Kwaliteitsblad en professioneel bedrijf.

Telefonisch zijn ze goed bereikbaar. Vanwege slecht weer heb ik de levering 2 maal uitgesteld. Dit was geen probleem, zelfs niet een dag van tevoren. De zoden worden op het laatste moment van het land gehaald. Avond van tevoren nog een bevestiging ontvangen van de levering en je krijgt de dag zelf updates hoeveel andere leveringen er voor je zijn. De kwaliteit van de zoden is goed. Lekker breed en erg sterk. Wij zijn zeer tevreden.

Snel en mooi

Snel besteld, snel geleverd, mooi en vol gras.

Levering op tijd, gras ligt er mooi bij

Na een halfjaar ligt de grasmat er nog mooi bij. Een paar kleine droge, kale plekken nadat het een maand niet geregend had. Maar die trekken nu weer bij.

zeer snelle levering en de graszoden zagen er fantastisch uit . TOP

TOP !

Conform afspraak geleverd en goed materiaal

Een bedrijf welke haar afspraken nakomt

Goede service, prima kwaliteit

Goede service, prima kwaliteit

Makkelijk bestellen, correcte levering

Het bestellen van de graszoden verliep eenvoudig, direct een bevestiging ontvangen en een factuur. Levering verliep prima, goede informatie over tijd van afleveren. Ook de bemesting werd netjes meegeleverd. Graszoden waren vers, en netjes. Het leggen verliep makkelijk.

Goede kwaliteit

Super kwaliteit

Snel besteld, snel gebracht en snel gelegd

Bestellen via graszodenkopen.nl was heel duidelijk en gemakkelijk. De bezorging werd gedaan tot voor de ingang van de achtertuin, en het leggen ging super makkelijk. Heel tevreden dus.

Ziet er allemaal goed uit

Tot nu toe gaat alles goed. Ziet er mooi uit Groetjes en bedankt

Positief.

Graszoden vrijdag geplaatst en zien er 5 dagen later al merkelijk beter uit. Correcte levering.

Vlotte en goede service, de graszoden zijn van goede kwaliteit

Vlotte en goede service, de graszoden zijn van goede kwaliteit

Snelle levering en te mooi gras !!!

Goede serice en kwaliteit

Kwaliteit en komt afspraak na. Super.

Snelle service en ze doen wat ze beloven

Makkelijk te bestellen, betaling gaat Makkelijk en dag er op geleverd. Zeer vriendelijk personeel

Mooi gras, snelle levering, prima service

Mooi gras, snelle levering, prima service

Prettige levering en goed gras

fijne en vriendelijke levering. Gras is goed en kwam netjes op een pallet. Enige 'minpunt' is dat de zoden in 58 x 178 cm kwamen, een moelijke maat om mee te werken, en niet in de veel geadverteerde 40 x 250 cm.

goed verzorgd

mooie graszoden

Inhoud levering OK.

Timing kon beter. Pas de volgende ochtend geleverd na dag van afspraak..

Alles tip top in orde!

We hebben de graszoden aangekocht en in minder dan 24 u zijn deze geleverd. Ze waren goed verpakt, en het is zeer mooi en proper gras. De uitleg op jullie website is ook duidelijk en volledig. Dikke duim

Eenvoudig en snel

Besteld en de volgende dag geleverd. Vervoerder geeft een specifieke tijdsindicatie op de dag zelf. Goed geregeld.

Kwaliteitsgras en alles correct geleverd

Kwaliteitsgras en alles correct geleverd

Goed gras, optijd geleverd

Gras kwam goed verpakt aan, heb het gelegd en het ziet er mooi uit

Eerste keer bij graszoden.kopen .nl besteld,en ik heb goede ervaring.

Heb speciaal schaduwgras bij hun besteld.En een verzoek gedaan om het vroeg te leveren.Het ontvangen gras was van Goede kwaliteit. En de levering top dat hebben ze prima gedaan. Alleen kleine kanttekening bij de afleveren van het gras graag een vrachtbrief waar het aantal graszoden vermeld staat en het juiste soort gras .Ik had schaduwgras besteld ,maar op de pallets stond premium gras./ geen schaduwgras Ik heb alleen het ontvangst digitaal ondertekend. Maar geen vracht brief gekregen. Dit om verwarring en vragen bij de klant te voorkomen . Ik hoor graag jullie reactie. Vrg Rico Anggrek Biru Indah tuinonderhoud Amsterdam

Prima kwaliteit en service

Wij zijn ongelooflijk tevreden over zowel de prijs, de kwaliteit als de service. Wij bestellen na onze verbouwing opnieuw graszoden!

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.