Uitstekende snelle service
Ik heb een HBM Profi Lamellen Deuvelfrees 900 Watt in Koffer gekocht en bij ingebruikname bleek het hoogte verstel mechanisme niet juist te functioneren en de gleuf scheef in het materiaal te frezen. Je snapt dat je dan nooit iets tegen elkaar kan krijgen
Ik contact met ze opgenomen, het hele verhaal uitgelegd, en ik werd verzocht foto's te maken en met een beschrijving van het probleem te e-mailen.
Ik dat gedaan en binnen 15 minuten een mailtje terug:
"Goedemiddag,
Vervelend om te vernemen dat je het artikel defect hebt ontvangen.
Wij zullen een nieuw exemplaar van het artikel met verhoogde prioriteit verzenden. Het defecte artikel hoeft niet geretourneerd te worden.
Op het moment dat wij de nalevering hebben verstuurd ontvang je een track & trace zodat je de levering kan volgen. Onze welgemeende excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet / With kind regards / Mit freundlichen Grüßen / Meilleures salutations,
Danielle "
Dit was op een vrijdag middag. De dinsdag daar opvolgend had ik een vervangende spik splinter nieuwe goed werkende machine.
Ik snap dat het garantie is en ik een goedwerkende machine mag verwachten, maar toch hoe snel en de waarop, Petje af.
Bedankt !!