Uitstekende kwaliteit gras en snel geleverd.

De kwaliteit van het gras is uitstekend. De levertijd was kort.

goede kwaliteit, gebracht conform afspraak

was minder als de bestelde 50 m2

Snel en prima geregeld

Prachtige groene grasmat gekregen!!

Verschrikkelijk

De leveringen zouden zogezegd tussen 8u en 18u gebeuren op de track&trace zagen we de levering enkel later en later worden uiteindelijk komen ze toe met onze levering on 18u45 de chauffeur is onbeleefd en bijdehand wil niet tot achteraan rijden omdat hij zogezegd zijn vrachtwagen zou beschadigen onze levering liet hij gewoon in het midden van een gezamelijke oprit staan dus deze dan maar zelf tot achteraan in onze tuin gebracht..... als je de klantendienst wil bereiken moet je veel geduld hebben en zijn amper te bereiken de graszoden zelf zijn wel inorde en goed

Goede kwaliteit

Gemakkelijke plaatsing bestelling, duidelijke prijzen met levering op de site, snelle levering. Graszoden zien er goed uit. Enig minpunt dat ik geen bevestigingsmail ontvangen had en telefonisch niet binnen geraakte voor verdere info.

De graskwaliteit is heel goed prachtig dikke plakken! De chauffeur zou ff bellen van te voren maar dat was niet gebeurd.

Topkwaliteit voor onmiddellijk mooi gazon

Zeer mooie grasmatten die perfect te plaatsen zijn. Allemaal op dezelfde dikte en afmeting voor een mooi afgewerkt geheel

Uistekende prijs-kwaliteit

Na een kleine miscommunicatie, toch een super oplossing vanuit het bedrijf om het gras op tijd te krijgen en fantastische kwaliteit! Bedankt!!

Zeer goed geholpen

Geweldig en goede levering

Fantastisch stukje groen gekregen van graszoden, wat maakt dat de tuin weer af.

er ligt weer een prachtig nieuw grasveldje; nu maar hopen dat het goed aanslaat

vriendelijke bezorger, mooie rollen op pallet op de stoep, en een uurtje later ligt er een nieuw grasveldje!

Mooi gras snel geleverd

Gras ziet er goed uit. Ligt er pas 1 week dus nog even afwachten. Levering ging ook keurig op tijd en netjes aangeleverd. Enige minpunt was dat er in 2 rollen van de 13 glas zat. 1 klein stuk en 1 groot stuk waar je je behoorlijk aan zou kunnen bezeren. Ik ga ervan uit dat dit niet gebruikelijk is, maar is wel oppassen dus, anders waren het 5 sterren geweest.

Goede kwaliteit

Een paar rollen waren kapot, losse stukken. Maar verder oké

Goede prijs , snelle levering . Netjes verpakt . Geleverd om 7u30 s morgens

Topkwaliteit en goede service

Zeer tevreden over dit bedrijf

Niks op aan te merken!

Snelle levering, mooie graszoden. Kind kan de was doen.

Snel en op tijd , let op bezorg kosten

Prima , snel en op tijd

De levering verliep zoals aangegeven. De graszoden zijn mooi dicht begroeid. Mooie donkergroene kleur en allemaal precies op dezelfde lengte en breedte gesneden. De geleverde hoeveelheid was ook orecies wat ik besteld had. De site zelf is verder ook zeer duidelijk en bevat veel informatie en het bestellen was makkelijk.

Nog nooit zo nauwkeurig op tijd geleverd

Simpel te bestellen en precies wat je verwacht. En de track en trace was tot de minuut nauwkeurig. Mag

Perfection

Qualité impeccable et livraison top

Mooie zoden en netjes geleverd

Mijn eerste en meteen goede ervaring met gras zoden. Ze waren netjes ingepakt en geleverd aan de deur. Kwaliteit is heel goed en ze liggen netjes in de tuin te groeien. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan!!

Snelle levering. Goed product

Snelle en uitstekende service !!

Online een offerte aangevraagd. Deze kreeg ik snel per mail. Akkoord gegeven en binnen 1 week gelegd! Keuring.

Echt een aanrader

Goede kwaliteit graszoden erg tevreden! Levering ging ook super en volgens afspraak

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.