Goed te vinden, prima uitleg online en service ter plaatse.

Uitstekende graszoden!

Op tijd geleverd. Snel geleverd. Kwaliteit!

Snel, duidelijk, goed en mooi

makkelijk

Niet te koop voor de Belgen.

Op de site staat .be. Maar je kan zelfs niet invullen dat je in België woont. Het is een slechte Nederlandse site. Na een half uur proberen heb ik ze elders gekocht. Met succes

Goed gras

Prima zowel de graszoden zelf als de levering

Besteld, geleverd en geplaatst in 1, 2, 3.

Zeer gemakkelijke website, wat zorgt voor een snelle en overzichtelijke plaatsing van het gewenst order. Dat is 1. Supersnel geleverd. Palet netjes voor de deur gezet (onze woning is 60m van de baan af , in een smal steegje). Dat is 2. Met behulp van de duidelijke uitleg en de filmpjes die het bedrijf aanbied, hebben mijn dochter en ik (de mama) de graszoden in no time geplaatst. Easy peasy. Dat is 3.

Snelle levering van mooi gras

De informatie bij de grassoorten welk gras we nodig hadden, gaf ons een duidelijk beeld. Na de bestelling was het gras binnen een dag geleverd. Prima service!

jammer van de kapotte pallet

graszode was perfect en gebruiksaanwijzing voortreffelijk

Snel en goed

Snel geleverd volgens afspraak Kwaliteit is uitstekend

top

top

Mooie zoden en op tijd geleverd.

Zoden bestellen via internet is toch altijd even afwachten wat je krijgt. Graszoden. nl leveren perfecte graszoden en volgens afspraak geleverd.

Jullie service zet zoden aan de dijk

Gewoon top

Snel geleverd en zoden van goede kwaliteit

Graszodenkopen was een van de weinige bedrijven die tijdens de winter zoden leveren. Met leverde snel en verstrekte zoden van goede kwaliteit.

Correcte en vriendelijke service.

Heel correct en vriendelijke service en snel !

Prachtige graszoden

Levering verliep goed. Prachtige graszoden

Gewoon schitterend

Alles was oké levering, info en product. Kon niet beter.

Perfecte service

Hele mooie zoden en snelle service, prima kwaliteit. Kan menig bedrijf voorbeeld aan nemen

Kapotte Gazon geleverd

Ik heb zeker 4 stroken die niet eens een meter zijn, heb ze ook gemaild alleen duurt het gewoon verschrikkelijk lang op antwoord. Hoe gaan we dit oplossen?

Erg jammer

De transport kosten zijn veel te hoog. Ik vroeg op de zelfde dag nog of er 10 graszoden bij konden maar helaas kon dat niet. Betekend dus dat ik op 20 grasdozen eerste order en nogmaals 85 euro transport op 10 extra graszoden zouden zijn. Kwaliteit graszoden is wel goed maar de prijs voor het transport veel te hoog.

Snel en goed

Ook in de winter kun je hier graszoden bestellen. De prijs is goed en de levering snel. We gaan nog kijken wat de kwaliteit van het gras is. Er zaten veel wormen in, dus het gras komt van een vruchtbare bodem. Hoopvol!

Mooi product

Zeer tevreden over de kwaliteit van het product. Snel geleverd.

Mooie gras

Mooie gras en snel geleverd!

Na 3,5 weken staat het er mooi bij

Ondanks dat de levering met 1 dag werd uitgesteld door ziektes bij de transporteur, staat het gras het na 3,5 weken mooi bij.

Snel geleverd,en goede graszoden.

Besteld, en op de afgesproken dag netjes op een pallet voor de deur. Leggen gaat makkelijk, en na een dikke week zie je dat het gras al aan het groeien is. We zijn erg tevreden.

Goed bijgestaan voor levering

Prettig

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.