Vlotte levering

Ik heb geen opmerkingen. De levering ging vlot en ik kreeg wat ik verwachtte.

Snel en correct

Goede en eerlijke telefonische service. Snel bezorgd. Klus was zo geklaard

Goede prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit, stevige koffer

supersnelle levering en goede prijs

het enige nadeel aan HBM blijf ik het jammer vinden dat er niet op rekening bedrijfsmatig gekocht kan worden. Voor het overige prima site en prijs kwaliteit is ook goed

Al een paar producten besteld bij HBM en prijs/kwaliteit was dit tot op heden altijd dik ok. Leveringen zijn snel. Geen dagen of weken wachttijd indien het artikel op voorraad is. Tevreden klant.

Super snelle levering

Prijs kwaliteit zeer goed

Heel blij mee. Goede kwaliteit en heel snel geleverd

Schlechte Qualität aber Service OK

Leider sind die bestellten Zwingen (HBM 1500 mm Professionelle lange Leimzwinge / T-Zange, 4 stück) von sehr schlechter Qualität. Sie werden als „professionell“ angepriesen, genügen jedoch nicht den einfachen Standards. Der Kundenservice zeigt sich aber kulant und hat das Geld zurück überwiesen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Priis kwaliteit verhouding van gekochte gereedschap is 120%, supersnel.

Echt kwaliteit gereedschap voor een zeer nette prijs, zelfs bij veel vuldig gebruik blijft het zijn werk doen. Na besteld te hebben wordt het ook snel geleverd. Een top bedrijf.

Snelle service en betrouwbaar

Supersnelle service na verkoop.

Als regelmatige klant bij HBM kocht ik recent een meetinstrument dat jammer genoeg vroegtijdig onbruikbaar raakte. De melding van het euvel verliep heel vlot en makkelijk, en er kwam prompt een duidelijk en afdoend antwoord. Het Instrument werd na het invullen van het klachtenformulier onmiddellijk vervangen door een nieuw. Een pluim voor HBM voor hun correcte en to the point communicatie en uiterst snelle dienst na verkoop. Een voorbeeld voor velen. Zonder meer een aanrader.

Goede en snelle service!

Goede en snelle service!

Mooi bedrijf met een goede service

Goede ervaring en top service

zeer aangename samenwerking

HBM is mijn go to leverancier als ik een optie zoek voor materialen of machines voor gebruik in mijn atelier, als de investering niet te zwaar mag zijn, maar ik wel een goeie prijs kwaliteit verwacht. Tot nog toe geen klachten bij al mijn bestellingen, zowel bij de grote bestellingen zoals een tafelzaag tot kleinere zaken. steeds vlot en correct geleverd, binnenkort is mijn magazijn/werkplek aan verniewing toe, en hierbij zal zeker aan hbm gedacht worden

Vlotte en correcte service

Vlotte en correcte service

Adequate hulp telefonisch en prima product

Minpuntje: op de site waren plastic stofzakken behotend bij stofafzuiging niet makkelijk te vinden. Helpdesk is bereikbaar en had meteen juist art.nr. Bestelling verliep perfect.

Goede producten en diensten.

Zelfs na vele jaren nog een geweldige service

De motor van mijn 7 jaar oude BF 25 begaf het helaas. Contact opgenomen met HBM en verwachtte dat ik gewoon een nieuwe motor zou moeten kopen. Sturen ze me kostenloos een nieuwe motor, zelfs mét tandwiel (zodat ik de oude niet van de andere motor hoef te peuteren)! Dát vind ik nou een goede service!

Perfect materiaal en snelle levering!

Géén opmerkingen.

Altijd goed als je wat bij hun besteld, dus een aanrader.

Super online webshop met snelle levering!

Mooie duidelijke webshop met scherpe prijzen.

Bestelling na één dag binnen!

Product voldoet volledig aan mijn verwachtingen en behoeften! Snelle en correcte levering is een bijkomende pré en ook hierover alleen maar lof!

Sneller geleverd dan verwacht!

Zeer goede service

Snelle levering, snelle reactie op je mailbericht en een zeer goede service!

Snelle levering en kwalitatief heel goed materiaal

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ