uitmuntend

accurate levering alleen jammer dat postnl er erg lang nodig had om de pakketten op een afhaal punt te krijgen de stoomreiniger doet het beter dan verwacht de 5 papagaaien kooien waren binnen een uur ontsmet

Goede prijs, kwaliteit en levering.

Exact zoals afgebeeld degelijk. Super blij mee.

Snel en compleet geleverd

Bestelling binnen een week geleverd en direct compleet Kwaliteit is wat we hadden verwacht (goed)

Professionals

Een 3tons garagekrik besteld. Deze werd snel geleverd en bij het uitpakken werd duidelijk dat het echt een professionele krik was. Zeer degelijk gereedschap!

Snelle en correcte levering

Geen problemen met bestelling, betaling en levering.

Doet wat het moet doen

Trilt goed genoeg

Snelle levering, goede kwaliteit

Na bestelling heb ik de producten snel ontvangen en ben erg tevreden over de kwaliteit

Uitstekend, snelle verzending

Goed gereedschap voor een goede prijs, heel veel soorten gereedschap en opberg mogelijkheden.

Toppie

Ze hebben alles!

Correcte vlotte levering.

Zoals altijd een goede prijs kwaliteit verhouding en een correcte snelle levering.

Fijn gereedschap tegen een mooie prijs

Best veel gereedschap besteld, op tijd bezorgd en goede kwaliteit voor een mooie prijs

Prima apparaat

De elektrische wielmoersleutel werkt uitstekend. Hij draait sterk vastzittende moeren met gemak los. Zelf zou ik graag zien, dat het vastzetten van de moeren iets steviger zou zijn. Jammer dat het een paar dagen duurt voor de bestelling verstuurd wordt, maar in dit geval was de kwaliteit het wachten waard.

TRES MAUVAIS PRODUIT

Nous avons acheté une machine HBM Professional 4 in 1 Pétrol 173CC 4-stroke leaf n°H130023 en juillet 2024 (balayeuse, aspirateur) moins d'un moins plus tard la machine tombe en panne. Bien que nous ayons demandé et préparé la machine pour le retour, rien a été fait avant septembre 2024. Après plusieurs mails de mécontentement avec pour le dernier une notification que nous allions alerter notre service juridique, la machine a été reprise enfin le 25 septembre 2024 et HBM nous a indique que la machine n'était pas réparable sans autre renseignement. Nous avons été remboursé mais bien évidemment sans les frais de transport... FUIYEZ CETTE ORGANISME !!!! Aucun sérieux dans le suivi de garanti

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel, netjes en volgens afspraak

Zoals beloofd ontving in keurig op tijd mijn las benodigdheden. Een doos vol van schort tot magneten, lasdraad en lasspray.

Zwaar Kut !

Volgens mij is dit Chinese export. Zeer licht materiaal. Betreft dus de betonmolen van 200 liter. Duurzaamheid is ver te zoeken. Bij regelmatig gebruik, schat ik dat ie binnen een half jaar ter ziele is.

Snelle en korrekte levering

Levering snel en netjes verpakt.

Besteld en ontvangen zoals verwacht,

Hbm heeft bijna alles en ook nu weer gevonden wat ik nodig had. Items besteld en netjes ontvangen zoals we gewend zijn van ze .

Prettige bestel ervaring met goede prijzen

Bestel vaak gereedschap bij HBM, de prijzen zijn altijd goed en verzinding altijd snel. De kwaliteit van de producten zijn wel van wisselend kwaliteit, vooral de HBM eigenmerk spullen willen soms nog wel gokjes zijn of het goed uitpakt of niet. Maar zeker meer dan tevreden

Goed product, snelle levering, goede prijs. Nette service met duidelijke mails.

top

Gereedschapkar ontvangen met schade, binnen een week is deze omgeruild. Qualiteit van materiaal is top, zeker gezien de lage prijs!

Snelle, goede service

Degelijk materiaal aan voordelige prijzen.

super

goede prijs-kwaliteit, artikelen goed verpakt en goede communicatie

Sehr gut

Ich habe eine Pumpe bestellt die für meine Zwecke sehr gut war. Ich hab mein Differnzialöl gewechselt und musste mit der Pumpe es wieder befüllen. Hat ohne Probleme geklappt.

In een woord perfect!

Bestelling sneller geleverd dan verwacht. Super service!

Goed gereedschap voor niet al teveel geld

Alles wat ik bestel bij HBM machines bevalt mij tot nu toe goed.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ