Mooi en degelijk toestel.

Mooi en tijdig geleverd . De lier werkt zeer goed. ben dus zeer tevreden .

Goede kwaliteit

Heel goede ervaring, product is zoals je ziet op de afbeelding, goede prijs kwaliteit verhouding en super snelle verzending.

Goed produkt en snel ontvangen

Het was een gunstige aanbieding en ook een goed product. Zelfs vollediger dan verwacht.

sehr zufrieden

Schnelle Lieferung und gute Qualitätsprodukte.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik kijk graag naar master Milo, en zo doende ben ik bij Hbm terechtgekomen, en mijn keuze was juist!had een probleem met mijn vorige aankoop en dat werd zeer netjes opgelost, waarvoor dank en tot de volgende HBM!

snelle levering, goede klachten afhandeling

mijn bestelling was bij de eerste levering niet volledig, er ontbrak een onderdeel. Na zenden van de foto werd er direct een nieuw pakket geleverd zonder kosten of zendingskosten. Ik ben tevreden met de afhandeling van de klacht, de levering en de vriendelijke snelle service. Prima

Snel besteld, Snel verzonden, snel klussen

Heb de HBM bladblazer besteld. Binnen een werkdag heb ik de hele achteruin bij elkaar kunnen blazen en kunnen opzuigen. Ik blij, vrouw blij.

Ausgezeichnet

Ware Top Lieferung nach Deutschland top leichte Montage top top top

Topproduct en snelle levering!

Heel goed product, prijs zeker OK en snelle levering. Duidelijke bestelprocedure.

Snelle levering van een topproduct.

Mijn bestelde machine werd zeer snel geleverd en werkt nog veel beter dan verwacht.

Sehr gute Performance.

Alle beschriebene Artikel sind wie im Shop beschrieben, gute Qualität zum guten Preis. Versand im meinem Falle eine Spedition , reibungslos verlaufen. HBM ist weiter zu empfehlen.

Alles Bestens

Ordentlich verpackt, schnell auf Palette geliefert! Die Ware hat eine gute Qualität und obendrein dem Wettbewerb gegenüber wirklich günstig!

Livraison rapide

Livraison rapide matériel conformes aux attentes

juiste levering van goed kwaliteit

Vele vertellen het, maar HBM komt zijn afspraken gewoon na. Snelle levering van de kwalitatieve goed spullen. Echt een aanrader voor elke vakman.

De bestelling en levering is vlot verlopen en volgens de gemaakte afspraak

De bestelling en levering is vlot verlopen en volgens de gemaakte afspraak

De bestelde artikelen zijn geleverd volgens afspraak

Prima materiaal en geleverd volgens afspraak

Prijs kwaliteit zeer goed

Goede producten voor een prettige prijs

De gehele bestelling werd op twee dagen in drie aparte dozen geleverd. De dozen waren veel te groot voor de inhoud. Daar ligt verbeteringspotentiaal. De klantendienst is voortreffelijk en snel in de verwerking. De ontvangen producten voldoen helemaal aan de beschrijving.

eersteklas spullen

Voor echt goede spullen moet je hier zijn. Als bedrijf bovendien zeer betrouwbaar, en snelle levering.

Helemaal super!

Producten zien er goed uit en van goede kwaliteit. Top! Klantenservice is uitmuntend! Als ik weer wat nodig heb, bestel ik zeker weer hier! Bedankt

Mijn gereedschap was bij het eerste gebruik stuk en kreeg onmiddellijk een nieuwe toegestuurd

De hydraulische pomp lekte onmiddellijk olie. Daarop heb ik een telefoontje geplaatst en kreeg onmiddellijk een nieuwe toegestuurd. Fantastisch

artikel niet geleverd, geen reactie van de winkel, geld gestolen

artikel niet geleverd, geen reactie van de winkel, geld gestolen

Producten na 6 weken nog steeds niet ontvangen

6 weken geleden producten besteld via de website, de bestelde producten werden echter niet geleverd door post nl. Na de ingevulde formulieren te hebben gestuurd is HBM een onderzoek gestart bij Postnl, Uit het onderzoek kwam naar voren dat het pakket werd vermist en HBM heeft wederom de bestelde producten verzonden. Helaas werden de producten weer niet geleverd en er is wederom een procedure gestart bij postnl. We zijn nu 6 weken verder en ik heb nog steeds mijn bestelde en betaalde producten niet, ik wil ze graag ergens anders bestellen.

duidelijke site met goede productfoto's

Bij de aanschaf van een gereedschapskoffer (gevuld), kon ik direct doorklikken naar de Black Friday aanbiedingen op de hoofdpagina. Daarna de juiste koffer geselecteerd en besteld. Eenvoudig en duidelijk. Top!

Perfect artikel!

Snelle levering, goed gereedschap, zoon heel blij mee! Zullen zeker vaker bestellen!!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht