Snelle en goede levering

Snelle levering en informatie over bestelling. Degelijk materieel

Kwaliteit en prijs is super naar mijn zin en dat in eenzin zonder onzin

Wij bestellen regelmatig wat bij hbm. Snelle levering en gewoon goed materiaal met een goede prijs

Correct en snelle levering.

Al enkele bestellingen gedaan. Goed,snel en betrouwbaar.

Tres Satisfait de HBM Machines

J'ai déjà fait 3 commande J'ai eux 1 premier commande un pistolet à cole KITSPUIT COMPLEET 18V. Et que je nais pas reçu par le livreur. Mais HBM a trouvé solution et ma renvoyer mon achat. 2 commande chariot à poste a soudé. 3 commande chariot à roulette chandelle hydraulique. Et je suis très satisfaits du matériel que j'ai commandé. Livraison rapide. Vous pouvez commander les yeux fermés.

snelle levering en zoals verwacht

Kan niet beter en sneller geweldig

Goed gereedschap snelle levering

Gereedschapskoffer ontvangen , goed gereedschap 228 delig alles zit er in , zeer handig mee te nemen. Ga zo door..

Bestelling liep prima. De gereedschapakoffer uit de aanbieding was lekker compleet.

Het is een leuke koffer om cadeau te doen aan iemand die nog niets heeft en af en toe iets wil doen. Zoals ze zelf al netjes vermeld hadden is de kwaliteit "voldoende". Als je wat vaker wilt klussen, ga dan voor 1 van de iets duurdere koffers die ze bij HBM verkopen

Snelle levering en prima product

Altijd betrouwbaar

Top geregeld

Van bestelling tot aflevering alles voortreffelijk verlopen,

Aucune réponse du service commercial

Aucune réponse du service commercial inadmissible c’est une entreprise qui ne respecte rien c’est une honte.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Première commande chez HBM et deçu pour le moment...

Experience en direct : Bonjour, commande CT-Z240906 du 08/11/2024 reçue hier. Commande de plusieurs articles dont un pont ciseaux en 230 Volts. Emballages soignés, bon transporteur pour le vaucluse mais le pont reçu ne peut fonctionner car la partie pont fonctionne en 230 volts et le pupitre de commande est en 400 volts. Comment une telle erreur est possible alors que de grandes etiquettes avec le voltage sont apposées sur les caisses. Vraiment pas serieux de la part de votre preparateur de commande. De plus aucune notice en Français pour cet article. Vraiment ennuyeux. Formulaire de reclamation rempli, Hbm demande 3 à 5 jours pour la réponse. Aucun numéro de téléphone pour les joindre plus rapidement. J'adresserai un nouveau commentaire dés le retour de l'entreprise. A suivre.

Sehr zuverlässig

Die Ware entspricht meinen Erwartungen vollstens ! Alles funktioniert tadellos und wurde superschnell geliefert ! Vielen Dank !

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

problème de livraison

machine commander le 4/10/2024 nous somme le 20/11/2024 toujours pas de machine ,service client absent

• Nous recommanderiez-vous? Non

top klanten service

Top bedrijf, scherpe prijzen en super na service. Ik ben jaren lang klant en laste bestelling schuurmachine krijg ik niet aan .Ik heb klanten service gebeld en uitgelegd meten geregeld . Ik heb nu werkende nieuwe machine gekregen op enkele dagen .Dank je wel HBM tot volgende besteling

Zeer snelle en goede levering van de kwalitatieve producten.

Snel Goed Kwalitatief product Vlotte betaling Correcte factuur opmaak

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede producten voor een goede prijs!

prima kwaliteit en snel geleverd

top bedrijf

Top machine

Werkelijk een top werktuig die zowel het strippen als verf klaar maken van verschillende oppervlakken zo gemakkelijk maakt. Zeer tevreden over deze aankoop. Bespaart echt veel tijd en inspanning.

Voor een volgende aankoop gaan wij zeker weer voor een HBM

Prijs is lager dan vergelijkbaar artikel van veel verkocht merk. Maar de kwaliteit is zeker niet minder.

Perfecte prijs kwaliteit!

Ik was al een tijdje aan het wikken en wegen voor nieuw gereedschap om als particulier mijn eigen keuken te bouwen. Ik heb alles besteld van HBM eigen merk (malletjes, geleiders, boortjes en klemmen). Omdat dit in vergelijking met andere merken een stuk goedkoper is was ik sceptisch, maar dat is totaal onterecht gebleken. Echt prima kwaliteit en dat voor die prijs!

Voor het geld een prima digitale schuifmaat

Erg blij met de kar die ik besteld heb

Snel en correct.

gied

na paar dagen de lintzaagmachine goed ontvangen.

Mooie apparaten voor een scherpe prijs!

Uitstekende ervaring met HBM! Zowel thuis als via mijn werk. Ik heb voor thuis een tafelzaag gekocht. Uitstekend apparaat voor een mooie prijs. Snel geleverd, goed verpakt, duidelijke beschrijving erbij (hebben wij mannen helemaal niet nodig!). Kortom; het aanbevelen waard!

Gewoon super

Goed materiaal aan betaalbare prijs. Gemakkelijke bestelling en snelle levering.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht