Sérieux

Livraison rapide

Uitgebreid assortiment, allerhande producten, goede kwaliteit.

Degelijke producten, goede service

Ik heb een aantal keer producten van hbm gekocht, en tot nu ben ik er nog altijd erg tevreden over, de producten zijn van meer dan voldoende kwaliteit voor mijn doelen, en de prijzen zijn slechts een fractie van andere merken. Bestellen is makkelijk, levering snel, en je kan je producten bijna altijd met korting kopen. Zeker een aanrader

Schnelle Lieferung und top Qualität

Ich habe die HBM 680 Kg Aluminium Rampe Modell 3 bestellt und die war noch nur wenigen Tagen bei mir angekommen. Die Verarbeitung, insbesondere die Schweißnähte sind ausgezeichnet. Kann ich nur weiter empfehlen.

verplaatsen hefbrug

zoals afgesproken werd mijn 2 koloms hefbrug met een hef vermogen van 5.000 kg op de afgesproken datum verplaatst. Eindelijk ook eens een monteur die wist wat hij deed, hij heeft zeer vakkundig en met een precisie van een vakman deze verplaatst. Een dikke 10 voor deze monteur.

Grundsätzlich zufrieden

Beide Pakete (Verpackung) leicht beschädigt, liegt bei Transport Unternehmen glaube ich, alle Produkte da und in Ordnung.

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit een aanrader voor iedereen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Slechte klantenservice

Werkbank kost € 479 de dag erna wil ik bestellen is de werkbank ineens € 599. Na contact met de klantenservice konden ze niets voor mij betekenen. Een slechte zaak

Top Ware mit dem besten Service

Das Paket ist trotz sorgfältiger Verpackung beschädigt/aufgerissen angekommen (eindeutig schuld vom Paket Dienst) . Ware wurde anstandslos und unproblematisch ersetzt. Das ist Service der GROß geschrieben wird. Weiter so

Super goede klantenservice

De lucht haspel werd beschadigd geleverd. Door de goede klantenservice werd er binnen 24 uur een nieuwe verzonden!

Super Verkäufer mit super Produkten

Ich habe über HBM Machines einen Extenterscheifer bestellt. Die Bestellung lief einfach ab und binnen weniger Tage habe ich mein Paket erhalten. Da ich beruflich tagtäglich mit dem Mirka Deros zutun habe und ich eine günstigere Option für den privaten Bereich gesucht habe, bin ich bei HBM fündig geworden. Für 130€ wurde ich von meinen Erwartungen übertroffen. Lediglich das Gewicht ist etwas höher als die hochpreisige Option von Mirka. Ansonsten bin ich von dem Produkt vollständig überzeugt und würde es jedem weiterempfehlen. In Kombination mit einem Staubsauger mit Autostart Funkion, macht das Arbeiten mit dem Gerät einfach nur Spaß und macht genau das was es soll! Ich bin 100% zufrieden und würde den Exzenter jederzeit wieder kaufen!

Snelle levering van kwaliteitsproducten

Binnen dag geleverd

Met HBM Machines werken verheug je al op de volgende klusdag.

De machines die wij al hebben gekocht is zo fijn dat je met veel plezier kunt klussen aan je auto's en dat je al uit kijkt naar de volgende dag. Want doordat je met het gebruik van HBM materialen al de doelen kunt bereiken is dat natuurlijk precies wat je wilt. Dus ik zou zeggen...wil je fijn je klusdag beginnen start dan met je gereedschap,machines en volledige werkplaats van HBM.

Entreprise sérieuse.

Grand sérieux dans l'envoie des produits, (même si pour la France Je trouve le coût du port un peu cher). De larges gammes d'articles professionnels et innovants qui couvrent tous les besoins, avec un excellent rapport qualité prix. Un programme de promotions permanent et intéressant. Je recommande vivement cette "boite".

Probleem? Supersnel opgelost!

Accu snellader besteld bij HBM, was snel binnen, maar met transport schade. Apparaat getest, en werkte perfect, terugsturen was niet nodig en vanwege het gewicht nogal omslachtig. HBM klantenservice kwam met net voorstel om tegemoet te komen in de vorm van een kortingsbon voor mijn volgende bestelling, dus prima opgelost.

Très satisfaite

Article de très bonne qualité. Prix imbattable. livraison parfaitement emballée et rapide. Je recommande

Altijd zeer goede kwaliteit en service als er iets is altijd een luisterend oor en kijken voor een goede oplossing

Tut das was er soll und mehr

Schnelle Lieferung (obwohl aus dem Niederlanden) umd gutes Produkt. Der Schweißerhelm ist einfach so viel besser, als ein Schweißerschild da man zwei Hände zum Arbeiten hat.

Bons produits

Des produits de bonne qualité pour la plupart. Rapport qualité-prix imbattable, servantes et mobiliers d'atelier top. Livraison soignée et rapide. Pas de mauvaises surprises et jamais été déçu à ce jour après une petite dizaine de commandes.

Rolt niet goed op

Deze tuinslang rolt het laatste stukje niet goed terug op. Geen aanrader.

Pour instant très mauvais

Pour l’instant très mauvais, car j’ai acheté une règle numérique qui ne fonctionne pas, et toujours pas de réponse du service après-vente trois jours que j’ai envoyé un mail aucune réponse est j attend pour travailler avec

• Nous recommanderiez-vous? Non

matériel cassé

suite à l'achat d'une desserte roulante, la serrure ne fonctionne pas après recherche des pièces étaient au fond de la desserte Message laissé au service après vente mais pas de réponse depuis 10 jours A fuir, vu le prix du matériel

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goed gereedschap

goed gereedschap met waarde voor je geld.

Tevreden

Goede prijs/kwaliteit-verhouding ruime keuze. Ik vind hier gereedschap dat elders niet of alleen tegen veel hogere prijzen te krijgen is. Netjes geleverd.

Geweldig goed!

Mijn bestelling werd ook deze keer weer spoedig geleverd. Helaas bleek een lagertrekkerset niet compleet te zijn: twee onderdelen ontbraken. Na contact met HBM werd dit zeer snel opgelost en nog geen vier dagen later heb ik de set compleet. Super!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht