Altijd goede prijzen en snelle levering

Meestal tegen concurrerende prijzen gereedschappen gekocht . Snel geleverd. Problemen worden kordaat opgelost . Super tevreden Mvg richard Kts techniek

Helemaal TOP

2 trolleys besteld met 4 wielen. Echt super handig en ideaal om rugklachten te voorkomen. Volgend jaar zal er een nieuwe bestelling aankomen aangezien we een ander schip krijgen om te werken.

Prachtig product voor een mooie prijs!

Ik had een handtakel om fietsen voor poetsen en repareren op hoogte te plaatsen , deze zakte op een gegeven moment plotseling naar beneden. Wat een verademing om me de fiets op hoogte te kunnen zetten met deze takel . PERFECT product en snel geleverd .

duidelijk website en omschrijving van de producten

duidelijk zoek menu op de website , goede kwaliteit en prijs verhouding. snel en goed geleverd. valt aan te bevelen.

bestelling geplaatst en direct een ophaal moment gekregen

duidelijke bestelbevestiging gehad met een duidelijk ophaal moment alles stond netjes klaar

Doen wat ze beloven

Duidelijke website, groot aanbod en snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Prima setje vierkante boren

Snel geleverd netjes verpakt

Gute Qualität, rasche Lieferung, gerne wieder

wie oben beschrieben

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Correct geleverd en de kwaliteit die ik verwachtte!

Zeer tevreden over mijn bestelling, werd tijdig geleverd en ondertussen al mijn machines al eens getest en goedgekeurd!

Snel besteld en geleverd

De ene dag besteld en de andere dag al in huis. Daar kun je ip boywen

Snel en betaalbaar

Goede prijs, goede levering.

Goed en snel

Alles was goed aangekomen en snel ! En als je vragen hebt reageren ze gelijk . Top bedrijf

Goede service, goede kwaliteit en betaalbaar.

Betaalbaar gereedschap, goede kwaliteit, goede service, gewoon prima in orde.

Kwaliteit en optijd

Ik heb een keurige prijs kwaliteit bouwlamp ontvangen. Heel degelijk

HBM doet wat ze beloven

Duidelijke overzichtelijke website. Snelle afhandeling van de order.

Product voldoet aan mijn verwachting, snelle nette levering

Zoals in de advertentie aangeboden werd zo is het product ook! Snelle levering, netjes verpakt, alle losse onderdeeltjes netjes erbij, duidelijke instructie. Wat wil je nog meer

uitstekend

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, hun producten zijn zeer professioneel tegen een voor iedereen aantrekkelijke prijs. Ik hoop de cadeaubon te winnen waarmee ik een machine kan kopen

Prima gereedschap voor een goede prijs.

Was van plan om een schroevendraaier rekje te maken, maar toen ik dit setje voorbij zag komen, heb ik dit besteld. Erg veel schroevendraaiers en bitjes, voor een leuk prijsje. .

Altijd netjes geleverd altijd de bestelling kompleet zeer te vrede

Geweldig materiaal!

Geleverd zoals beloofd en machine doet wat het moet .

prettige zaak

Prettige zaak, veel keus, goede service

Prijs kwaliteit

Ik heb onlangs een HBM Pneumatische Combi Spijker Tacker, Nietmachine met bijhorende nieten en nagels gekocht en deze werkt perfect, zeker prijs/kwaliteit is een pluspunt.

Ware ok, Service unbefriedigend

Die Ware ist OK. Jedoch hatte ich eine Anfrage mehrfach gestellt, zunächst per Telefon. Da würde ich an den Service welcher in Niederlande ist verwiesen. Anfrage war: Für meine Zwecke läuft der Motor etwas zu schnell. Daher hätte ich ihn gerne verlangsamt ( gedimmt). Leider habe ich dazu keinerlei Rückmeldung bekommen. Service ist nicht so Doll.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Geweldige webwinkel, komt afspraken na!!!

Prima webwinkel doet wat het belooft. Product binnen 2 dagen in huis. Kortom geweldig!!!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht