Immer schnelle Lieferung und gute Ware. Vielen Dank

Bisher immer zufrieden mit Qualität und Service.

Na ons pakket te hebben ontvangen, veel te laat, gereedschap lag door elkaar en de gereedschapskoffer beschadigd, door de geweldige service van postnl......hadden we zoiets van laat maar, heb geen nut om t terug te sturen want de kans is groot dat het volgende pakket ook op deze manier afgegooid word. Dus dit in onze review gemeld en nu kreeg ik een mail dat er toch een nieuwe koffer onze kant op komt. Dat noem ik nou een goede service. Dus bij deze toch de verdiende 5 sterren en nogmaals bedankt!!!!

Te vreden

Te vreden met product en klantenservice

Snelle levering en product voldoet aan de verwachting.

Wederom top!

Wederom snelle levering en een goede slagmoersleutel voor een scherpe prijs.

zeer nuttige aankoop, zoals ik had verwacht, goede kwaliteit

Zeer compleet en de beste kwaliteit gereedschappen

Ik bestel al mijn gereedschap bij HBM. Kwalitatief zeer goed gereedschap en materialen. Enorme keuze en altijd snel en goed verpakt. Vragen? Een klantenservice die je vlot en vriendelijk te woord staat.

mooie prijs, goede kwaliteit en snelle levering

Prijs kwaliteit verhouding is een dikke 10!

Snelle levering en goed product

Product was snel geleverd en voldoet meer dan aan mijn verwachtingen!

Goede levering. Alles zat degelijk en netjes verpakt. Product in goede orde ontvangen.

Als ik de volgende keer iets nodig heb zalbik dat zeker bij hbo bestellen. Ordernummer N-Z6490225

Zorgvuldig verzonden en afgeleverd!

Het HBM 12 Delige Carterplug Doppenset is ideaal en onmisbaar voor het werken aan recente brandstof aangedreven wagens.

Voordelig aanbod, duidelijke communicatie, nette afhandeling.

Zeer goede prijs voor een werkbank van deze kwaliteit. Via de mail ook steeds goed op de hoogte gehouden. Uiteindelijk netjes verpakt product ontvangen. Enige verbeterpunt zou zijn de communicatie/afstemming met de leverancier. Dit was een product waarbij afhalen niet mogelijk was, dus heb ik het product moeten laten bezorgen. Echter was de communicatie door de leverancier erg kort dag en kon ik een aflevermoment niet afstemmen. Dit resulteerde in een onnodige extra rit voor de vervoerder en wat heen-en-weer bellen.

Zeer snelle en perfecte levering

Waar ik bij een andere firma hopeloos lang moest wachten, met anullering van mijn bestelling als gevolg werd ik bij jullie uiterst vlot bediend oprechte dank hiervoor !!!

Zeer uitgebreid assortiment voor de doe het zelver!

Ik ga zeer graag op bezoek bij HBM. Zowel gereedschap, auto gereedsschao, toestellen voor de tuin, generatoren, metaalbewerking, houtbewerking, ventilatoren, ... ik gaat nooit met lege handen naar buiten en ik rij er zelf 250 km voor. Een echte aanrader!!!

Geweldige producten

Mijn ervaring met hbm is geweldig. Ze sturen wat er beloofd wordt en het zijn echt geweldige producten. Ik zal bij kopen bij HBM een aanrader voor iedereen!

Snelle levering en erg netjes verpakt.

Alles was erg netjes verpakt en de levering was ook best wel snel vergeleken met andere sites! Ook een ruime keuze aan producten op de site!

prijs/kwaliteits verhouding zijn top!

makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Prima gereedschap voor een nette prijs

Snelle correctie levering van het bestelde gereedschap. De kwaliteit is prima, zeker gezien de prijs.

Overzichtelijke site goede communicatie via de mail, en snelle levering.

Zeer klantgerichte site, snelle levering en goede communicatie via de mail.

Fijn bedrijf om werkplaats inrichting te kopen.

Alles onder 1 dak, goede prijs kwaliteit verhouding .

Perfect geregeld

Snel verzonden zelfs tijdens Black Friday periode

Snel en betrouwbaar

Gefeliciteerd, het enige adres voor snel en betrouwbaar winkelen met een verscheidenheid aan productcapaciteiten.

Scherpe prijs, goede service

Een gereedschapsbox was waarschijnlijk tijdens het transport kapot gegaan. Na melding binnen een paar dagen een nieuwe box afgeleverd. Top service

Goed gereedschap voor goede prijs

Correcte afhandeling van de bestelling en snelle levering, de tot nu toe bestelde artikelen voldoen prima.

Netjes op tijd geleverd, en tevereden met de kwaliteit

Netjes op tijd geleverd, en tevereden met de kwaliteit