prijs/kwaliteits verhouding zijn top!

makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Prima gereedschap voor een nette prijs

Snelle correctie levering van het bestelde gereedschap. De kwaliteit is prima, zeker gezien de prijs.

Overzichtelijke site goede communicatie via de mail, en snelle levering.

Zeer klantgerichte site, snelle levering en goede communicatie via de mail.

Fijn bedrijf om werkplaats inrichting te kopen.

Alles onder 1 dak, goede prijs kwaliteit verhouding .

Perfect geregeld

Snel verzonden zelfs tijdens Black Friday periode

Snel en betrouwbaar

Gefeliciteerd, het enige adres voor snel en betrouwbaar winkelen met een verscheidenheid aan productcapaciteiten.

Scherpe prijs, goede service

Een gereedschapsbox was waarschijnlijk tijdens het transport kapot gegaan. Na melding binnen een paar dagen een nieuwe box afgeleverd. Top service

Goed gereedschap voor goede prijs

Correcte afhandeling van de bestelling en snelle levering, de tot nu toe bestelde artikelen voldoen prima.

Netjes op tijd geleverd, en tevereden met de kwaliteit

Netjes op tijd geleverd, en tevereden met de kwaliteit

Goede producten en keurige levering

Het hele traject van productinfo op de website tot en met het product ter plaatse is keurig geregeld. Zeer tevreden over de website, kwaliteit van de producten en de scherpe prijzen. Je kunt merken dat het bedrijf de nodige jarenlange ervaring heeft binnen zijn branche en dat duidelijk daar het hart ligt, iets waar de kopervan mee profiteert. Zoek je binnen deze branche kwaliteit tegen scherpe prijzen met een nette levering, dan kan ik HBM Machines zeker aanbevelen!

Goed gereedschap

Prima service, goed gereedschap!

lichte krassen maar voor deze prijs top

Heb een werkbank als bouwpakket gekocht. Was gemakkelijk te monteren en ziet er goed uit maar mijn mening. Enkele panelen hadden wat lichte krassen maar dat mag niet echt een naam hebben voor deze prijs.

Snelle levering goed product

Prima assortiment gereedschap van goede kwaliteit

Ik heb al vaker besteld bij HBM. Producten zijn betaalbaar en van goede kwaliteit. Website, betaling en afleveren kent een hoge standaard!

Wiederholt begeistert, wie gut es funktionieren kann

Unkomplizierter hier zu bestellen als bei manch einem deutschen Anbieter

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede kwaliteit en snelle levering

meerdere malen een bestelling geplaatst bij HBM. mijn ervaringen zijn een goede kwaliteit, snelle levering, goede nazorg en alles prima verpakt.

Goede producten en komt afspraken na

Mijn eerste ervaring ging was eem ultrasonoor tril apparaat om mijn bril schoon te maken. Hij bleek niet naar behoren te functioneren. Dit gemeld en kreeg omgaand een andere. Deze functioneerde ook niet goed. Weer geld terug en is niet in leveringsprogramma opgenomen. Chapeau. Dit was voor mij voldoende aanleiding om verder te gaan met HBM. De volgende aanschaf een noodstroomaggregaat bevalt goed. Zeer tevreden.

Good value for the price

Fast shipping and the product (Made in Asia, but that was obvious for the price) works fine.

Geweldige zaak

Mijn ervaring is goed snelle levering

Ruime keuze

Top product

Nie wieder, total unprofessionell, wir bekamen keine Ware und bis jetzt auch kein Geld retour

Ware am 9.10.24 bestellt (2 Stk. Bautrockner) inkl. Lieferung €1.191,65 excl. Mwst. Heute ist der 24.11.24 Ware nie angekommen,angeblich hat der Spediteur die Ware zurückgesendet. Uns wurde am 7.11.24 Gutschrift versprochen und dann Geld retour. Seitdem keine Rückmeldung auf unsere Schreiben.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Correcte levering!

Na mijn bestelling enigszins verwonderd dat op 1 bestelling van 2 stukken dat deze elk apart geleverd werden. Waardoor ik wel wat ik paniek schoot , wordt het tweede stuk toch nageleverd? Maar was onterecht, alles correct en zonder schade aangekomen. Van mij mocht dit samen aan gekomen zijn (beetje aan het milieu denken) vandaar mijn score 8/10

goed product goed bezorgd

ik heb de booster nog niet nodig gaat maar ziet er goed uit

De power van de hbm machines staat mij wel aan .

Toen ik de batterij had op geladen en de boormachine ging proberen schok ik van de power die eruit kwam . Wat een kracht . De volgende machine koop ik geheid bij HBM.

Goed gereedschap voor een betere prijs!

Goede service, aardige medewerkers goed gereedschap voor een goede prijs

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht