelen genomen. Resultaat: geen problemen meer. Ook de kelder is nog steeds vochtvrij.. Vanaf 2016, nieuw CTA-systeem. Tot op heden geen problemen. Kortom, ik ben tevreden.

Gaarne even kontakt over onderhoud. Verder geen commentaar.

Pluspunten

Stipt en correct. Prima opvolging en correcte uitvoering.

Pluspunten

Goed werk afgeleverd om afdichten van grondwaterlekken tegen te gaan.

Planning

Pluspunten

eerlijk goede uitleg alles bespreekbaar afspraak nakomen geen onzin verhaal gewoon perfect

zou het niet weten

Pluspunten

Er werd de tijd genomen om alles door te nemen en te bekijken wat de mogelijkheden waren. En vooral ook vriendelijkheid en deskundigheid. Ook een tijd erna werd ik gebeld hoe het ervoor stond en of ik nog last had van optrekkend vocht.

Ik heb eigenlijk niet echt verbeterpunten het verliep allemaal goed.

Pluspunten

Wij hadden dit bedrijf ingeschakeld omdat we vocht in de muren hebben. We kregen deskundig advies waarbij ons werd verteld dat de oorzaak een lekkage is die moet worden verholpen; Murprotec heeft ons de weg gewezen naar de juiste deskundigen. Alles zonder voorrijkosten of wat dan ook in rekening te brengen. En dat terwijl er geen opdracht voor Murprotec uit zou komen. Murprotec heeft mijn volste vertrouwen.

Pluspunten

Geven duidelijk en helder verhaal en tonen dit ook aan met gegevens. Muurvochtighrid werd opgemeten en vergeleken met andere plaatsen.

Kan ik zo niet bedenken, werd goed geholpen en ben blij met resultaat. Geen last meer gehad van schimmels.

Pluspunten

professioneel servicegericht

Vijzelweg 18

5145NK Waalwijk