Zeer snel ontvangen

Mooi en werkzaam product voor mooie prijs

Zeer snelle en correcte levering! Bedankt!

Zeer snelle en correcte levering! Bedankt!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Werkplaats inrichting besteld en ook mooi snel geleverd, goede duidelijke handleiding en ook nog eens een mooie eye catcher in de schuur. Zeer tevreden.

Ik kon het zelf niet beter gedaan hebben!

Het product was snel afgeleverd en goed verpakt. Goede service. Gemakkelijke om in elkaar te steken en direct gebruikt. Ik heb ongeveer25 vierkante meter vloeren erdoor doorstoken en het werkt prima! Ik ben zeer tevreden en zal zeker nog wel iets anders bestellen.

Falsche Lieferung - keine Antwort auf Reklamation

Nachdem der falsche Drucklufttacker geliefert wurde, hatte ich das per Mail beanstandet. Der gelieferte Tacker konnte keine Krampen, sondern nur Nägel verarbeiten. Zum Zeitpunkt der Bestellung stand in der Beschreibung des bestellten Tackers, dass dieser Krampen und Nägel verarbeiten kann. Nachdem über Monate keine Antwort kam, habe ich angerufen. Mit wurde mitgeteilt, dass versucht wurde Kontakt per Mail aufzunehmen. Die Mails sollen wohl im Spam Ordner gelandet sein. Seltsam ist, dass ich die Bestellbestätigung an die gleiche Mailadresse erhalten hatte. Spannend ist nun noch, dass in der aktuellen Beschreibung des Tackers auf der Webseite nichts mehr von Krampen steht. So geht's natürlich auch.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Beste koop

Jongstleden een garagstoelhoes gekocht, perfecte pasvorm, mooie uitstraling en van de juiste kwaliteit…. Vervolg bestelling is onderweg… Meerdere besteld… Goede prijs/kwaliteit .

Snelle levering maar wel defect in product.

HBM 1826 HOUT Zaaglint had een defect bij de lasnaad. Er zat een zaagtand teveel en die was afgebogen. Voor gebruik was een reparatie eetst nodig.

gewoon prima product!

snelle levering, prima product en uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding

Goede kwaliteit

Top producten van kwaliteit. Heel erg blij mee. En de bestelling werd de volgende ochtend al thuis afgeleverd.

Spullen zijn snel geleverd

prima verzorgd

Bestelling geweldig op tijd en keurig bezorgd

Zeer snelle levering, scherpe prijzen

Zeer snelle levering, scherpe prijzen En perfecte kwaliteit!

Uitstekend materiaal

HBM heeft mijn garage eindelijk structuur gegeven. HEt ziet er mooi en opgeruimd uit. KAsten van hoge kwaliteit en eenvoudig te assembleren.

geweldige ervaring!

Het is erg makkelijk het gewenste product te vinden, eenvoudig te bestellen en een zeer snelle levertijd. Bovendien scherp geprijsd.

Even mijn opslag in de camionette uitbreiden, even kijken op HBM, bestellen en enkele dagen later al uitgerust!. Top Service!

Goede prijs kwaliteit, voor gereedschap heb ik jullie altijd in het achterhoofd.

Snelle levering en goed product.

Blij met nieuwe gereedschapoen

Mooi gereedschap voor goede prijs. Snel en correct geleverd.

Snelle levering en een goede prijs voor de kwaliteit

Geleverd zoals beloofd, item werkt zoals verwacht

Uitstekende Werkbank voor Elke Klusser!

Ik heb onlangs de HBM werkbank met lade aangeschaft en ik ben buitengewoon tevreden met mijn aankoop. Deze werkbank is een absolute aanwinst voor mijn werkplaats en heeft mijn verwachtingen op alle fronten overtroffen. Kwaliteit en Duurzaamheid: De werkbank is gemaakt van hoogwaardige materialen die robuust en duurzaam aanvoelen. Het stevige frame en het dikke werkblad zorgen ervoor dat de werkbank stabiel blijft, zelfs bij zware klussen. De afwerking is van topkwaliteit en straalt professionaliteit uit. Functionaliteit: De lade onder het werkblad is een fantastische toevoeging. Het biedt voldoende opbergruimte voor al mijn gereedschappen en accessoires, waardoor mijn werkplek netjes en georganiseerd blijft. De lade glijdt soepel en voelt stevig aan, wat bijdraagt aan het gebruiksgemak. Gebruiksgemak: De werkbank is eenvoudig te monteren en de instructies waren duidelijk en gemakkelijk te volgen. Eenmaal in elkaar gezet, biedt de werkbank een ruime en comfortabele werkruimte. Het werkblad is groot genoeg om verschillende projecten tegelijkertijd aan te pakken, wat mijn efficiëntie aanzienlijk heeft verhoogd. Prijs-kwaliteitverhouding: Gezien de kwaliteit en functionaliteit van deze werkbank, vind ik de prijs zeer redelijk. Het is een investering die zichzelf snel terugverdient door de verbeterde werkervaring en de georganiseerde werkplek die het biedt. Conclusie: Ik kan de HBM werkbank met lade ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en functionele werkbank. Of je nu een professionele klusser bent of een hobbyist, deze werkbank zal zeker aan je behoeften voldoen en je werkplaats naar een hoger niveau tillen.

Geweldige service

Aandrijfriem kapot van een oude houtdraaibank. Gratis nieuwe ontvangen. Dat noem ik service.

Vlotte afhandeling en snelle levering

- Goede prijs/kwaliteit - Vlotte afhandeling - Snelle levering Betrouwbare online shop

Prima kwaliteit voor een goede prijs

Snel geleverd, gereedschap prima kwaliteit voor een goede prijs.

Een heel mooi product en correct en snel geleverd!

Ik bestelde de verstelbare hoofdband met vijf verschillende vergrootglazen, verlichting en een extra loopje. Hij is echt heel handig!

Een bestelling gedaan 12/01

Hierbij mijn gevraagde review . Op 12/01 bestel ik een verfspuitmachine . Op 16/01 zou deze geleverd worden . NIETS ontvangen . 18/01 vraag ik via het contactformulier waar mijn bestelling is . 20/01 krijg ik het antwoord “je hebt u pakket niet ontvangen ? Volgens DHL geleverd “ Afgetekend door een TOM , die niet bij mij in de straat woont 24/01 vraag ik voor een stand van zaken Ik krijg antwoord diezelfde dag dat ze een onderzoek bij DHL moeten doen . 28/01 krijg ik een (vermoed ik automatische mail voor een review ) Ik mail hierop terug voor een stand van zaken . Sindsdien radiostilte . Ondertussen zijn we met de hand aan het schilderen ….

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht