Prima krik voor de periodieke bandenwissel

Ik wil mijn zomer- en winterbanden zelf wisselen. Daaarvoor een krik en momentsleutel aangeschaft. Nu 1x gedaan Deze krik van HBM met de snelle verstelling werkt perfect. Een professioneel en degelijk. Duidelijke instructies; een kind kan de was doen. Super tevreden!

Goed spul voor relatief weinig geld

Heb een 30 delig setje aan tap en draad snij blokken gekocht. Echt top gewoon. Ik Aliexpress prijzen maar wel NL leverancier en goede kwaliteit. Thanks voor de service

Heb een kunstof opberg systeem met lades gekocht. Ziet er goed uit en is ook stevig. Ben er blij mee.

Fantastische aankoop!

Door omstandigheden kon ik pas vandaag de bestelde gereedschapswagen uitpakken en monteren. Het blijkt een zeer degelijke wagen te zijn! De schuiflade is fantastisch en het gereedschapsrekje voldoet uitstekend. De grote wielen waarvan 2x zwenk, zorgen voor een licht vervoer en ik kan veel gereedschappen goed er in opbergen. Kortom: een geweldige aankoop en degelijk verpakt! Een aanrader! Ben.

Super blij met de hbm luchthaspel

Hbm luchthaspel werkt perfect. En goed snelle levering

goed geregeld

makkelijk bestellen, snelle service, makkelijke verpakking, mooie prijs

Zeer stevige en praktische gereedschapswagen die mijn werkplek echt naar een hoger niveau tilt.

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop bij HBM. De gereedschapswagen werd snel en netjes geleverd, en de kwaliteit is boven verwachting. Hij is zwaar, stabiel en rijdt soepel, zelfs als alle laden vol zitten. De 8 laden zijn ruim en schuiven volledig open, wat het overzicht en de organisatie enorm verbetert. Ook het bovenblad is een fijne extra werkplek. Alles voelt solide aan en je merkt dat er over de details is nagedacht. Voor deze prijs een absolute aanrader.

Stevig, stabiel en degelijk

Dit was de goedkoopste montagestandaard die ik kon vinden. Maar het is van absoluut geweldige kwaliteit. Het is erg stabiel en stevig. Dat zijn belangrijke eigenschappen voor een standaard. Het ‘stuurslot’ is wel meer fragiel en stug. Daar had ik liever iets anders voor gehad, bijvoorbeeld een ‘veer’ of iets elastisch. Ik combinatie met de snelle levering zal ik deze standaard zeker aanraden.

Prima snelle levering.

Prima snelle levering,prijs product verhouding is ook goed. Een heel heel klein puntje van aandacht is de doos, die was wal erg groot.

Top lazer en goede levertijd

Fijn dat het snel afgeleverd werd lazer is echt een top ding werkt ook top en een top prijs

Fijne webshop, klik, betaal en netjes thuisbezorgd.

Nu een aantal keren wat besteld bij HBM machines en dit gaat altijd goed. Ook de kwaliteit van de HBM producten is goed. Voor mij (privé) niet altijd de zwaarste en beste kwaliteit nodig en dan is zijn dit echt goede producten voor deze prijzen. Erg tevreden!

Sterk degelijk

Heb 2 Schagen/werkboeken gekocht. Zijn stevig en solide. Makkelijk in elkaar te zetten. Snelle levering en goed ingepakt. Nu 2x gebruikt en tevreden.

Goede service en prijs kwalitijd.

Altijd tevreden over de leveringen en ondersteuning

Super bedrijf

Ok heb hier al veel besteld en altijd tevreden geweest, gewoon hartstikke goed gereedschap voor een betaalbare prijs! Ook onlangs super goed geholpen door de klantenservice ondanks drukte tot een goede uitkomst gekomen.

Heel Blij Mee

Snelle goede levering

Snel geleverd stofzuiger doet het goed ideaal automatische machine start.

Tormek T8 per direct verkocht op marktplaats

met de tormek t10 duurde uren voordat onze 10 messen klaar waren. HBM 200 Professionele Band en Schijfschuurmachine klaarde de klus binnen 10 minuten super snel en goed om je oude messen nieuwe edge te geven.

Goede kwaliteit voor scherpe prijs.

Goede kwaliteit met een scherpe prijs. Ook de klantvriendelijkheid is goed

Top product en snel geleverd.

Ik had besteld op woensdag avond en vrijdag middag al geleverd. Product werkt goed. Precies als verwacht. Een aanrader

Prijs kwaliteit uitstekend

Goede stevige spade voor leidingwerken. Het blad is wel wat bot dus ik heb dat meteen geslepen. Dat is wel nodig bij wortels e.d. Qua prijs kwaliteit verhouding onovertroffen.

Goede kwaliteit voor lage prijzen

Al veel gekocht bij HBM waaronder een houtdraaibankje en veel gereedschap. Het komt meestal uit China maar de kwaliteit is gewoon goed. Vaak kom je hetzelfde spul tegen bij andere webwinkels met een ander kleurtje of zo. Verzenden duurt vaak wat langer en komt soms in twee pakketten, voor mij geen enkel probleem.

Gewoon top

Echt een prima schuurmachine prijs kwaliteit is zeer goed

Super bedrijf snelle levering

Hbm - Geweldige service en kwaliteitsproducten! Ik heb recent een aantal gereedschappen gekocht bij hbm, en ik ben enorm onder de indruk van zowel de producten als de service. De winkel heeft een uitgebreide selectie van gereedschap voor zowel hobbyisten als professionals. Van handgereedschap tot elektrisch gereedschap, ze hebben het allemaal. Wat ik vooral waardeer is de klantgerichte benadering. Het personeel is vriendelijk, deskundig en neemt de tijd om je te adviseren, zelfs als je niet precies weet wat je nodig hebt. Ze geven je eerlijk advies, in plaats van je simpelweg te proberen iets te verkopen. De kwaliteit van de producten is top en de prijzen zijn redelijk voor het soort gereedschap dat ze aanbieden. De online winkel is ook handig, met snelle levering en goede klantenservice. Al met al een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwalitatief goed gereedschap met uitstekende service!

Prima zaag en levering

De website werkt handig en de kwaliteit is prima. De comminucatie was ook uitstekend.

Degelijk materiaal voor een leuke prijs

Ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij hbm en ben steeds tevreden geweest over de kwaliteit ,en de snelle leveringen

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht