Super bedrijf snelle levering

Hbm - Geweldige service en kwaliteitsproducten! Ik heb recent een aantal gereedschappen gekocht bij hbm, en ik ben enorm onder de indruk van zowel de producten als de service. De winkel heeft een uitgebreide selectie van gereedschap voor zowel hobbyisten als professionals. Van handgereedschap tot elektrisch gereedschap, ze hebben het allemaal. Wat ik vooral waardeer is de klantgerichte benadering. Het personeel is vriendelijk, deskundig en neemt de tijd om je te adviseren, zelfs als je niet precies weet wat je nodig hebt. Ze geven je eerlijk advies, in plaats van je simpelweg te proberen iets te verkopen. De kwaliteit van de producten is top en de prijzen zijn redelijk voor het soort gereedschap dat ze aanbieden. De online winkel is ook handig, met snelle levering en goede klantenservice. Al met al een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwalitatief goed gereedschap met uitstekende service!

Prima zaag en levering

De website werkt handig en de kwaliteit is prima. De comminucatie was ook uitstekend.

Degelijk materiaal voor een leuke prijs

Ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij hbm en ben steeds tevreden geweest over de kwaliteit ,en de snelle leveringen

Super goed geregeld

Kwaliteit prijsverhoudig top

Goed product.

Snelle levering, stevig product. Eenvoudig in elkaar te zetten.

Expérience au top

Le service est très sérieux, livraison rapide et le matériel correspond à nos attentes Parfait !

doet wat het moet doen

Prima voor de w211, onderste dop niet perfect (is gewoon los) maar voor dit geld kun je niet klagen

goede kwaliteit correcte prijs

altijd zeer tevreden met HBM goede kwaliteit snel geleverd en correct geprijsd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Na eerdere positieve ervaring met HBM Machines, uiteraard zeker weer bij een nieuwe bestelling!

Een goede indruk van de kwaliteit van HBM Machines, zeker na een eerste aankoop van een elektrische grasmachine die perfect bevalt, heb ik niet getwijfeld toen ik een elektrische voegenreiniger zocht, deze dan ook te bestellen bij HBM Machines. Hartelijk dank voor de snelle levering.

Fijn apparaat

We hebben m nu één dag gebruikt. Het is even weten hoe je er mee om moet gaan, maar hij weekt heel fijn als je dat eenmaal weet. Niks mis met dit apparaat. De enorme bult takken is probleemloos de groenbak ingegaan! Heel blij mee.

Zeer betrouwbaar bedrijf

Vaker bij dit bedrijf online bestellingen gedaan. Netjes verpakt, redelijk snel geleverd, kwaliteit materiaal uitstekend !!

Keurig en correct verpakt . Ben heel tevreden met de aankoop en hoop nog veel gemak ervan te hebben . Ik weet waar ik zijn moet als ik weer iets nodig heb op gereedygrbied top ! Bedankt!

meule mal emboitée

En essayant l'affuteuse de forets, c'était affuté n'importe comment.Pour éviter un retour, étant mécanicien, j'ai regardé, et la meule d'affutage était mal emboitée (la machine n'est pas essayée avant). apres remontage correct, la machine affute mieux, mais c'est pas du 100 pour 100 bien affuté. Coupe mieux mais pas suffisament à mon gout.

Prijs kwaliteit is goed, ook voor de vakman

Producten hebben goede prijs kwaliteit verhouding. Verzending gaat goed en snel.

Ervaring met een posirief resultaat

Ik heb al diverse bestellingen gedaan en ben meer dan tevreden over de producten die ze leveren, daarin zie je hun jarenlange ervaring terug en hun passie voor kwaliteit

Elagage citronnier

J'apprécie la qualité de fabrication de mon élageur télescopique mais la fonctionnalité de coupe n'est pas au rendez-vous. Dans le descriptif sur votre site, vous laissez entendre que ce sécateur couperait des branches de 25 mm de diamètre, c'est impossible !! J'ai coupé une branche de 10 mm de diamètre avec beaucoup de difficultés. Dommage !!

Perfecte machine maar geen slijpschijven

Onlangs heb ik de Steen Handzaagmachine Art nr. H130614 gekocht. Hij doet het voortreffelijk, maar nu zijn de 3 bijgeleverde zaagbladen op. De machine loopt 13800 tpm en de bijgeleverde zaagbladen zijn geschikt voor 14500 toeren. Prima dus. Maar deze 14500 toeren zaagbladen zijn niet na te leveren door HBM en nergens anders te koop. Zaagbladen met minder toegelaten toeren zijn gevaarlijk en niet toegestaan volgens mijn verzekering..............

Prima aankoop!

Goed, solide product voor een zeer redelijke prijs, en bovendien erg vlot geleverd. Enige (kleine) minpuntje: scharniert in het begin moeilijk open, maar een druppeltje olie doet hier waarlijk en blijvend wonderen.

Prijs kwaliteit klopt perfect

Inmiddels al aardig wat spullen van hbm liggen zowel privé als zakelijk. Ervaring is altijd positief en ben blij verrast met ieder product dat het voor dat geld kan. Verwacht geen titanium onderdelen met een gouden randje want daar betaal je niet voor. Je betaald voor goede producten die je wekelijks tot maandelijks goed kan gebruiken.

Al jaren bestellen we bij HBM! Fijne zaak om wat te bestellen!

Wat een klote ding

Ziet er mooi uit, maar al 3 dagen bezig maar motor loopt niet. Wat een ongelofelijke klote kwaliteit

Satisfied

Good quality and good services !

Zeer slechte dompelpomp

Helaas een miskoop. Pomp perfect geleverd. Helaas bij de eerste ingebruikname gemerkt dat de pomp een 10x opgestart moet worden eer deze water 50cm hoog kan opzuigen uit een ton. Eens het water er door komt is het debiet ook heel laag. Dit vergeleken met mijn andere pomp van T.I.P. is dit een heel triestig resultaat.

Probleemloze transactie

Goede communicatie aangaande levering, product zoals beschreven.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Geweldige machines tegen een mooie prijs.

Het bestellen en leveren is perfect geregeld. De machine heb ik nog niet gebruikt, maar ik ken deze machine van een kennis van mijn.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht