Helemaal top

Snelle levering, goede communicatie. Degelijk en aan een goede prijs.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Correct en goed.

Transport was goed geregeld, levertijd was ook goed, op naar de volgende bestelling!

Zeer goede service, ook als het om een eenvoudige producten gaat.

Olie klip besteld. Dingetje was bijna gratis. Toch met zorg verpakt en verzonden. Super bedrijf!

Plaatroller van prima kwaliteit en snelle levering

Heb een plaatrollen (250kg) besteld. Had hem eind van dezelfde week nodig en heb dus gebeld met de klantenservice of dat ging lukken. Dat moest geen probleem zijn en was het ook niet. De plaatroller werd op tijd geleverd en is degelijk gemaakt. Snel in elkaar gezet en geen gedoe. Klantenservice was erg vriendelijk en behulpzaam. Bestellen ging gemakkelijk en alles 'liep op rolletjes' :-)

Goed gereedschap voor een goede prijs.

Sleutel aan scooters en was het zat altijd opzoek te zijn naar m'n doppen/ratel. Nieuwe set besteld zeer degelijk gereedschap en kwam perfect getimed aan voor een project. Klus was zo geklaard met de nieuwe Ratelset..

goede producten, snel geleverd, omschrijving kan iets beter

Spullen ontvangen zoals verwacht. Bij luchtgereedschap was mij niet helemaal duidelijk welke aansluiting erop zit. Schroefdraad was wel vermeld, maar helaas niet de maat van de nippel die op de slang moet. Hier zijn verschillende maten voor. Helaas hadden de gereedschappen niet dezelfde maat als de nippel op mijn slang. Kan dus nog iets beter. Voor de rest dik tevreden.

Toppertje qua aankoop

Doordat de messen zich dichter onder de takkeninvoer bevinden dan een concurrerende hakselaar, 'slokt' ie ze beter op als het ware. Hij verslindt moeiteloos olijvenbomen takken. Zeer content met deze aanschaf. Voor deze prijs heb ik een prima machine die ik bovendien ook professioneel inzet.

Veelzijdigezaak

Goede kwaliteit van de materialen en veel keus in alle assortimenten van merken

betere koop is er niet!

Vandaag geverticuteerd met de machine van HBM. Gewoon perfect voor een strakke prijs.

Goed product

Besteld op de site een hakselaar van HBM deze is dezelfde als de Hyundai verkrijgbaar bij gereedschap centrum echter daar 120 euro duurder, is een heel fijn apparaat en doet zijn wetk uitstekend ook best wel stil

Geweldig bedrijf met kwaliteit producten en support.

Ben heel tevreden met geleverde materialen en goede kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. En wat een heel grote aanbod van allerlei producten. Heb ook nog telefonisch contact gehad en spullen zeer snel geleverd. TOPPIE

Alles super

Alles super

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie spullen voor een zeer scherpe prijs!

Prima voor de hobbyist sowieso, niet alles is altijd de allerbeste kwaliteit, maar het is gewoon goed en de prijs kwaliteit verhouding is onverslaanbaar.

Super rapport qualité prix

J'ai acheté plusieurs outils chez HBM machine je suis très satisfait du rapport qualité prix

Good quality

The machines are of good quality and the battery lasts a long time. It was good to save money and buy HBM.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Grote stenenknipper zeer goed geprijsd

Goede stenenknipper besteld en is geleverd.

Vertrauen und Kompetenz

kann ich nur weiterempfehlen !!!

Für beide Cross Geräte ungeeignet, kein sicher Transport

Kralle geht nicht weit genug zusammen um einen sicheren Transport zu gewährleisten. Maschine wackelt in der Halterung Sicherungshaken hält die Wippe nicht sicher in der Position :-( Dummerweise habe ich gleich 2 Wippen bestellt Weiterempfehlung ? auf keinen Fall

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Netjes geholpen aan de telefoon met keuze Snelle leveren

Goede prijs/kwaliteit

Snelle ontvangen. Gemakkelijk monteerd. Doet precies wat ik ervan verwacht.

Degelijke kwaliteit

Heb nog zo’n verlengkabel met stekkerdoos gekocht omdat de andere zo goed bevalt. Zeer soepel maar dikke voedingskabel die van binnen ook met deugdelijke klemmen en adereinden is aangesloten. Ik controleer dit soort dingen altijd van binnen op de aansluitingen. Better safe than sorry, deze van HBM zijn echt safe!

Schnelle Lieferung und gute Qualität!

Gute Qualität zum fairen Preis, kann man nur empfehlen.

Borenslijpmachine

Geweldige machine geeft mijn oude boren een tweede leven, de boren worden scherper dan als nieuw

Goede produkten kleine prijzen

Nu weer schuurpapier besteld waarvoor ik bij de plaatselijke bouwmarkt meer als het dubbele betaal. Nu goedkoop en goede kwaliteit.

Günstig aber nicht billig

Mit den Artikeln, die ich bei HBM gekauft habe, bin ich gut zufrieden. Die Preise sind nahezu unschlagbar, allerdings muss man bei manchen Artikeln noch etwas Zeit investieren um ein 100 Prozent perfektes Produkt zu haben. So musste ich beispielsweise mein Vierbackenfutter reinigen, entgraten und schmieren. Für mich ist das aber kein Problem, da das Teil meines Hobbys ist, und Preise für Produkte bei denen man nicht mehr "Hand anlegen" muss, außerhalb meines Budgets sind.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht