Snel en betaalbaar

Alles echt top.

Is HBM nou zo goedkoop, of zijn andere gewoon heel duur .??

Alles TOP

Günstig und schnell, toller Kundenservice bei Garantiefall

Echt alles te vinden op 1 plek, super!

Kom al jaren voor gereedschap en werkplaats inrichting bij HBM. Ooit een keer bij jullie in de winkel geweest toen ik in de buurt was en kom jaarlijks nog terug naar de winkel. Door het jaar heen bestel ik regelmatig gereedschap. Prima kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd. En vaak ook leuke aanbiedingen.

Prima gereedschap

Prima gereedschap wat ook nog snel geleverd werd. Al met al tevreden.

Clește de nituri

Este un aparat foarte folositor și se poate lucra cu el cu ușurință. Recomand oricum mai departe. Mulțumesc

• Ne-ai recomanda? Yes

Zoals verwacht mag worden

Op tijd en netjes verzorgt

Professioneel en snel

1 product was beschadigd en er werd snel op melding gereageerd. Opties tot het oplossen werden aangereikt. Het werd vriendelijk en direct afgehandeld, ik kom zeker terug.

De set voor de compressor zat een scheurtje in de draaislang waardoor ik het iets in heb moeten korten. Zal met deze review geen waardebon verdienen vrees ik maar voor de rest prima te spreken. Snelle levering en degelijk verpakt

Snel geleverd!

Snel geleverd!

Superhandige opbergbox

Handige opbergbox voor klein spul, zoal schroeven. Ruimtebesparend

Superservice

Er werd meteen een andere nieuwe bankschroef aan mij verzonden toen bleek dat mijn bestelde niet helemaal goed werkte.

Ratelset gekocht voor een goede prijs en de set bevalt erg goed. De doppen passen ook op mijn grote ratel en tot nu toe geen minpunten.

Super kwaliteit en snelle levering

Mijn bestelling was snel en correct geleverd en de kwaliteit van het product was enorm goed voor een goede prijs.

Super service

Via HBM een bestelling gedaan, echter voldeed het product niet naar onze behoefte. Na een telefoontje werd uitgelegd hoe het retour- en omgeruild kon worden. De klantenservice vroeg door op wat we nodig hadden en kwam met een passend advies. Ze reageren vlot op de mail en het geld van het teruggestuurde product was binnen enkele dagen weer teruggestort. In de toekomst bestellen we hier zeker nog een keer

Goede betaalbare producten

Makkelijk te vinden, zeer betaalbaar en snel binnen. Klein minpuntje dat op 1 van de set schroevendraaiers de verkeerde picto stond maar eenvoudig met stift aangepast verder oké. De assortiment bakjes moet ik nog monteren maar zien er degelijk uit.

Heel goed!

Kwalitatief goede producten tegen een scherpe prijs! Snelle levering en fijne klantenservice, erg tevreden mee!

Perfecte service

Snel, correct en degelijk

Fresadora BF30

Comprei uma fresadora BF30 estou muito contente grande máquina!

Defect onderdeel gekregen maar geweldig opgelost

Defect onderdeel ontvangen maar dit is door de klantenservice goed recht gezet. Erg tevreden over de service en de machines.

Snel geleverd, mooie spullen voor goede prijs

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering en goede prijs- kwaliteit !

Erg tevreden over machine, wat minder over accessoires.

Bosmaaier met verschillende opzetstukken doet het motorisch sowieso vooralsnog prima, voor zover de opzetstukken zijn geprobeerd. Maar over enkele meegeleverde accessoires ben ik minder tevreden. Van de draagriem wordt niet duidelijk uitgelegd hoe deze te bevestigen, en deze is ook niet zo vanzelfsprekend dat een dergelijke uitleg onnodig is. Daarnaast is er een steeksleutel meegeleverd om het zaagblad aan te draaien, welke na 1 keer aandraaien al verboog. Een zaagblad dient toch stevig aangedraaid te worden en dan kan hiermee dus niet. Mijn mening: lever goed spul aan, of niets. Sowieso is bij elk opzetstuk weer een andere maat steek- of dopsleutel nodig, erg onpraktisch. Als laatste is de draad van de maaier erg lastig terug te plaatsen wanneer deze naar binnen is geschoten. Volgens mij ging dit bij Stihl makkelijker, maar het kan ook een slag zijn die ik nog niet te pakken heb.

Livraison partielle

Suite à l'achat d'un lot d'articles et une réclamation de faite car je n'ai reçu qu'un seule article sur 5. Le colis n'as pas été livré chez moi de plus le relais colis ne dit jamais avoir reçu mon colis... Il est donc disparu avec l'espoir de recevoir mes articles payés !

• Nous recommanderiez-vous? Non

1010 Grote Esch