Fantastische service

Bij verhuizing is mijn 5 jaar oude HBM 200 stofafzuiging gevallen, waarbij het slakkenhuis en de plastic uitblaasmond zwaar beschadigde. Op hoop van zege de klantenservice gemaild met de vraag of de beschadigde onderdelen los te koop waren. Helaas was het slakkenhuis niet los te krijgen, maar de uitblaasmond wel. Klantenservice meldde in dezelfde mail dat het onderdeel al voor me besteld was en meteen zonder kosten zou worden opgestuurd! Geen gedoe, niks betalen (wat ik prima had gevonden voor een machine van 5 jaar oud). Paar dagen later inderdaad de uitblaasmond in de bus. Top service wat mij betreft! Slakkenhuis heb ik zelf met wat werk weer redelijk recht gekregen, zodanig dat de machine gebruikt kan worden, dus alles prima!

Perfect!

Alle producten die ik hier of via heb aangeschaft? In één woord: PERFECT!! Meer hoef ik niet te zeggen.

Fijne producten

Erg blij met de 2 in 1 autokruiper. Netjes binnengekregen en erg fijn in gebruik!

Hbm huismerk vind ik geweldig voor een goede prijs krijgen zo veel echt aanraden je kan alles kopen!!

Fijne overzichtelijke website.

Het vinden van het product ging mooi snel bij de overzichtelijke website. Alles hebben ze. Geweldig. Prijs kwaliteit is gewoon goed. En de levering was ook nog eens snel.

In een zin goed

Snelle levering en ook nog meer dan ik had verwacht. Goed hoor!

très content de ma première expérience avec HBM

Un très bon suivi de la commande délai de livraison respecté Emballage au top

Goed materiaal

Blij met de geleverde materialen. Eén ding was niet op orde, dat is direct goed afgehandeld. Snel en duidelijk contact.

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit en levering

Prima winkel, prima materiaal

Heb de HBM 66 Delige Houtfrezenset gekocht. Zien er netjes uit in een degelijke koffer. Snelle levering zoals beloofd. Over de kwaliteit van de frezen kan ik niets zeggen aangezien ik ze nog niet heb gebruikt maar op het eerste zicht ziet het er prima uit.

Fantastische ervaring en snelle levering

Ik kocht een lashelm als cadeau voor mijn huisgenoot. Super snelle levering en goede communicatie over mijn bestelling. Mijn huisgenoot was mega blij!

10/10

Qualité et livraison très rapide

Le produit est d’une excellente qualité et m’a été livré en un temps record. À refaire sans le moindre doute. Merci.

Tot op heden tevreden

Heb al meerdere keren wat bij HBM besteld. Alles werkt nog en voor een lagere prijs dan de grote merken. Er was laatst wat beschadigd binnengekomen. Fototje gestuurd en binnen een uur was de omruil afspraak al gepland. Klantenservice is echt zeer goed.

Kopen bij HBM raad ik aan

goede prijs kwaliteit verhouding, snell levering, betrouwbaar bedrijf.

Goed bedrijf met een degelijke reputatie!

Voor een cirkelzaag met geleiderail kun je op veel plaatsen terecht maar bij HBM kwam ik uit door de fijne website, de goede reviews over het door mij gekozen product, de zeer aantrekkelijke prijs, het gemakkelijke bestelformulier en de snelle toezending. Allemaal zaken waar HBM in uitblinkt! Als je trouwens verder kijkt op de website zie je talloze fantastische aanbiedingen en scherp geprijsde acties. Een waar smulparadijs voor de gepassioneerde klusser! HBM? De juiste keus!!

Snel en precies wat je verwacht . Ook voor wat betreft de prijs uitstekend!!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Heb al meerdere producten van HBM gekocht ben er zeer tevreden over. Spullen worden ook snel geleverd.

Grossartig

Schnelle und unkomplizierte Abwicklung. Gerne wieder!

Professioneel, snel en betrouwbaar!

Wederom een bestelling bij HBM geplaatst, in dit geval steekwagens. Door de duidelijke website en productinformatie een goede keuze kunnen maken en zoals gewoonlijk binnen de toegezegde tijd geleverd. Perfecte service!

Correct qua prijs/betaling/info op de website/levering

Eerst keer dat ik iets koop bij HBM Machines maar beslist niet de laatste keer.

Prachtig spul!

Mooie deal te pakken en erg tevreden met de werkbank.

betrouwbaar kwaliteit snelle serivce

betrouwbaar kwaliteit snelle serivce

snel en duidelijk

Duidelijke communicatie over product en levering. Snelle levering.

Vlotte levering, goede kwaliteit

Vlotte levering, goede kwaliteit. Ik ga hier nog bestellen.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht