Angenehm Überrascht von diesem Shop.

Ich habe mir bei HBM einen Akku-Nagler bestellt und war sehr angenehm überrascht. Der Nagler ist von guter Qualität und tut was er soll. Die Bestellung lief reibungslos ab und die Lieferung erfolgte schnell. Ich kann diesen Shop nur weiter empfehlen (was ich auch schon gemacht habe) und werde bestimmt wieder dort bestellen. Das Preis- und Leistungsverhältnis stimmt hier noch.

Top bedrijf top service en top prijzen

Koop al jaren gereedschap bij HBM en zeer te vreden met hun service en zelfs als de garantie is verlopen helpen ze je met de nodige snelle service.

zeer goed erg tevreden

op zaterdag besteld en maandag al in huis keurig netjes alles verpakt super snel dus en de order was ook online goed te volgen de bestellingen voeldoel aan de omschrijving ik ben zeer tevreden over hbm een echte aanraden zeker gezien de prijs en kwaliteit van de producten.

Via HBM kon ik mijn vader de onderdelen en machines geven waar ik hem stiekem op had zien googlen. De prijzen zijn redelijk en ze werden snel en vlot bezorgd. Het pakket was daarnaast best anoniem verpakt, dus mijn vader kon niet zien waar het pakket van was. Ik kan niet wachten totdat hij het uitpakt met Kerst! :)

prijs kwaliteit zeer goed

prijs kwaliteit zeer goed, snelle levering en makkelijk in gebruik.

Prima toestel en zeer goed hanteerbaar

Heel goede machine!

Prima materiaal

Prima materiaal voor een gunstige prijs.

Op en top geweldig!

Al meermaals een bestelling geplaatst bij HBM Machines, en elke keer opnieuw wisten ze mij ook vrij vlug te antwoorden als ik een vraag had omtrent afmetingen en compabiliteit van artikelen onderling, bijvoorbeeld of de stofafvoer compatibel is met een bepaalde stofzuiger. De artikelen waren ook netjes geleverd, zelfs vlugger dan verwacht! Het wordt ook op tijd gecommuniceerd dat iets onderweg is of wanneer de levering verwacht wordt. Ik zal hier in de toekomst zeker nog bestellingen plaatsen, dus zeker een aanbeveling!

Competitief en snel

Prijzen zijn zeer competitief tegenover andere webshops en producten worden binnen de twee dagen geleverd.

Producten worden vlug bezorgd.

Een mooie sterke polijstmachine gekocht en deze doet het super goed.

Kwaliteit en betaalbaarheid in één!

Meerdere malen iets aangeschaft bij HBMachines en telkens tevreden met de aankoop. Zowel de kwaliteit, service, prijs en levertijd heb ik nergens anders gevonden. Een echte aanrader en zeer behulpzaam bij het maken van de juiste keuze!

Goed geregeld

Breed assortiment met veel variatie in prijs en kwaliteit

super

mooie site, snel geleverd en product voldoet 100% aan de verwachting

Super snel en een goede prijs

Snelle levering en de producten zoals omschreven tegen een goede prijs!

Snelle en keurige levering. Producten van goede kwaliteit met een scherpe prijs.

Très satisfait de mes commandes

Cela fait plusieurs fois que je commande, très bon service de livraison, bonne qualité d’outillage et très bonne promotion

goede kwaliteit

Snel geleverd en producten waren zoals beschreven.

Goede communicatie via mail en track and tracé

Correct en snel geleverd

Zeer tevreden van de bestelling en snel geleverd

Alles perfekt.

Die Bestellung war problemlos und die Lieferung kam wie versprochen, pünktlich bei uns an. Ich kann HBM nur empfehlen.

Mooi en degelijk toestel.

Mooi en tijdig geleverd . De lier werkt zeer goed. ben dus zeer tevreden .

Goede kwaliteit

Heel goede ervaring, product is zoals je ziet op de afbeelding, goede prijs kwaliteit verhouding en super snelle verzending.

Goed produkt en snel ontvangen

Het was een gunstige aanbieding en ook een goed product. Zelfs vollediger dan verwacht.

sehr zufrieden

Schnelle Lieferung und gute Qualitätsprodukte.

Ik kijk graag naar master Milo, en zo doende ben ik bij Hbm terechtgekomen, en mijn keuze was juist!had een probleem met mijn vorige aankoop en dat werd zeer netjes opgelost, waarvoor dank en tot de volgende HBM!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ