geweldig goede service na verkoop

Mijn zus heeft als nieuwe klant voor de eerste maal een bestelling geplaats bij HBM. Mijn zoon ontving van haar voor zijn kerst een autokruiper, die helaas een mankement vertoonde en daardoor niet gemonteerd kon worden. Dit probleem gemeld en meteen super correct en super snel opgelost door HBM. Geen gedoe en geen onprettige discussies bij HBM. Mijn zoon mocht al 2 dagen na de melding een splinternieuw exemplaar ontvangen en hoefde het exemplaar met het gebrek zelfs niet terug te sturen. Een service die men tegenwoordig nog zelden tegen komt, en zeker niet bij online aankopen. Bij HBM is klant dus echt nog koning, en geniet je van een uiterst prettige winkelervaring waarbij problemen op een correcte en snelle manier opgelost worden. Onze toekomstige aankopen zullen we daarom beslist ook weer bij HMB doen.

Supersnel geleverde supergoedkope superkoop

Bestelling was er razendsnel, apparaat was heel goedkoop maar ook een goede deugdelijke koop. Ik wilde al heel lang ern Tig kopen, nu was het ook echt een buitenkans. Mooi ding, precies wat ik zocht !

Bestel meermaals voor mijn bedrijf gereedschap bij hbm. Onlangs een nieuwe werkbank besteld. Zeer tevreden mee. Degelijk spul

Snelle levering, prima materiaal

Snelle levering, prima materiaal

Met het afleveren is de boor/freesmachine omgevallen op de laadklep. Machine beschadigd na een kort mail contact is er een nieuwe gestuurd en de beschadigde weer opgehaald. Helemaal top.

Mooie winkel waar je zeker een keer geweest moet zijn!

Vond het heerlijk om zo eens lekker rond te kijken in de winkel. Lekker de tijd voor genomen. Erg aardig personeel ook bij het magazijn en ze denken met je mee.

Product voldoet aan de verwachting

Een low noise compressor van HBM besteld en deze is werkelijk stil. Ook een plasma snijder besteld en deze moet ik nog gaan gebruiken. Levering was supersnel ondanks de feestdagen.

Goed spul!

Goed materiaal. Waar voor je geld. Bestellen en leveren ging ondanks de drukke feestdagen heel makkelijk en snel. Heb nog een verlanglijstje liggen en zal dus weer snel op de lijn komen.

Goede ondersteuning vanuit de serviceafdeling

Ik kon niet de juiste versie vinden, maar werd keurig begeleid door de serviceafdeling. Goed en kwalitatief product met een snelle levering.

Prima service en levering van goed produkt!!

Eenvoudig, snel en goed spul. Bestelde motor lift werkt prima en is een degelijk ding. Blij mee.

Service staat bovenaan

Stroomgenerator gekocht voor noodgeval( bij stroomuitval) Moet enkel dienen voor diepvriezer en verwarmingsinstallatie te laten draaien. Dus goedkoop 2-takt model was voldoende. Na starten bleek de trekstarter een gebrek te hebben zodat de motor er tegen sloeg en de spil stuk ging. Na contact klantendienst met bijvoeging foto's van het euvel heeft de firma HBM mij een volledig nieuw toestel opgestuurd. ECHTE TOPSERVICE

Prima producten tegen scherpe prijs en snelle levering.

Bij HBM al vaak gereedschap etc besteld. HBM heeft duidelijke een website met een breed assortiment. De producten zijn kwalitatief goed en scherp geprijsd. De communicatie is prima en de levering gaat heel vlot. Kortom prima adres voor gereedschap en/of toebehoren.

Aanrader: Hele goede kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs.

Ik sleutel regelmatig als doe-het-zelver. Van IKEA kast, cv, boilers, leidingwerk, zonnepanelen, fietsen en aan de auto. Om een klus aan onze auto te kunnen uitvoeren heb ik meerdere gereedschappen bij HBM gekocht. Ik had een klein budget. Eerst iets wat sceptisch tegenover een dergelijke site als HBM. ( als het gezien de prijs maar geen bouwmarkt kwaliteit is) Ik heb een achtergrond in de vliegtuigwereld waar op gereedschap niet werd bezuinigd. Dus de lat lag hoog, maar gezien mijn budget ook wel realistisch. Nou HBM heeft het waar gemaakt. Gisteren een grote klus aan de auto uitgevoerd en het gereedschap liet mij niet in de steek. Sterker nog echt uitstekend gereedschap!

Maatwerk in zin van gereedschap en service

Overzichtelijke website, snelle levering en prettige service

goeie producten

de producten waren de volgende dag al geleverd, hele fijne producten. werken goed. zou vaker bestellen en het aanraden.

Uitstekende levering

Zeer korrekt en netjes geleverd

Leveringen zijn steeds correct en snel. Als je een vraag hebt staan ze je heel vriendelijk te woord. Alles wat ik tot hiertoe besteld heb, van klein tot groot, het is allemaal van goede kwaliteit. Als ik iets nodig heb kijk ik eerst of HBM het heeft en dan is mijn keuze snel gemaakt!

perfecte levering

zeer tevreden, alles netjes verpakt, in één woord :Toppie

Leuk bedrijf goede producten

Geen enkel probleem. 'Ouderwets goed'

Correct en snel

In de drukke decembermaand zullen er extra veel bestellingen zijn maar ook nu correct en snel geleverd en per mail op de hoogte gehouden van de status

Goede webshop

Momentsleutel gekocht van eigen merk HBM en kraaienpotenset. Goede kwaliteit. Snel geleverd.

snel en correct

vlotte bestelling, snelle levering en een heldere communicatie, zelfs tijdens de drukke eindejaarsperiode.

Goede kwaliteit, snel geleverd

Fijne combi boorhamer aangeschaft, snel geleverd, werkt uitstekend.

Correcte afhandeling en stipte levering van de bestelling

Zeer tevreden over hoe de bestelling werd verwerkt tot aan de levering toe. Geen negatieve zaken te vermelden.

Supergoed!

De bouwdroger van HBM is makkelijk in elkaar te zetten, instructies van gebruik zijn duidelijk en hij werkt fantastisch! Nog beter dan de huur bouwdroger!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht