Goed product,en prijs

Waar voor je geld

Snelle en goede levering

Goede en snelle levering.

Mega

Habe jetzt schon ein paar dinge von HBM bestellt und bin überrascht wie gut die qualtiät und der service sind einfach mega immer gerne wieder

Prima spullen, waar voor je geld

Gereedschapskoffer gekocht. Alle gereedschappen zijn zware kwaliteit, prima voor klissen om het huis.

Snelle levering en spullen zoals verwacht

De spullen werden snel geleverd en voldeden aan mijn verwachting

Duidelijke Site, snelle levering

Duidelijke Site, snelle levering

snel en goed

snelle afhandeling, goede kwaliteit materiaal.

Goede kwaliteit lage prijzen en uitstekende bediening.

Ik heb al gekocht in de toonzaal in Moordrecht, Prachtige winkel nooit eerder zo een machine en gereedschap aanbod gezien. Super. Vriendelijke bediening als je een zwaar machine koopt brengt men het tot aan je auto op de parking. Super. Bestel je iets dan is het snel geleverd dus 3 X super. Ik doe er van bij mij thuis in Belgie 400 km voor heen en terug maar het is het waart ! Wat kan ik nog meer zeggen HBM is de beste machine verkoper van de Benelux. Beter vind men niet !

Top producten

Top product, voor een mooie prijs.

Alles perfekt - 5 Sterne

Schnelle Lieferung, unkomplizierte Abwicklung, qualitativhochwertige Ware! Vielen lieben Dank!

100% service

Prima werkbank, vele instelmogelijkheden, klantenservice prima bereikbaar en nemen je vragen zeer series en geven gepaste richtlijnen

Goede service !

Super service , producten werken goed . Ik had nooit gehoord van hbm . Dat wordt vaker bestellen bij HBM.

Goede service, snelle levering!

Kwaliteit materiaal, niet te duur en snel geleverd.

zeer tevreden

Op de website is alles gemakkelijk te vinden en te bestellen. Leveringen komen goed verpakt en op tijd volgens afspraak

Snelle en goede service

Producten besteld en dag erna geleverd, alles fijn in een doos met opvulmateriaal erbij zodat het niet bekrast tijdens transport

Uitstekende service.

Snel verzonden,goed verpakt.werkt prima

Producten zijn zoals beschreven

Alle keren dat ik besteld heb zijn de producten precies wat je er van verwacht. Goed gereedschap voor een goede prijs!

Prima spul voor een leuke prijs

Prima spul voor een leuke prijs

alles prima ontvangen.

volgens afspraak geleverd.top

alles wijst zich vanzelf op de site

Mijn ervaring is dat het systeem makkelijk werkt en overzichtelijk is. hetgeen wat wij bestellen is ook vrij snel binnen.

pover toestel doch prima aankoop- en leverproces

HBM 900 Watt Professionele Reciprozaag is VERRE VAN een PROFESSIONEEL toestel. Noem het dan aub ook niet zo ! Je zet daarmee klanten op het verkeerde been. Gepoogd takken van max 12 cm door te zagen en duurt een eeuwigheid zelfs aan hoogste snelheid. En dit zowel met het meegeleverd zaagblad voor hout als met de grotere bijgekochte zaagbladen . Van zodra je de machine wat steviger vastpakt voor allerlei niet- horizontaal zaagwerk gaan je handen en onderarmen tintelen. De machine trilt nl zéér. Ermee werken een paar minuten lang aan één stuk is uitgesloten. Je handen 'slapen' van het getril. En voor alle duidelijkheid : ikzelf ben medisch 100% ok. Dit is dus een miskoop ook al heeft deze mooie machine ALLE toeters en bellen zoals beschreven op de -voortreffelijke- site. mvg

Duidelijke site en geleverd wat besteld was, toppie dus!

Mijn ervaring was positief. Kon online makkelijk vinden wat ik zocht, goeie prijs en snel geleverd. Zo moest het overal gaan!

Schnell geliefert. Alles problemlos

Schnelle Lieferung. Alles wie beschrieben!

Service is uitstekend

Bestelde spullen zijn goed verpakt en binnen een paar dagen binnen. Ik heb alleen 1 dingetje gehad en dat was zo opgelost reserve stofzuiger zakken besteld met het juiste nr en kreeg meerdere malen de onjuiste binnen tot ik wel de goede binnen kreeg. Goede service

Correcte prijs en levering, dus heel tevreden

Product is exact zoals voorgesteld. Zeer tevreden.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ